Nişanlılık arifesinde ayrıldım lütfen yardım edin

Merhaba öncelikle bence insan sevgisi icin bazen gururunu bir kenara bırakmayi bilmeli.Ömür boyu pişmanlık yaşayacağına bir konusma yap.Ayrica daha birbirinizi daha tanimiyorsunuz bile her seyi oldu bittiye neden getirmişsiniz.Bence msj atin ve tanimak son bir sansi hak ettiginizi söyleyin tabiki hayır demensini goze alin bence demeyecektir siz dogru cümleleri kullanırsanız .Tabiki sizden gercekten hoşlandiysa.

Bence kesinlikle üslupla alâkalı bir sıkıntı var, her şeyin bir yolu yordamı var. Nerede yaşanacak ne planlanıyor şeklinde sorulabilir ilk etapta, sonra dediğiniz aşamaya gelince destekleyici bir şekilde ev alma fikri sunulabilir. Sonuçta bu aileleri bile değil, evlenecek gençleri ilgilendiriyor. Ailelere de kararlara saygı duymak, ellerinden geliyorsa maddi manevi yardım etmek düşüyor.

Bence ev araba istemek cidden sacma.. orta halli insanlar icin diyorum bunu tabii.. yani kac yasindalar bilmiyorum ama cok genc insanlarin nasil evi olsun olsa bile kredi oduyodur zaten…kendi ailesinin durumu iyiymis o zaman onlar versin evi

Gerci kiz yasim kucuk degil dedi ama o zaman kendisinin neden bir evi yokmus

''asla maddiyat önemli değil insan önemli olan sevmeli konuşmalı anlaşmalı '' Yaşın kaç bilmiyorum ama asla maddiyat önemli değil diye bişey söylediğine göre cok da büyük olmadıgınıu tahmin ediyorum.İnan daha iyisi karşına cıkacaktır ben kendi fikrimi söyleyeyeim ailenin tutmu evet yanlış ama şakaya bile alınan bir insan düşün evlendikten sora ne yapar bide seni manipüle etmiş .İnan o maddiyat o kadar önemli oluyo ki bir zaman sonra .İlk basta oh canım ccim diyosun ülkenin hali ortada ev yok araba yok bunlar yarın öbürgün büyük problemm aynı durum bende de oldu 5 senelik yaklaşık evliym kocamın evi de yoktu arabasıda ve ben severek evkendm görücüde değildi.O zmaanlar benm icinde sorun değil diyordum ki hala sorun değil huzurmuz yerinde cok şükür ancak her ay elin alemin adamlarına para yedirmek koyuyor kira baslıgı altında kaldı ki her sene fiyatlar fahiş olarak artıyor artı bir de cocuk geldmi üstüne tadından yenmez .En azından bir evi olsa yükün cogundan inanın kurtulmuş olursunz .Ha maddiyattan kasıt sadece ev se senin kendi tercihin ama geçimse orda evlendikten sonra büyük prblemler cıkar demedideme

Yazınızı okudum bir şeylerin farkına varmaniz da güzel. Yorumlarda 1 aylık sürenin evlilik için erken olduğunu söylemişler yalnız 1 yıl 10 yılda olsa aynı çatının altına girmeyince belli olmuyor .dürüst efendi çocuksa ve gönülden istiyorsanız sevdiğinizi söylemek için geç kalmayın. İki kalp bir olunca acamayacagi kapı yok :)

Canim benim evet insan kolay ısınacagi birini bulamiyor artik madem buldun işi yokuşa surmeyin sen zaten sağlık memuruymyssun evkizi gibi davranmış ailen ,maaşın var iki es bir olup en alasini kimseye muhtac olmadan yapardiniz..erkenden tayin işini öne surersen karsi taraf tayin olmak icin eş sectigini sonrada ayrilcagini sanar çünkü seni tanımıyorlar daha..acemice davranmissiniz maalsesef...zaten nişan olsaydi iyice seni tanisalardi onlar bir an once nikah yapar gelirdin bile..cocuk aşık degil daha seni benimsemedi nikah olunca benimserdi.. karsi tarafında suçu yok değil tabi onlarda boyun egmemis oluruna bakmamis bana göre... Eğer aileleri maddi konularda devredisi edıp ikiniz birbirinizi tanimaya çalışır konuşursanız çözülür..yoksa maddi seyler yüzünden bozulan cok oluyor..onemli olan sana değer verecek mutlu edecek nazini çekecek bir tipse görüş konus ama kesinlikle mesaj yollu değil mesaj en kapalı iletişim araci en güzeli yüz yüze beden dili ifadesi soğukluğu kırar iyi anlaşılır olur hersey,, çünkü ben de nişandan dönmüştüm mesaj herşeyi bitiriyor karsi taraf herseyi yanlis anlıyor mesafeler ilişkiyi zorluyor..ikili iliskilerde yakın olmak kolaylaştırıyor ikinizin sık görüşmesi gerek öyle arayi sıcak tutarsaniz buzlar erir, kendini tam ifade edersin...oglan evi kizevinden kizevi oğlanevinden korkar ilk basta,, ama iyi iletişim kurulursa yoluna girer..hakkinda hayirlisi olsun

