- 14 Temmuz 2022
- 180
- 61
- 23
Bekar erkekler ev işi, çocuğa bakma bekliyorlar amaİroni mi yaptiniz merak ettim bu devirde kaç bekar erkeğin evi barki var
Buna katiliyorum tabiiki hersey masraf. Karsilikli olarak masraf yapilir... ama ev araba kat yat mi gerekiyor evlenebilmek icin?Evlılık demek maddıyat demek zaten bunu goze alıp kız istenir
Yanı aılenızde haklı bence
Tamamen eşit bir sistem yok işte bunda kadına fayda sağlayan bir iki şeyi de eşitlik diye kaldırınca her şey daha kötü oluyor kadınlar için. Kaldı ki kadının işi gücü, eğitimi varEe kadininda yok birikimi evi arabasierkek diyor mu ona var mi diye
Yüzde kaçı peki? Burada neredeyse her gün hayat müşterek, kadında çalışacak diye evlenip evlenince hem kadına evin yükünün yarısını hem çocuk bakımını hem ev işini kitleyen erkekleri okuyoruzDuzgun erkekler yapiyor..
Çoğu kadın evi olsun arabası olsun parası olsun diye evlenirse erkekte ev işi yapsın çocuk baksın diye evlenir. Bu iki tür eşit bence birbirine.Duzgun erkekler yapiyor..
Iste bizde buna hayret ediyoruz egitimliler biyle olursa egitimsizler neler yapsa yeridirz ayrica ne bekliyorsun? Erkekler cocuk mu dogursun? Ya da emzirsinTamamen eşit bir sistem yok işte bunda kadına fayda sağlayan bir iki şeyi de eşitlik diye kaldırınca her şey daha kötü oluyor kadınlar için. Kaldı ki kadının işi gücü, eğitimi var
Yuzde kacindan ona neYüzde kaçı peki? Burada neredeyse her gün hayat müşterek, kadında çalışacak diye evlenip evlenince hem kadına evin yükünün yarısını hem çocuk bakımını hem ev işini kitleyen erkekleri okuyoruz
Ev diyoruz ya hani milyon liralar filan yoksa nasıl alabilir. Onun yerine ev işlerine destek talebinde bulunabilir benceBekar erkekler ev işi, çocuğa bakma bekliyorlar ama
Bunlar tencere kara seninki benden kara hesabi.. sen erkek degilÇoğu kadın evi olsun arabası olsun parası olsun diye evlenirse erkekte ev işi yapsın çocuk baksın diye evlenir. Bu iki tür eşit bence birbirine.
Mutlaka Ev olsun beklentisinin fazla olduğunu yazdım yukarıda zaten ama belli bir birikim beklenebilirEv diyoruz ya hani milyon liralar filan yoksa nasıl alabilir. Onun yerine ev işlerine destek talebinde bulunabilir bence
İki tarafında birikiminin olması lazım zaten. Nasıl evlenilecek yoksa ? Aileler ev düzecek değil. Birikim beklentisi farklı evi olsun diye beklemek farklı şeyler.Mutlaka Ev olsun beklentisinin fazla olduğunu yazdım yukarıda zaten ama belli bir birikim beklenebilir
Böyle beklentisi olmayan kadınların yaşadıklarını yazıyorum zaten. Parası olsun beklentisinde olan kadın en azından ev işiyle çocukla uğraşıyor. Böyle beklentisi olmayan bunların üstüne birde iş yükünü alıyorBunlar tencere kara seninki benden kara hesabi.. sen erkek degil
Mi arabasi evi olsun dersen o da ev isini cocuk bakmayi sadece kadinin isi olarak gorur
Dedim zaten ilk mesajda biraz fazla olmuş diyeİki tarafında birikiminin olması lazım zaten. Nasıl evlenilecek yoksa ? Aileler ev düzecek değil. Birikim beklentisi farklı evi olsun diye beklemek farklı şeyler.
Baba evinden getiremeyeceğiniz şeyleri el oğlundan beklemeyin. Tavsiyemdir.Ya maddi şeyler istenebilir. Altın halatta bir güvence oluyor. İlla ev olacak beklentisi biraz fazla ama belli bir birikimleri olmalı. Sonra çoğu sorun ondan çıkıyor
Öyle bir dünya yok maalesef.Yuzde kacindan ona neo evelnecegi kisiye bakacak
Elin oğlu ev işi, bakirelik,çocuk bakımı üstüne gidip işte çalışmamı bekliyor amaBaba evinden getiremeyeceğiniz şeyleri el oğlundan beklemeyin. Tavsiyemdir.
Benim cevap yazdigim hanımefendi evi barki yoksa olmaz tabii yazmıştı da ona istinaden söyledim evi rüyamızda görürüz bu devirde atadan babadan kalmadıysaMutlaka Ev olsun beklentisinin fazla olduğunu yazdım yukarıda zaten ama belli bir birikim beklenebilir
Evliligi ticarete dokerseniz o isten ne hayir gelir.. kaldi ki bu kadinda ne var dedik zaten.. zero.. kendisinin birseyi yokken karsidan baba evinde gormedigi seyleri istemek gorgusuzluk bence.Böyle beklentisi olmayan kadınların yaşadıklarını yazıyorum zaten. Parası olsun beklentisinde olan kadın en azından ev işiyle çocukla uğraşıyor. Böyle beklentisi olmayan bunların üstüne birde iş yükünü alıyor
Görmedim o mesajı kusura bakmayın. Dediğim gibi konu sahibi beklentileri uçurmuş o tepki o yüzden.Dedim zaten ilk mesajda biraz fazla olmuş diye
Evet olabilir ama maddi olarak belli bir geliri olmaliBenim cevap yazdigim hanımefendi evi barki yoksa olmaz tabii yazmıştı da ona istinaden söyledim evi rüyamızda görürüz bu devirde atadan babadan kalmadıysa