Sevsin yahut sevmesin, zorla yahut isteyerek netice itibariyle sözlü/nişanlı bir insanla birlikteydin.. Hiç yakışık almayan bir durum. O kıza üzüldüm sadece başka kimseye değil. Bahaneler ve yalanlarla kıvrınan bir erkek karşındaki. Klasik erkek yalanları, bu yalanları her gün okuyoruz nasıl inandın anlamadım. Bence şu saatten sonra bırak herkes kendi yoluna gitsin.. "Evlenmek üzere olan" bir adamla (adamlık ?) anılma.......
ona son mesajımda buydu zaten,senınle adımın bıle anılmasından rahatsız oluyorum,hıcbırsekılde senınle arkadaslık eden kısılerle bıle gorusmek ıstemıyorum tarzı bıseylerdı,ama işte bunca zaman hep kandırdım kendımı,dedımkı bu adam sevıyo benı zaten zayıf karakterlı,bana dokunmadı,aılesı aradı,olayları dogruladı,ayaklarıma kapandı yalvardı..ama o su an bunları assa bıle ıcımdekı kırgınlıgı yokedebılırmı?yanı ben adam gıbı boyle olmaz dedıkce,yalan soylememı gerektırecek bır ılıskı ıstemıyorum,onurlu bır ılışkı ıstıyorum,ilerde aılenın,aılemın yuzune bakabılmek ıstıyorum dedıkce,agladı sızladı ama degısen bısey olmadı..sadece artık hayattan zevk almak ıstıyorum,içimdekı bu umut bıtsın ıstıyorum,onunla evlı,sözlu,nısanlı vs vs herneyse oldugu muddetce hıcbırsekılde temas kurmam ama ıcımde hep bır umut var ıste,herseyı cozudm dese,kossa gelse yanıma,ama kımsede kırılmamıs olsa dıyorum bazen,bazende dıyorumkı boyle olsa bıle onunla mutlu olmazsın,,bunu yapan yarın sana neler yapar?aklım gıdıp gelıyor ama savsmalıyım derken adamın aklını celmekten bahsetmıyorudum,beklemelıyım anlamında dıyorum,bunca zaman zaten bu sekılde tepkı gösterdıgım ıcın canıma okudu,bu saatten sonra onu kabul etmem mumkun degıl ,biliyor..ama bu acı ne zaman gecer?
bi çocukla tanıştım aynı dershanede ve sınıftaydık... ben sınıflarına gider gitmez bu benden hoşlanmış neyse arka sırama geçti, konuşmaya msjlaşmaya başladık..arada yolkuyodum sevgilisi var mı diey, hiç bahsetmedi.. en sonunda sevgilisi olduğunu öğrendim..dersteydik yanında bi kız arkadaş oturuyodu sevgilisinden bahsetti ben şok oldum, döndüm bakıştık ve yüzümü çevirdim.. o an üstüme kaynar sular döküldü..neye uğradığımı şaşırdım...sonra bana ayrılıcam felan dedi 3 4 ay sonra kapattım konuyu..yazın beni aradı ayrıldığını ve beni sevdiğini söyledi istemedim ısrar etti..kabul ettim seviyodum ve onun sevgisinden de emindim..ne desem oydu...fakat sürekli sorunlar çıktı ben eski sevgili olayını yediremedim(kızı 5 sene sevmiş) kıskançlık yapıp arada eski konuları açıyodum..bu arada kız AKRABA...şu anda ayrıyız düne kadar beraberdik( http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hi...cine-etti.html (sınavdan 2 gün önce moralimin içine etti) ) bi laf vardır ya 'nasıl başlarsan öyle biter' diye..çok doğru...sorunlar kalmicak,aşıcaz diyodum ama hepsi fos..arkama dönüp baktığımda yıpranan hep ben oldum....yarın sınavım var ve benim moralim çok bozuk,ağlıyorum..arayıp özür dilemesi gerekiyo ama yapmaz! sana diyeceğim seni üzen biriyle asla birlikte olma..sorunlar kesilmiyooo..üzülen sen olursun...ha seviyorum diyorsun..bende çok sevdim hala da seviyorum düne kadar günde 4 5 defa toplamda 3 4 saat filan konuşuyoduk ve birden bitti..herkesin başına geliyo..1 ay üzülür sonra unutmaya çalışırız..her zaman sorunlar yaşayıp üzülmekten daha mantıklı umarım hakkında hayırlısı olur...
