hee bu arada mevzusu geçmişken, yerinde olsam o yakın arkadaşlarıma da dikkat ederdim. şuanda acıtasyon yaparak yakın arkadaşlarından birine kancayı atmaya çalışıyor olması ihtimalini de göz ardı etme çünkü emin ol bu sandığından çok daha büyük bir ihtimal.
sanırım kullanıldım ben( bir yılı gectı ,fiziksel olmasada ruhsal anlamda..o aglamalar,o gözyasları,o hayattan zevk almama..ne kadar aptalmısım..o kadınada acıyorum sımdı
canım hayat böyle işlerle uğraşmak için çok kısa. bence bir an önce beklemekten vazgeçip kendine yeni bir yol çiz. bu da sana tecrübe olmuş olur. her şeyde vardır bir hayır de devam yoluna. bir daha da arama sorma. o ararsa da herhangi bir şekilde cevap verme yoluna devam et
Bu zamana kadar bu açıdan bakmamıştım olaylara,seviyodurdur da,istiyordurdurda,kader ayırdı bii tarzı hep görmek istediklerimi gördüm,hissetmek istediklerimi hissettim ,kendime bahaneler buldum.KKda diğer yazılarıda okudum,bu olayın devamı evli erkeklerin-çocugum için katlanıyorum,aynı yatakta bile yatmıyoruz-eşimle aramızda hiçbişey kalmadı-yalanlarının bir önceki aşaması olduğunu farkettim,sanırım erkekler heyecan arıyorlar,kadınlar bile bile aldanıyorlar..objektif bir gözle bakayım dedim,kendi yazımıda okudum,yaşadıklarımı okudum,koskoca yıl bir kaç satıra sığmış,ama ergen gençlerin yazmasını beklediğim türden yazdıklarım,ben bile bilmesem yaşımı 14-15 yaşlarında bir kızın yazdıkları sanırdım,Nişanlısı biliyormuş,bilmiyormuş,adam sevmiş sevmemiş,kandırmış yada korkakmış ne önemi varki,ben oyalandım,bile bile yada istemeyerek ne farkeder bu olayın içine girdim yada çekildim,boşuna gözyaşı döktüm boşuna hayatımı kendime zından ettım,eve kapandım,arkadaslarımla arama mesafe koydum,kendimi asagıladım,kendımden nefret ettım,o kadında belki agladı ,üzüldü,belki hiç bılmedı,belki bildi,umursamadı ama emınım ıcınde bı yerler acımıstır benımkı gıbı..beyefendı ıse sıyrıldı kaldı işin içinden,bi taraftan kendisini yüzüstü!bırakan,beklemeyen sevgili,öbur tarafta kendisine yakınlık göstermeyen ilgisiz! nişanlı..emınım şimdi aılesı pışpışlıyodur onu..kendı annesı bile benım durumum ıcın ogullarına -ne yapıyorsun oglum sen,adam gibi bi karar ver yada nişanlısın görusme o kızla- demediler,sanırım erkekleri kendi anneleride her konuda haklı göruyorlar
bir arkadaşımın kardeşinin başına gelen birşeyi anlatayım.. belki fikir verir
biriyle tanışıyor, adam nişanlı... önce ayrılıcam diyor, sonra ayrılamam diyor.. sonra bir daha ayrılıcam diye kızı başlıyor oyalamaya..
en sonunda adam evlilik için gün aldı, düğün tarihi bile belli..
arkadaşımın kardeşine ne demiş biliyor musunuz? sana da bir ev açayım... ben nişanlımla mutlu olamam, seni seviyorum; ama onunla da ayrılamam...
yani lütfen kanma yalanlara
oha desem ayıp olur mu :26: ne ınsanlar var yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?