• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beni aldatıyor mu sizce?

laale, neden sevmediği bir kızla nişanlandı neden evlilik planları yapıyor o halde? düşünüyorum düşünyorum içinden çıkamıyorum kafayı yemek üzereyim.benimle evlenmek zorunda değildi.kimse kafasına silah dayamadı.kaç kere kavga ettik kaç kere ayrıldık barıştık her seferinde o aradı o yalvardı.ben çok gururluyumdur asla aramam yalvarmam.hep o barıştı.
sevmiyorsa neden benimle?

incir, öyle bir şey diyemez çünkü bu tarz şeylerini kullanacak bir arkadaşı kuzeni felan yok.kimmiş o diye sorarım ayrıca ve direk o kişiyle konuşacağımı bilir öyle bir şey asla diyemez.
kaçacak yeri yok yani.

Son düzenleme:
rozelinde haklısın sanırım canım.ama o zaman az da olsa huylansa bile o sitede olduğunu öğrenmiş olmam onu huzursuz etmeliydi.belki de onunda için içini yiyor ama bana belli etmiyor.

Huzursuz ama eminde değil çünkü. Çok zor biliyorum, burdan yazmak kolay belki ama, böyle birisiyle bir hayat geçermi? onu bir düşün canım..

allah sabır versin sana canım... çok kötü bir durum.. en mantıklısı ayrılman yoksa çok çok üzüleceksin ileride.. sanırım ayrı yerlerdesiniz.. arada uzaklık varsa oluyor bu tip olaylar.. kendini neden harap edeceksin ki.. ayrıl bitir.. kurtulmuş olursun.. ileride yapsa yada sen ileride böyle bir durumu farketseydin evlendiğin zaman mesela daha kötü olacaktı.. evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün şükret..

laale, neden sevmediği bir kızla nişanlandı neden evlilik planları yapıyor o halde? düşünüyorum düşünyorum içinden çıkamıyorum kafayı yemek üzereyim.benimle evlenmek zorunda değildi.kimse kafasına silah dayamadı.kaç kere kavga ettik kaç kere ayrıldık barıştık her seferinde o aradı o yalvardı.ben çok gururluyumdur asla aramam yalvarmam.hep o barıştı.

incir, öyle bir şey diyemez çünkü bu tarz şeylerini kullanacak bir arkadaşı kuzeni felan yok.kimmiş o diye sorarım atırca ve direk kendisitle konuşacağımı bilir öyle bir şey asla diyemez.
kaçacak yeri yok yani.

Ahhh canım ya...
Ya çok küçüksün ya da çok deneyimsizsin...
Adam seni sevse bu işlere kalkışır mı?
Neden seninle nişanlandı..
Eminim güzelsindir,akıllısındır seni kaçırmak istemedi.. Eeee sen onu seviyorsun,daha ister bir erkek?
Sosyal statü diyoruz biz buna..
Yani bu adam evlenince de yapar bunu sen de biliyorsun...

Bazı erkekler fazla mal göz çıkarmaz mantığıyla gidiyor çünkü. Seninle nışanlanarak seni garantiye aldı, gözü bu kez komşunun tavuğunda oluyor. Sen doğal olarak madem öyle benle niye nışanlandı felan diyorsun ama bu tarz kişiler tek kişiyle kolay kolay yapamazlar. Benim önceden görüştüğüm biri vardı, adam benimle hergün konuşurdu, devamlı ilgili felan, meğersem tek ben değilmişim, başka kızlarda varmıştı hayatında. Ama benden de kolay kolay vazgeçmek istemedi. Hem elimin altında dursun bu, ama başkalarıda olsun mantığındaydı, senin nışanlında böyle kişilikte. Sana tavsiyem uzak dur canım..

o sitelere girip bir takım
duygularını tatmin ediyor olabilir
sizin için nasılsa evleneceğim kız o benim mantığı ile
hareket ettiği için yaptığı adiliğin mübah olduğunu sanıyor
bu kadar uzatmanın bi mantığı olamaz
sakladıkça kendine zarar verirsin bi an önce kirli çamaşırları ortaya dök
inkar edecektir benim resmimi kullanmışlarda diyecektir yalan çooooook
dikkatli ve temkinli ol
hakkında hayırlısı olsun belki senin için hayırlı bir koca olmayacaktı öyle düşün
kısmet olmayan işlerde ufak bi sebep o işin olmamasına neden olabiliyor...