ona son mesajımda buydu zaten,senınle adımın bıle anılmasından rahatsız oluyorum,hıcbırsekılde senınle arkadaslık eden kısılerle bıle gorusmek ıstemıyorum tarzı bıseylerdı,ama işte bunca zaman hep kandırdım kendımı,dedımkı bu adam sevıyo benı zaten zayıf karakterlı,bana dokunmadı,aılesı aradı,olayları dogruladı,ayaklarıma kapandı yalvardı..ama o su an bunları assa bıle ıcımdekı kırgınlıgı yokedebılırmı?yanı ben adam gıbı boyle olmaz dedıkce,yalan soylememı gerektırecek bır ılıskı ıstemıyorum,onurlu bır ılışkı ıstıyorum,ilerde aılenın,aılemın yuzune bakabılmek ıstıyorum dedıkce,agladı sızladı ama degısen bısey olmadı..sadece artık hayattan zevk almak ıstıyorum,içimdekı bu umut bıtsın ıstıyorum,onunla evlı,sözlu,nısanlı vs vs herneyse oldugu muddetce hıcbırsekılde temas kurmam ama ıcımde hep bır umut var ıste,herseyı cozudm dese,kossa gelse yanıma,ama kımsede kırılmamıs olsa dıyorum bazen,bazende dıyorumkı boyle olsa bıle onunla mutlu olmazsın,,bunu yapan yarın sana neler yapar?aklım gıdıp gelıyor ama savsmalıyım derken adamın aklını celmekten bahsetmıyorudum,beklemelıyım anlamında dıyorum,bunca zaman zaten bu sekılde tepkı gösterdıgım ıcın canıma okudu,bu saatten sonra onu kabul etmem mumkun degıl ,biliyor..ama bu acı ne zaman gecer?
göğsünü gere gere, seni koluna takıp gezebilen. gizlisi, saklısı, geçmişten kalan yükü olmayan adam gibi bir adamla tanıştığın zaman geçer.. ki umarım bu çok yakın zamanda olur.
canım benım,üzme sende tatlı canını,ben bazen çok uzuluyorum,gözlerım doluyo ama eskısı gıbı degıldım,bu yazın konusurken bıle bırden bıle aglardım ,gözyaslarım durmazdı sımdı hala hersabah uynadıgımda aklımda o var,yatarken o, ama serefım ,onurum ıcın onunla savastım,kabullenmedım,o kadınıda benıde kandırma durust ol dedım bundan dolayı dıslandım,arkadas cevrem bıle onu haklı gordu,sabretseydın,ılıskıye baslasıydın o da ayrılıp gelırdı dedıler ama tavız vermedım..keske onurlu bırını sevseydım
Belkide sadece sesini duymayi seviyodur, senin onu tahrik etmeye yetiyodur, oda bu yzuden seni aramadan sesini duymadan duramiyodur.
Seni gercekten sevseydi nisanlanmazdi bile o kizlar.. Demekki elektrik almis bir sekilde. Ayrica onlar 4 duvar arasinda yanlizken
kim bilir nasillar. Sen cok resmi olduklarina sahit olmusundur, ama ben cok cift taniyorum disarda son derece resmi olan. Evli olan insan bile disarda cok resmi
Nisanli olanlarmi resmi olmicak. ayrica 36 yasinda bir adamin disarda cocuk gibi asik tavirlarda bulunmasni beklememek gerek.
bence sen kendi yolunu ciz artik. Gec bile kalmisin.
bu benım en buyuk yaram ıste,,onunla utanmadan,aılemden saklamadan,gogsumu gere gere gorusecegım gune kadar gorusmeme kararı almıstım en baslarda o da kabul etmıstı ama oyle kaldı.sanırım heyecan arıyordu yada melodramı sevıyordu,şimdi yazılanları okuyunca belkıde sevmemıs bıle dıyorum
bu şekılde sadece telefonda konusarak,öluyorum aşığım dıyerek kendını psıkolojık olarak telkın etmeye calısan ınsanlar varmıdır?yanı cınsel ıcerıklı bır sohbet asla olmadı?
