• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beni aldatıyor mu sizce?

Merhabalar
yazılanları okudum ve düşüncem şu yönde.
Güzel olduğunuzu, çevrenizde beğenildiğinizi ve nişanlınızında sizinle ilgilendiğini bazen aşırıya bile kaçtığını söylemişsiniz ve onunda pek çevresinin olmadığını.
Bana göre sizi sevmiyor değil elbette ki seviyordur. Sevmese nişanlanmaz evlenmek istemezdi değil mi ?
ama asıl sorun şu ki , kendine hiç güvenmeyen biri.
Bence sizin onu kıskanmamanız , çok fazla üstüne düşmemeniz onda hepten kendinde güven sorunu yarattı.
Ve bence sorun yokken evleneceği kızı hele ki internet sitesinde aldatan bir erkek çaresiz durumdadır diye düşünüyorum.
Şu an yaptığınız sabır göstergesi ve sizi tebrik ederim.
Bence sizi sevdiğine inansanız bile affetmeyi düşünmeyin.
Çünkü bu hayatta kendine güveni olmayan bir insan çok tehlikelidir.
Ben kendine güvenen kendini bilen hiç bir kadın ve erkeğin sevgilisini aldatacağını yada buna yöneleceğini düşünmüyorum.
Umarım bu zamanları çok yara almadan atlatırsınız .

galiba haklısın.
kendine gvenmiyor ve sürekli bir onaylanma ihtiyacı içinde olabilir.başkalarıyla ilgilenerek ve ilgi görerek bunu tarmin etmeye çalışıyor olabilir.
ama sebebi ne olursa olsun yaptığı affedilemez.
burda çok daha büyük sorunlar,olaylar okudum.insanlar kaç yıllık yuvalarını bile dağıtmakta ne büyük olaylar olmasına rağmen tereddüt ediyorlar.ama bu demek değil ki benim sorunum çözülebilir bir şey.sık sık bunu düşünürken buluyorum kendimi.çözülebilir bir yanı var mı, abartıyor muyum, bir açıklaması olabilir mi? ama yok aklıma hiçbir mantıklı açıklama gelmiyor, gelemiyor! bu resmen aldatmak değil de ne?aldatmıyorsa bile aldatmaya niyetlnemiş işte besbelli.
hadi diyelim ki aldatma amacım yok sadece sohbet amaçlı vs dese bile, neden başka kızlarla sohbet etme ihtiyacı duyuyor? kaldı ki ben ona hep bulunduğu şehirde yalnız kalmasın sıkılmasın diye insanlarla bir yerlere gitmesini, aktiviteler katılmasını teşvik etmeye çalışıyorum.ama sürekli "benim arkadaşım çok azdır.herkesle arkadaş olmam. gerek yok yeni arkadaşlara" derdi.gitsin diye teşvik ettiğim aktivitelerde vs hep tamam der sonra vazgeçer evde otururdu.
bu yüzden şoktayım.

Esen 77 ye katılıyorum.sabredip geleceği günü bekle ve tüm bildiklerini söyle.Allah sabır versinn.şanslıymışsın ki gerçek yüzünü şimdiden gördün.

sazan, arkadaşım senin konunu da okudum şimdi ve çok üzüldüm. ama sen nişanlı değilken görmüşsün ne iyi olmuş kurtulmuşsun o adamdan.arkadaşına ve sana hayran oldum harika bir şekilde iz sürmüşsünüz aferin size. o kişiyi ailenin içine sokmadan kurtulmayı başarmışsın. allah iyilerle karşılaştırsın hakettiğin mutluluğu versin sana.
ben nişanlımın bu yaptığını aileme anlatsam kesinlikle cinayet çıkar.onu öldürürler.zaten şu anda ailede başka sorunlar yaşıyoruz bir akrabamızın evliliğiyle ilgili.annem çok üzgün ve stresli geceleri uyku uyuyamıyor.bir de nişanlımın yaptıklarını öğrenirlerse babam,abim katil olurlar.
hele ki kendi ailesi o kadar iyi insanlar ki onlar bir öğrenirlerse bir daha kendi ailesi de yüzüne bakmaz.
yüzüne vurduğumda acaba ailelerimize her şeyi söylesem mi yoksa anlaşamıyorduk kavga ediyorduk zaten, ayıldık diyip konuyu örtsem mi?