ya ne diyimki söylenecek bişe yok sabır edebiliyosun bence bekle bakalım az daha en azından gelene kadar belki cvp felan veririse daha iyi kanıt olur elinde ;)

ben olsam ne yapardım.. sabır edemem o yetnek yok direk olduğu yere gider ailesinin önünde rezil eder çeker giderdim bi daha arayamaz.. pislikler allahım böyle olayları görünce erkeklerin hepsini gebertesim geliyo .. hepsinde bi aldatma potansiyeli var bence off off ...

Senin adına çok üzüldüm canım Rozalinda arkadaşımız benim duygularımı ifade etmiş bazı erkekler doyumsuz oluyor benim de başıma geldi bir kez affettim beni ikna etti yalanlarıyla ne oldu biliyor musun aldatmalar devam etti böyle erkekler asla uslanmaz yolun başındayken bitir bu ilişkiyi çok üzüleceksin belki ama inan böylesi senin için daha hayırlı sana kendini affettirmek için binbir türlü yalan uyduracak ağlayacak sana olan aşkından bahsedecek belki o siteye üye olduğun için sana kızıp üste bile çıkmaya çalışacak lütfen yalanlarına inanma bir ömür şüpheyle yaşayarak geçmez, sanal ya da gerçek alem önemli değil bence aldatıyor mu aldatıyor bunu hiçbir kadın haketmiyor sen de haketmiyorsun inşallah bu durumu en acısız şekilde atlatır ve seni hakeden, sana sadık bir insanla evlenirsin canım.

hepsinde aldatma potansiyeli var evet haklısında, bizdede herşeyi affetme potansiyeli var...
Diyorum ya herşeyi affede affede tepemize çıkarıyoruz...
Bi insana bir kez şans vereceksin, kimse 2. şansı haketmiyor hayatta....
şeytana uymasaymış arkadaşım..

laale küçük de diilim ki canım 29 yaşındayım.saf bi kız da değilim.ama bu olay beni şok etti.artık insanlar beni o kadar şaşırtıyor ki.nişanlım ilişkiler konusunda çok hassastır üstelik biliyorm musun?mesela ben insanın dostça ayrıldığı eski sevgilisine bayramda seyramda sıradan bir mesaj atmasında bi sakınca görmem ya da işle ilgili vs bir konuda bir şeyler sormak gerektiyse bunda bir kötülük görmem.o kadar açık görüşlüyümdür.ama nişanlım assssla.asla hiçbir eski kız arkadaşıyla görüşmediğini,sevgilisi varken normal bir kız arkadaşıyla bile bir etkinliğe çay içmeye vs gitmediğini, böyle şeylere karşı olduğunu,hayatında hiçbir kız arkadaşını ailesine tanıştırmadığını (32 yaşında kendisi) söylerdi.ben de ona göre fazla açık görüşlü olduğum için utanır erkek haliyle benden daha temkinli ne güzel diye düşünürdüm.

sürekli kabuslar görüyorum o günden beri.nişanlım bana mesajlar atıyormuş yanlışlıkla, işte başka kıza atacakken bana atıyormuş rüyamda.ağlayarak uyanıyorum.aylar önce daha bu olayı öğrenmeden durduk yere bir rüya görmüştüm.rüyamda nişanlım bana başka bir kızın adıyla hitap ediyordu.ben şaşırınca ve üstüne düşünce de itiraf ediyordu başka bir kızla görüştüğünü.bunu ona anlatmıştım çok gülmüştü.allah demekki bana göstermiş bazı şeyleri ama ben anlamamışım.anlamama da imkan yoktu zatn.ama şimdi elimde kanıt var.

kızlar bir an önce söyleyip bitirmek, uzatmamak için ben de deliriyorum ama kendimi tutuyorum.
çünkü şimdi telefonda söylersem beni asssla rahat bırakmaz.sürekli arar alakasız yerlere konuyu çeker uzatır sinirlerimi iyice yıpratır.telefondan tartışmaktan nefret ediyorum.uzaktan bu konuyu onunla konuşmak istemiyorum.buraya geldiğinde ikimiz yalnızken söyleyeceğim hatta bilgisayarı açıp göstereceğim.bütün ailesi öğrensin herkes bilsin.sırf bunun için tutuyorum kendimi.

incir, öyle bir şey diyemez çünkü bu tarz şeylerini kullanacak bir arkadaşı kuzeni felan yok.kimmiş o diye sorarım ayrıca ve direk o kişiyle konuşacağımı bilir öyle bir şey asla diyemez.
kaçacak yeri yok yani.

