Teşekkür ederim yarama tuz bastınızAdam haklı bitmesi doğru olmuş. Benimle birisi bu şekilde konuşsa tekrar birleşmek istemem. Kırılan şeyler maalesef kolay kolay onarılmıyor.
Ailem ona kızdı neden durumları yoksa görücü usulüne insanları ümitlendiriyorlsr belki 1 sene sonra da durumları olmazsa ne yapıcan dediler kafam Allak bullak olduDaha 1 ay önce tanışmışsınız neden 1 yıl sonra evlenmeyi geç buldunuz ki? Birbirinizi tanımıyosunuz bile. Sürekli maddi şeyler isteyip şaka yaptık, öyle demek istemedik demişsiniz.
Onlar da bir acayip. Şu an maddi durumumuz yok diyip görücüyle görüşüyolar.
Mesaj atmazsam daha çok pişman olacağım ama dogru zaman ne zaman bilmiyorum gitmeden önce mi gittikten sonra mıNormalde kızlar süre ister böyle durumlarda ailenize şaşırdım açıkçası. hem birbirinizi tanımak için hemde karşı tarafın maddi anlamda kendini hazır hissetmesi için . biz eşimle 3 yıl sevgili 2 yıl nişanlı kaldık evliliğe her anlamda hazır olduğumuzu hissettiğimzde evlendik. sizinki görücü daha 1 ay olmuş bu neyin hesabı neyin acelesi. bi teraziye koyun duygularınızı mesaj atmayıp ayrıldığınz için mi daha çok pişman olacaksınız yoksa mesaj atıp reddedildiğiniz zaman mı hangisi daha ağır basıyor ona göre kararınızı verin.
Haklısınız ama her insan hata yapar nasıl düzeltecek diye yardım istedimSadece aileniz degil sizde araya maddiyat sokmussunuz. Aileniz birseyler talep ederken orta yol bulmaya calissaydiniz terk edilmezdiniz. Ozur dileseniz de karsi tarafta olumsuz izlenim birakmissiniz biz bu kizi tatmin edemeyiz, gucumuz yetmez diye düşünüyorlardır.
Ticaretle uğraşıyor toptan alım falan satımçocuğun mesleği ne peki
Ailenizi karsiniza almazsaniz duzeltemezsiniz. Siz altin halat istemeseniz dahi aileniz baska seyler talep etmeye devam edecektir. Karsi taraf bunu karsilayamayacagini dusundugu için ayrilmissiniz zaten. Aileniz bundan sonra gücünüz yettiğince yapin biz birsey beklemiyoruz diyecek mi?Haklısınız ama her insan hata yapar nasıl düzeltecek diye yardım istedim
Durmadan ailenizin lafına giderrseniz dikiş tutturamazsınız sonucta sizin hayatınız bu devirde aile desteği almayan kimse 30 yasında önce ev sahibi olamaz sizin de mesleğiniz varmıs birlikte alırsınız evlenince.Her sey zaten cok pahalı orta yolu bulun ve 1 sene gecmeden nisanlanmayın bence yasınız kaç bilmiyorum ama cok erken 6 ayTicaretle uğraşıyor toptan alım falan satım
Haklı zaten çocuk ama nasıl düzeltecek en azından denesem bir yardım etsenizAdam haklı.
Erkek kardeşiniz olduğunu düşünün.
Bir anda altı ay sonra düğün yapın (parasını siz ödemek şartıyla tabi), üstüne kredi çekip ev borcuna girin, bir de altın halat isterim dense ödeme şansınız var mı? Buna hangi ailenin bütçesi yeter?
Evet halatı şaka için söyledim demişsiniz ama düğün ve ev talebinden sonra onları inandırmanız zor. Sonuçta kızım tabi ki alalım deselerdi, yok ben şaka yapmıştım almanıza gerek yok denecek miydi? Şaka yollu alttan alttan talep ediliyormuş gibi olmuş. En basit 14 ayar halat şimdi 5-6 binden başlıyor.
Bu enflasyonda iki maaşla ev almak bile çok zor hale geldi, ailenizin gazına gelmişsiniz yazık olmuş.
Ev alınmadan kız vermem ne demek ya?Şu anda evler 1,5 milyondan başlıyor annenizin haberi var mı?Siz de,sözde şakayla karışık şunu severim bumu severim diyorsunuz.Evet insanlar artık alamıyor bu isteklerinizi,evlilik kurumu ticarethane değildir.İsteklerinizi karşılayacak güçte biriyle evlenin madem,bu iş olmaz,boşuna mesaj atıp kendinizi küçük düşürmeyin.Ailem ona kızdı neden durumları yoksa görücü usulüne insanları ümitlendiriyorlsr belki 1 sene sonra da durumları olmazsa ne yapıcan dediler kafam Allak bullak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?