ane diycerğimi bilmedim canım benim profiline çok güzel bir kız resmi koyda msj at ona bakalım ne yapıcak
buna benzer benimde başıma gelmişt bir olay ama sonra anladımki gerçekten o değildi
ve onu suçladığım içinde ilişkimiz yıprandı haketmediği hakaretleri etmiştim nişanlıma
belki bir arkadaşı onun resmini kullanıyordur yakışıklı ise labilir buda bir ihtimal
benim bir arkadaşımı başına geldii i.net çocukla konuşuyor sora buluşuyolarki oresimdeki çocuk değil başka biri çıkıyor karşısına hemde piskopatın önde gideni
başka arkadaşının resimlerini kullanmıştı yazışırken çünkü

mihri canım açıkladım yukarda, öyle bir olasılık yok. o profili kendisinin oluşturduğuna eminim. ayrıca dediğini de yaptım güzel bi kız resmi koyup msj attım ama cevap vermedi.
yasemin canım öyle bir diyebilir mi bilmiyorum ama bizim zaten cinsel açıdan bir sorunumuz yok.yani seninle yapamadım başkalarıyla yaptım diyemez.geçicilik-kalıcılık diye bir şey diyemez.uzakta olduğum için yaptım dese de artık her şey için geç olucak zaten.
o gelene kadar bu işkenceye nasıl dayanıcam bilmiyorum.uyku yok, yemek yok, sürekli sigara içiyorum.bırakmıştım ne güzel.annem anladı bişeyler sen durgunsun noldu diye soruyo ama yok bişey diiyp geçiştiriyorum.

laale küçük de diilim ki canım 29 yaşındayım.saf bi kız da değilim.ama bu olay beni şok etti.artık insanlar beni o kadar şaşırtıyor ki.nişanlım ilişkiler konusunda çok hassastır üstelik biliyorm musun?mesela ben insanın dostça ayrıldığı eski sevgilisine bayramda seyramda sıradan bir mesaj atmasında bi sakınca görmem ya da işle ilgili vs bir konuda bir şeyler sormak gerektiyse bunda bir kötülük görmem.o kadar açık görüşlüyümdür.ama nişanlım assssla.asla hiçbir eski kız arkadaşıyla görüşmediğini,sevgilisi varken normal bir kız arkadaşıyla bile bir etkinliğe çay içmeye vs gitmediğini, böyle şeylere karşı olduğunu,hayatında hiçbir kız arkadaşını ailesine tanıştırmadığını (32 yaşında kendisi) söylerdi.ben de ona göre fazla açık görüşlü olduğum için utanır erkek haliyle benden daha temkinli ne güzel diye düşünürdüm.

sürekli kabuslar görüyorum o günden beri.nişanlım bana mesajlar atıyormuş yanlışlıkla, işte başka kıza atacakken bana atıyormuş rüyamda.ağlayarak uyanıyorum.aylar önce daha bu olayı öğrenmeden durduk yere bir rüya görmüştüm.rüyamda nişanlım bana başka bir kızın adıyla hitap ediyordu.ben şaşırınca ve üstüne düşünce de itiraf ediyordu başka bir kızla görüştüğünü.bunu ona anlatmıştım çok gülmüştü.allah demekki bana göstermiş bazı şeyleri ama ben anlamamışım.anlamama da imkan yoktu zatn.ama şimdi elimde kanıt var.

arkadasim senin adina cok uzuldum benim de yillar yillar once ayni sey basima gelmisti ben de ruyamda gormustum kizin ismini soyluyodu :D neyse bi kac ay sonra durum ortaya cikti ve 3 yillik iliskimi bitirmistim.bence telefonda direk soylemen daha mantikli.ha eger yuz yuze gorustugunuzde onun tum ikna etme cabalarina karsilik kessin affetmiyecegini dusunuyosan ve de eminsen yuz yuze gorus.sen kendini daha iyi bilirsin ama seni ikna etmek icin cok ugrasicak emin ol insallah kanmazsin.