Şu soruna verilecek en güzel cevabı arkadaş vermiş :

Bazı erkekler fazla mal göz çıkarmaz mantığıyla gidiyor çünkü. Seninle nışanlanarak seni garantiye aldı, gözü bu kez komşunun tavuğunda oluyor. Sen doğal olarak madem öyle benle niye nışanlandı felan diyorsun ama bu tarz kişiler tek kişiyle kolay kolay yapamazlar. Benim önceden görüştüğüm biri vardı, adam benimle hergün konuşurdu, devamlı ilgili felan, meğersem tek ben değilmişim, başka kızlarda varmıştı hayatında. Ama benden de kolay kolay vazgeçmek istemedi. Hem elimin altında dursun bu, ama başkalarıda olsun mantığındaydı, senin nışanlında böyle kişilikte. Sana tavsiyem uzak dur canım..

Katılıyorum bazı erkekler aç gözlüdür bir kişiyle yetinmeyi bilmezler sonuçta sen ceptesin.. Şuan ki arayışının içinde senden daha iyisini bulsa emin ol gözünü kırpmaz seni bırakma konusunda.. Onun yüzüne bunu vurmadan önce verebileceği cevapları hesap ederek git bence tüm profili bir yazıcıdan çıkar buluşmaya gittiğinde tek tek yüzüne vurursun eğer uzakta diyorsan güzel bir hediye paketine kağıtları ve yüzükleri koy ve gönder adresine.. Yüzünün alabileceği şekil çok hoş olurdu..:47: Ve üzülme sevin bunları şimdi öğrendiğin için..

yüzyüze gelinceye kadar nasıl sabredeceksin? Ben olsam telefonda söyleyeceğimi söyler telefonumuda kapatırdım. Kendi kendini yesin dursun. :63:

kendini yiyip bitirip tüketmeden bence verdiğin karar çok mantıklı kelebeginkanadı ama kendini üzme en önemlisi bu.. bunu demek kolay elbet ama içindekileri bi sen biliyorsun... yaşadığın gelgitleride bitek sen biliyorsun... ben hep bütün forumlarda şunu savundum ; kadınların önsezileri kuvvetlidir.. hissederler... aldığın hiçbir cevap seni tatmin etmeyecek çunki eminsin... kimsenin seni aptal yerine koymasına izin verme...

Merhabalar
yazılanları okudum ve düşüncem şu yönde.
Güzel olduğunuzu, çevrenizde beğenildiğinizi ve nişanlınızında sizinle ilgilendiğini bazen aşırıya bile kaçtığını söylemişsiniz ve onunda pek çevresinin olmadığını.
Bana göre sizi sevmiyor değil elbette ki seviyordur. Sevmese nişanlanmaz evlenmek istemezdi değil mi ?
ama asıl sorun şu ki , kendine hiç güvenmeyen biri.
Bence sizin onu kıskanmamanız , çok fazla üstüne düşmemeniz onda hepten kendinde güven sorunu yarattı.
Ve bence sorun yokken evleneceği kızı hele ki internet sitesinde aldatan bir erkek çaresiz durumdadır diye düşünüyorum.
Şu an yaptığınız sabır göstergesi ve sizi tebrik ederim.
Bence sizi sevdiğine inansanız bile affetmeyi düşünmeyin.
Çünkü bu hayatta kendine güveni olmayan bir insan çok tehlikelidir.
Ben kendine güvenen kendini bilen hiç bir kadın ve erkeğin sevgilisini aldatacağını yada buna yöneleceğini düşünmüyorum.
Umarım bu zamanları çok yara almadan atlatırsınız .

ben hayatta duramazdım.öğrendiğimde hemen telefon açar ve herşeyi yüzüne vururdum.

bekleyemezdim açıkçası.

Back