- Konu Sahibi kelebeginkanadi
ben hayatta duramazdım.öğrendiğimde hemen telefon açar ve herşeyi yüzüne vururdum.
bekleyemezdim açıkçası.
nasıl bekleyebiliyormusun anlıyorum bende hemen aramıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hayatta duramazdım.öğrendiğimde hemen telefon açar ve herşeyi yüzüne vururdum.
bekleyemezdim açıkçası.
Merhabalar
yazılanları okudum ve düşüncem şu yönde.
Güzel olduğunuzu, çevrenizde beğenildiğinizi ve nişanlınızında sizinle ilgilendiğini bazen aşırıya bile kaçtığını söylemişsiniz ve onunda pek çevresinin olmadığını.
Bana göre sizi sevmiyor değil elbette ki seviyordur. Sevmese nişanlanmaz evlenmek istemezdi değil mi ?
ama asıl sorun şu ki , kendine hiç güvenmeyen biri.
Bence sizin onu kıskanmamanız , çok fazla üstüne düşmemeniz onda hepten kendinde güven sorunu yarattı.
Ve bence sorun yokken evleneceği kızı hele ki internet sitesinde aldatan bir erkek çaresiz durumdadır diye düşünüyorum.
Şu an yaptığınız sabır göstergesi ve sizi tebrik ederim.
Bence sizi sevdiğine inansanız bile affetmeyi düşünmeyin.
Çünkü bu hayatta kendine güveni olmayan bir insan çok tehlikelidir.
Ben kendine güvenen kendini bilen hiç bir kadın ve erkeğin sevgilisini aldatacağını yada buna yöneleceğini düşünmüyorum.
Umarım bu zamanları çok yara almadan atlatırsınız .
laale küçük de diilim ki canım 29 yaşındayım.saf bi kız da değilim.ama bu olay beni şok etti.artık insanlar beni o kadar şaşırtıyor ki.nişanlım ilişkiler konusunda çok hassastır üstelik biliyorm musun?mesela ben insanın dostça ayrıldığı eski sevgilisine bayramda seyramda sıradan bir mesaj atmasında bi sakınca görmem ya da işle ilgili vs bir konuda bir şeyler sormak gerektiyse bunda bir kötülük görmem.o kadar açık görüşlüyümdür.ama nişanlım assssla.asla hiçbir eski kız arkadaşıyla görüşmediğini,sevgilisi varken normal bir kız arkadaşıyla bile bir etkinliğe çay içmeye vs gitmediğini, böyle şeylere karşı olduğunu,hayatında hiçbir kız arkadaşını ailesine tanıştırmadığını (32 yaşında kendisi) söylerdi.ben de ona göre fazla açık görüşlü olduğum için utanır erkek haliyle benden daha temkinli ne güzel diye düşünürdüm.
sürekli kabuslar görüyorum o günden beri.nişanlım bana mesajlar atıyormuş yanlışlıkla, işte başka kıza atacakken bana atıyormuş rüyamda.ağlayarak uyanıyorum.aylar önce daha bu olayı öğrenmeden durduk yere bir rüya görmüştüm.rüyamda nişanlım bana başka bir kızın adıyla hitap ediyordu.ben şaşırınca ve üstüne düşünce de itiraf ediyordu başka bir kızla görüştüğünü.bunu ona anlatmıştım çok gülmüştü.allah demekki bana göstermiş bazı şeyleri ama ben anlamamışım.anlamama da imkan yoktu zatn.ama şimdi elimde kanıt var.
sazan, arkadaşım senin konunu da okudum şimdi ve çok üzüldüm. ama sen nişanlı değilken görmüşsün ne iyi olmuş kurtulmuşsun o adamdan.arkadaşına ve sana hayran oldum harika bir şekilde iz sürmüşsünüz aferin size. o kişiyi ailenin içine sokmadan kurtulmayı başarmışsın. allah iyilerle karşılaştırsın hakettiğin mutluluğu versin sana.
ben nişanlımın bu yaptığını aileme anlatsam kesinlikle cinayet çıkar.onu öldürürler.zaten şu anda ailede başka sorunlar yaşıyoruz bir akrabamızın evliliğiyle ilgili.annem çok üzgün ve stresli geceleri uyku uyuyamıyor.bir de nişanlımın yaptıklarını öğrenirlerse babam,abim katil olurlar.
hele ki kendi ailesi o kadar iyi insanlar ki onlar bir öğrenirlerse bir daha kendi ailesi de yüzüne bakmaz.
yüzüne vurduğumda acaba ailelerimize her şeyi söylesem mi yoksa anlaşamıyorduk kavga ediyorduk zaten, ayıldık diyip konuyu örtsem mi?
nişanlım geldi, konuştuk.
önce böyle bir siteyi bilip bilmediğini sordum.
ha evet o sitede üyeliğim vardı yıllar önce dedi.
haa öle mi ne zaman girmiştin en son dedim. girmedim yıllardan beri. 3 yıl olmuştur dedi.
açtım bilgisayarı. gir bakalım kullanıcı adını ve şifreni dedim.
hiçbirini hatırlamıyorum bile dedi.
gir hadi diye ısrar ettim. o da hatırlamadığında ısrar etti.
ben girdim kullanıcı adını. sayfası açıldı. gösterdim yazdıklarını. yakın zamanda girdiğini ispatlayan cümleler vardı. yani öyle iddia ettiği gibi 3 yıl önce filan diil. en son 6-7 ay önce olmuş bi olaydan bahsetmişti çünkü. onu görünce tabi şok oldu. haaa evet ya ben bir ara girmiştim senle tartıştığımzda kafa dağıtmak için ama kimseyle tanışmadım görüşmedim dedi.
kızlar, sonuç olarak sürekli karşısına yeni bir şey çıkardıkça hepsini inkar etti. ben nişandan beri girmedim o siteye biri şifremi çalmış demekki filan dedi. site yönetimine şikayet edip bulucam o kişiyi felan dedi.
senden başka hayatımda kimse olmadı seni seviyorum seninle evlenicem diye yeminler etti.annesinin babasının herkesin üzerine yeminler etti.günahımı alıyorsun dedi.ama inanasım gelmiyor.
yüzüklerimi çıkarıp eline verdim. kolumu tutup geriye taktı zorla. ağlayarak kesinlikle bu işin bittiğini söyledim.kabul etmedi.konu uzadı dallandı budaklandı. ailesi de bizdeydi bu arada. hadi çıkalım odadan dedim.öylece çıktık. sonra gittiler ve gece beni aradı.kararımın kesin olduğunu söyledim.şimdi napıcaz bilmiyorum.daha ses çıkmadı geceden beri.baktım üyeliğini kapattırmış o siteye.