esra çok üzüldüm 3 yıl az bir zaman değil.allah karşımıza iyileri çıkarsın.artık neye inanıcağımı da şaşırdım.hayatta hep "hayırlısı olsun" diye dua ettim, hayırlısı karşıma çıksın hayırlı değilse hiç olmasın diye dua ettim.ama olana bak.keşke nişanlanmadan ortaya çıksaydı bu durum.ailemin içine soktum herkese duyurdum harika bir nişan yaptık gücümüzü zorlayarak.ailem benim için en iyisini yapmaya çalıştı.neden???hep bunun için miydi?
telefonda söylesem bile yine ikna etmeye çalışıcak sürekli arıycak biliyorum.telefonumu kapatıcma bu sefer annemi babamı arıycak iş yerimi arıycak.bu durumları yaşamak istemiyorum.

sazan, arkadaşım senin konunu da okudum şimdi ve çok üzüldüm. ama sen nişanlı değilken görmüşsün ne iyi olmuş kurtulmuşsun o adamdan.arkadaşına ve sana hayran oldum harika bir şekilde iz sürmüşsünüz aferin size. o kişiyi ailenin içine sokmadan kurtulmayı başarmışsın. allah iyilerle karşılaştırsın hakettiğin mutluluğu versin sana.
ben nişanlımın bu yaptığını aileme anlatsam kesinlikle cinayet çıkar.onu öldürürler.zaten şu anda ailede başka sorunlar yaşıyoruz bir akrabamızın evliliğiyle ilgili.annem çok üzgün ve stresli geceleri uyku uyuyamıyor.bir de nişanlımın yaptıklarını öğrenirlerse babam,abim katil olurlar.
hele ki kendi ailesi o kadar iyi insanlar ki onlar bir öğrenirlerse bir daha kendi ailesi de yüzüne bakmaz.
yüzüne vurduğumda acaba ailelerimize her şeyi söylesem mi yoksa anlaşamıyorduk kavga ediyorduk zaten, ayıldık diyip konuyu örtsem mi?

sen kendi aileni daha iyi bilirsin
nişanlınla konuştuktan sonra ailene anlaşamıyoruz diyip konuyu kapatmak bencede daha iyi
tabi nişanlın kendi ailesine durumu anlatmazsa gerçi hata benim aldattım demez
iyi dileklerin için tşk ederim

canım anlaşılan kendine o siteden eylenilecek kızlar arıyo senide evleneceği kız olarak seçmiş.oysaki ne kadar mide bulandırıcı bir durum sevgini kalbine göm açıkça konuş boşver gelmesin bitti de ve sakın arkana dönme affedersen yine yapıcak unutma

bence de gelmesine bile gerek yok..
bu erkeklere hiç güven olmuyo
ilgileniyormuş arayıp soruyormuş da
ama altından neler çıkıyo şimdi de
benim sevgilim de ilgisiz acaba mı diyorum bu aralar
demek ilgili olsa da değişmiyo bazı şeyler :50:
geçmiş olsun.umarım herşey gönlünüzce olur.

canım bence gelmesini bekleyerek muhattap bile olma....
anlamışsın nasıl biri olduğunu,sürdürmenin bi anlamı yok...
devam ettirdikçe bu seni dahada yıpratacak,hatırladıkça üzüleceksin...
halbuki telefonda deyip hemen adından hattnı değiştirip tüm irtibatı kessen hem unutman kolay olur hemde ne kadar kararlı olduğunu görür...

