Sevsin yahut sevmesin, zorla yahut isteyerek netice itibariyle sözlü/nişanlı bir insanla birlikteydin.. Hiç yakışık almayan bir durum. O kıza üzüldüm sadece başka kimseye değil. Bahaneler ve yalanlarla kıvrınan bir erkek karşındaki. Klasik erkek yalanları, bu yalanları her gün okuyoruz nasıl inandın anlamadım. Bence şu saatten sonra bırak herkes kendi yoluna gitsin.. "Evlenmek üzere olan" bir adamla (adamlık ? ) anılma.......
ona son mesajımda buydu zaten,senınle adımın bıle anılmasından rahatsız oluyorum,hıcbırsekılde senınle arkadaslık eden kısılerle bıle gorusmek ıstemıyorum tarzı bıseylerdı,ama işte bunca zaman hep kandırdım kendımı,dedımkı bu adam sevıyo benı zaten zayıf karakterlı,bana dokunmadı,aılesı aradı,olayları dogruladı,ayaklarıma kapandı yalvardı..ama o su an bunları assa bıle ıcımdekı kırgınlıgı yokedebılırmı?yanı ben adam gıbı boyle olmaz dedıkce,yalan soylememı gerektırecek bır ılıskı ıstemıyorum,onurlu bır ılışkı ıstıyorum,ilerde aılenın,aılemın yuzune bakabılmek ıstıyorum dedıkce,agladı sızladı ama degısen bısey olmadı..sadece artık hayattan zevk almak ıstıyorum,içimdekı bu umut bıtsın ıstıyorum,onunla evlı,sözlu,nısanlı vs vs herneyse oldugu muddetce hıcbırsekılde temas kurmam ama ıcımde hep bır umut var ıste,herseyı cozudm dese,kossa gelse yanıma,ama kımsede kırılmamıs olsa dıyorum bazen,bazende dıyorumkı boyle olsa bıle onunla mutlu olmazsın,,bunu yapan yarın sana neler yapar?aklım gıdıp gelıyor ama savsmalıyım derken adamın aklını celmekten bahsetmıyorudum,beklemelıyım anlamında dıyorum,bunca zaman zaten bu sekılde tepkı gösterdıgım ıcın canıma okudu,bu saatten sonra onu kabul etmem mumkun degıl ,biliyor..ama bu acı ne zaman gecer?