Hem fabrikatör hem de müteahhit çok görücüm geldi Allah’a şükür mesleğim var ailemin maddiyatı gayet iyi tanınan bir aileyiz. 1.78 boyunda sarışın mavi gözlü bir kızım kapiş
ya bacım görücüyle ne işin var o zamab bende ciddi cidd yorum yaptm kaale alıp ya offf .Tanınan aileye fakir damat mı görücü geldi yani nasıl tezatlık :))) Ozaman kusura bakma da sizinkiler büyük terbiyesizlik yapmış maksat cocukların gönlü olsun diyip bir ev alsalarmış sana :))) madem öyle destekse destek bide şaka yapmışsınz cocuga ilkten ikiniznde durumu yok sandım ben ama böyle bir tavırda kusura bakma sen o coxogun üzereine soguk su iiç cok haklı

Bence boşuna zorlamayın. Arada aşk yok sevgi yok
Bir nevi mantık evliliği yapmak istemişler sizin şartlar onlara uymamış olan sadece bu

Ya işte hep çevremizde denk olan insanlar evleniyor Kızlar hep 6 ay içinde en geç evleniyor evi de oluyor ne bileyim sanırım çevre kültür karmaşasdoğuda
doğuda bir köydemisn bacım sen herkes dengiyle evleniyor 6 ay iinde bide en geç ne yapıyosnz nasıl bir köy orası nasıl bir yer

Seviyorsa kabul eder diyorsun

Maddi şeylerin konuşulması neden yanlış olsun ki? Yani baştan beklentilerin uyuşmadığını anlamış olursunuz. Maddi anlamda sizin denginiz miydi? Denk olmayınca bu tarz sorunlar çıkabiliyor özellikle bu görücü tarzında. Yerin dibine girmene gerek yok, makul şekilde son bir jez değerlendirebilirz diyebilirsin.

Sizin altın lafı yapmanız, annenizin ev alma muhabbeti yapması biraz ayıp olmuş. Ailenizin ev alma durumu var mı mesela size siz de kızısınız sonuçta. Eğer yoksa karşıdan beklememeniz gerekir hayat çok zorlaştı olsa bile beklememek lazım artık eğer maddiyat önemli değil diyorsanız. İki yetişkin insansınız çalışıp ev geçindirebilirsiniz. Yerinizde olsam kesinlikle mesaj atardım seviyorsam barışmaya çalışırdım kaybetmemek için elimden geleni yapardım ve bundan da gocunmazdim. Gurur yapacak bir pozisyonda değilsiniz usulünce konuşup karşı taraf da gönüllü ise orta yolu bulmaya çalışın derim ben

şaka öyle değil böyle yapılır demişler

Hay agzına saglık kız :)) sizinki altından mı ajsbakfhalhf ben bırakın ailelerden almayı daha cok eşimin ailesine bile altınlarımdan verdim yoktu durumları 2 senede kendimz yaptık herşeyimizi bizde bende anlamıyorm eşimin tarafı bizden isteiğinz var mı dedi babamda cocukların mutlulugu başka da bir dileğimz yok dedi bunlar bide zenginmiş maddiyatı iyiymiş kızın ailesinin ailesi tanınıyormış e madem oyle söylesin ailesine kızlarına ev alsınlar ben anlamıyorm bu durumu kafayı yemiş insanlar ya

dul avrat mı bu nasıl zihniyet ya.
boşanmış yada eşi vefat etmis diger kadinlar icin şu kelimeyi yazarken utanmadiniz mi ?

Annenizin tavrı doğru değil,bugün bunları söyleyen yarın bir çok şeye karışır.sende ister istemez bazı şeylerde annene uyacaksın ve evliliğine yansıyacak bu durumlar.seni tebrik ediyorum dürüstlüğünden dolayı bunları açık açık buraya yazabilmişin.Ama canım kusura bakma karşındaki çocuk haklı,ilk 1 yıl da evlilik uzaktan çok güzel idare edilir yeter ki sadakat olsun.dibindeki adam bile aldatsa aldatmıyor mu? Annen maddi istekleri de hoş değil.sende hemşireymişin elin ekmek tutuyor zamanla herşeyiniz olurdu.ayrılık mesajını sen atmışın bu yüzden tekrardan aramamak için gurur yapma ama o çocuğun yerinde olsam ben seninle devam ettirmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…