Nişanlılık arifesinde ayrıldım lütfen yardım edin

Ee kadininda yok birikimi evi arabasi erkek diyor mu ona var mi diye
Tamamen eşit bir sistem yok işte bunda kadına fayda sağlayan bir iki şeyi de eşitlik diye kaldırınca her şey daha kötü oluyor kadınlar için. Kaldı ki kadının işi gücü, eğitimi var

Duzgun erkekler yapiyor..
Yüzde kaçı peki? Burada neredeyse her gün hayat müşterek, kadında çalışacak diye evlenip evlenince hem kadına evin yükünün yarısını hem çocuk bakımını hem ev işini kitleyen erkekleri okuyoruz

Tamamen eşit bir sistem yok işte bunda kadına fayda sağlayan bir iki şeyi de eşitlik diye kaldırınca her şey daha kötü oluyor kadınlar için. Kaldı ki kadının işi gücü, eğitimi var
Iste bizde buna hayret ediyoruz egitimliler biyle olursa egitimsizler neler yapsa yeridirz ayrica ne bekliyorsun? Erkekler cocuk mu dogursun? Ya da emzirsin

Duzgun erkekler ev iside yapiyor cocukta bakiyor diyorum zaten, neyi anlamadin

Çoğu kadın evi olsun arabası olsun parası olsun diye evlenirse erkekte ev işi yapsın çocuk baksın diye evlenir. Bu iki tür eşit bence birbirine.
Bunlar tencere kara seninki benden kara hesabi.. sen erkek degil
Mi arabasi evi olsun dersen o da ev isini cocuk bakmayi sadece kadinin isi olarak gorur

Bunlar tencere kara seninki benden kara hesabi.. sen erkek degil
Mi arabasi evi olsun dersen o da ev isini cocuk bakmayi sadece kadinin isi olarak gorur
Böyle beklentisi olmayan kadınların yaşadıklarını yazıyorum zaten. Parası olsun beklentisinde olan kadın en azından ev işiyle çocukla uğraşıyor. Böyle beklentisi olmayan bunların üstüne birde iş yükünü alıyor

Ya maddi şeyler istenebilir. Altın halatta bir güvence oluyor. İlla ev olacak beklentisi biraz fazla ama belli bir birikimleri olmalı. Sonra çoğu sorun ondan çıkıyor
Baba evinden getiremeyeceğiniz şeyleri el oğlundan beklemeyin. Tavsiyemdir.

Mutlaka Ev olsun beklentisinin fazla olduğunu yazdım yukarıda zaten ama belli bir birikim beklenebilir
Benim cevap yazdigim hanımefendi evi barki yoksa olmaz tabii yazmıştı da ona istinaden söyledim evi rüyamızda görürüz bu devirde atadan babadan kalmadıysa

Evliligi ticarete dokerseniz o isten ne hayir gelir.. kaldi ki bu kadinda ne var dedik zaten.. zero.. kendisinin birseyi yokken karsidan baba evinde gormedigi seyleri istemek gorgusuzluk bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…