Canım kesinlikle onu dinleme, seni kandırmasına izin verme, erkek milleti alttan girip üstten çıkacak ve seni kandırabilir, aklın gerçekleri söylerken gönlün bunları duymana engel olur. Kesinlikle onu dinleme.

yüzüğü eline koyduktan sonra kalkıp gidebilirsen ona kanmazsan güzel intikam olur. ama o seni durdurur kandırır diye düşünüyorum.

rabbim gönlümüze göre en güzellerini versin inş.

nişanlım geldi, konuştuk.
önce böyle bir siteyi bilip bilmediğini sordum.
ha evet o sitede üyeliğim vardı yıllar önce dedi.
haa öle mi ne zaman girmiştin en son dedim. girmedim yıllardan beri. 3 yıl olmuştur dedi.
açtım bilgisayarı. gir bakalım kullanıcı adını ve şifreni dedim.
hiçbirini hatırlamıyorum bile dedi.
gir hadi diye ısrar ettim. o da hatırlamadığında ısrar etti.
ben girdim kullanıcı adını. sayfası açıldı. gösterdim yazdıklarını. yakın zamanda girdiğini ispatlayan cümleler vardı. yani öyle iddia ettiği gibi 3 yıl önce filan diil. en son 6-7 ay önce olmuş bi olaydan bahsetmişti çünkü. onu görünce tabi şok oldu. haaa evet ya ben bir ara girmiştim senle tartıştığımzda kafa dağıtmak için ama kimseyle tanışmadım görüşmedim dedi.
kızlar, sonuç olarak sürekli karşısına yeni bir şey çıkardıkça hepsini inkar etti. ben nişandan beri girmedim o siteye biri şifremi çalmış demekki filan dedi. site yönetimine şikayet edip bulucam o kişiyi felan dedi.
senden başka hayatımda kimse olmadı seni seviyorum seninle evlenicem diye yeminler etti.annesinin babasının herkesin üzerine yeminler etti.günahımı alıyorsun dedi.ama inanasım gelmiyor.
yüzüklerimi çıkarıp eline verdim. kolumu tutup geriye taktı zorla. ağlayarak kesinlikle bu işin bittiğini söyledim.kabul etmedi.konu uzadı dallandı budaklandı. ailesi de bizdeydi bu arada. hadi çıkalım odadan dedim.öylece çıktık. sonra gittiler ve gece beni aradı.kararımın kesin olduğunu söyledim.şimdi napıcaz bilmiyorum.daha ses çıkmadı geceden beri.baktım üyeliğini kapattırmış o siteye.

seni öyle iyi anlyiorum ki..cünki apaynisi benim de basima geldi!

o sitede üyeligini buldum, sinirden ölcem gibi oldum!

ben öyle icimde tutamam uzun süre, senin gibi ma biyandanda surat ifadesini görmek istedim.
webcam acikken suratina vurdum. ters ters cevaplar verdim ona! naslsin dedi bende iyiyiiz cook iyisiz bide soruyo gibisinden seyler söyledim cünki cok sinirlydim. sonra linkini yolladim "bu ne be insafsiz" dedim. sen benle dalga mi geciyosun lan dedim. kizlar sinirlenince cok kötü olyuorum aglyicaktim ama onun gözü önünde birde zayif düsmek te istemedim. bana bak dedim, buraya fahiselerle tanismaya girmissin niyetin belli ama sunu da unutma...o sitede, disarida herangibi bi yerde bölelerinden 1000 tane var ama benim gibisini nah bulursun benden bitane seni haketmiosun, ne bicim insansin utan be utan..biyandan bana neler vaadediosun bi yandan da bu sirfintilar icin kayit olmussun sana onlarla bol eglenceler artik raht raht eglenirsin dedim. kendince aciklama yapmaya calisiyordu...yok meraktan girmismiste, saklancak seyi olca imis neden bende de sifresi olan bi email ile kayit yapasiymis ta...o agliyordu ben de sinirimi hala alamamisdim ve cami, msni suratina kapattim, elveda diyerek..

telim susmuordu, upuzun onlarca sms yazdi bana...sonra teline ciktimm kacinci denemesiydi artik..."ben sana ihanet etmedim" dedi....bende "iyi güzel aferin ama banane ki artik" dedim..
artik dewam etsede hicbisey eskisi kadar güzel eskisi gibi olmayacak dedim. hala beraberiz, cok sükür görmedim birdaha öyle bi huyunu..ama icimde öyle bir kalmis ki onun yaptigi, bende "nede olsa onu da belki yine yakalayacagim, bari bende öyle olayim ki karsilikli olsun" diye düsünmeye basladim. bende bu ara tanidigim karsi cinsten kisilerle irtibattayim uzun uzun sohbet ediyorum ve erkek arkadasim oldugunu onlara söylemiyorum ..ama ona hic bir sey söylemiyorum, beni kimseyle irtibatta degil diye bilyior! ona güvenim kalmadi, zaten belki o da ben görmeden yapiyor düsüncesi ile hareket ediyorum...

demek istedigim su: acik acik suratina hemen söyle icinde kalmasin, kendinle tasima bu olayi
iliskiyi bitirirsen senin icin iyi olur, tamam biraz zor olur basta ama dewam ettirirsin de
güven kalmadigi icin benim yasadigim durumlari yasarsin, karar senin canm

Son düzenleme:
nişanlım geldi, konuştuk.
önce böyle bir siteyi bilip bilmediğini sordum.
ha evet o sitede üyeliğim vardı yıllar önce dedi.
haa öle mi ne zaman girmiştin en son dedim. girmedim yıllardan beri. 3 yıl olmuştur dedi.
açtım bilgisayarı. gir bakalım kullanıcı adını ve şifreni dedim.
hiçbirini hatırlamıyorum bile dedi.
gir hadi diye ısrar ettim. o da hatırlamadığında ısrar etti.
ben girdim kullanıcı adını. sayfası açıldı. gösterdim yazdıklarını. yakın zamanda girdiğini ispatlayan cümleler vardı. yani öyle iddia ettiği gibi 3 yıl önce filan diil. en son 6-7 ay önce olmuş bi olaydan bahsetmişti çünkü. onu görünce tabi şok oldu. haaa evet ya ben bir ara girmiştim senle tartıştığımzda kafa dağıtmak için ama kimseyle tanışmadım görüşmedim dedi.
kızlar, sonuç olarak sürekli karşısına yeni bir şey çıkardıkça hepsini inkar etti. ben nişandan beri girmedim o siteye biri şifremi çalmış demekki filan dedi. site yönetimine şikayet edip bulucam o kişiyi felan dedi.
senden başka hayatımda kimse olmadı seni seviyorum seninle evlenicem diye yeminler etti.annesinin babasının herkesin üzerine yeminler etti.günahımı alıyorsun dedi.ama inanasım gelmiyor.
yüzüklerimi çıkarıp eline verdim. kolumu tutup geriye taktı zorla. ağlayarak kesinlikle bu işin bittiğini söyledim.kabul etmedi.konu uzadı dallandı budaklandı. ailesi de bizdeydi bu arada. hadi çıkalım odadan dedim.öylece çıktık. sonra gittiler ve gece beni aradı.kararımın kesin olduğunu söyledim.şimdi napıcaz bilmiyorum.daha ses çıkmadı geceden beri.baktım üyeliğini kapattırmış o siteye.

cnm bunu yeni okudum..
sana göstermelik olsun diye kapattirmis...belki baska yerdede üyelikleri vardir, bu sadece bildigin senin buldugun üyeligi
ve isin icinde birde yalan var birde bu aldatmanin yani sira..

iyi yapmissin yüzügü eline vermekle! düsün ayni seyi sen yapiyorsun. o hic affedermiydi sence?

Son düzenleme:
bi kere güvenini altüst etmiş senin.. kabul edemezdim ben olsaydım.. kabul etseydim bile sürekli şüphelerle hayatımı mahfedemezdim.. bence en iyisini yapmışsın..

Bugün o sitedeki üyeliğini kapatır
Yarın başka siteye üye olur
Adam yaptığını hemen inkar etmiş zaten
Yani bu bile senin ona güvenmemen için bir sebep
Yarın bir gün evlendiğinizde , her hatasını inkar eder..

Back