sana açıkça söyliyim
hayatında sorunları olan insanlardan uzak dur
koskoca adam birşeylerden çekindiği için kendi kararlarını veremiyorsa
sende emin ol ilerde onun sorunlarından ve pasifliğinden bıkarsın
yol yakın kendine sorumluluk sahibi birisini bul
Bizim gibi hassas, ince düşüncelileri neden böyle kütükler bulur anlamıyorumm...umarım bizi hak eden kişileri buluruz bi an önce...diyorum ya düne kadar konuşuyodukk...ve yarın sınavım var arayıp özür dilemesi gerekiyo ama onda o cesaret o asalet yok!!! sıkma canını sende canım benim <3
sevmedi, heyecan aradı, sevdi ama diğerinden de vazgeçemedi, kandırmak istedi, eğlendi, aşık oldu, ailesine karşı gelemedi.. bunların hiçbiri inan ki farketmez. bazen önemli olan neden yapıldığı değil, ne yapıldığıdır. sonuçta sen üzüldün, sen gizlenmek zorunda kaldın, evliliğe giden taraf sen değil öteki taraf oldu, sen incindin, senin hayallerinle oynandı. bu işten zarar gören senin eski sevgilin olacak adam da değil hem sensin, hem de nişanlısı olacak talihsiz. talihsiz diyorum çünkü huylu huyundan vazgeçmez zeyzey, evlense idiniz de bu adam seninle evliyken başkasına giderdi. o zaman düşünür müydün, acaba neden gitti sevdi mi, heyecan mı aradı, onu kandırdı mı yoksa gerçekten aşık mı oldu diye. düşünsen bile herşeyden önemlisi seni aldatmış olması olurdu. o yüzden nedenini, nasılını boşver sen. yaptığı, bahanesi ne olursa olsun yapılacak iş değil. gönlüne uyup bi hata etmişsin, neresinden dönersen kardır. Allah sana gönlüne ve ailene yakışanını versin.
Belkide sadece sesini duymayi seviyodur, senin onu tahrik etmeye yetiyodur, oda bu yzuden seni aramadan sesini duymadan duramiyodur.
Seni gercekten sevseydi nisanlanmazdi bile o kizlar.. Demekki elektrik almis bir sekilde. Ayrica onlar 4 duvar arasinda yanlizken
kim bilir nasillar. Sen cok resmi olduklarina sahit olmusundur, ama ben cok cift taniyorum disarda son derece resmi olan. Evli olan insan bile disarda cok resmi
Nisanli olanlarmi resmi olmicak. ayrica 36 yasinda bir adamin disarda cocuk gibi asik tavirlarda bulunmasni beklememek gerek.
bence sen kendi yolunu ciz artik. Gec bile kalmisin.
ne saçma ya ne demek ailesinden çekindi hayır diyememiş ne saçma sen buna inanıyor musun canım ?koskoca adam iş güç sahini yani ben bu kızı seviyorum der çeker alır seni öle tellerde ağlamak ,mailler atmak çocuk gibi .boşver ne için savaşıcaksın ki .adam kolaya kaçıyor belli.evlilik bu ya .ne demek hayır diyemedim.ben kız halimle ailem birinle zorla evlendirmeye çalışsa hayır derim direnirim yani.ki o erkek .bence değmez üzüldüğünle kalırsın .
evet sanırım bahaneler çok oluyo ınsan ıstemeyınce..bu zamana kadar hep sevdı de sevdık de söyleydı böyleydı demıstım ama bu acıdan bakmamıstım,o kadın mesajı atmamıs olabılır,baskası olabılır,yada attıysa bıle huyunu bılıyordur,adam daha öncede yapmıstır,alışmıstır,evlenınce gecer dıyordur,yada tamamen magdurdur,ne olursa olsun,sonucta bu ısten artı cıkan tek kısı o adam oldu.üstelık kendını öyle acındırdıkı ben adamı aglatan,inciten,nisanlısında ayrılacagı (!) zaman ılıskıyı bıtıren kişi oldum,tum yakın arkadaslarım su anda onun zırıltısını dınlıyorlar,bende görusmuyorum onlarla..hatalı ben oldum.bu arada yazdıklarımda eksı yada artı bısey yok..ne yasandıysa yazdım,aklınıza takılan bısey varsa eger,bir tutarsızlık ,kafamın karısık olmasından kaynaklı yanlıs yada eksık aktarmamdandır
evet sanırım bahaneler çok oluyo ınsan ıstemeyınce..bu zamana kadar hep sevdı de sevdık de söyleydı böyleydı demıstım ama bu acıdan bakmamıstım,o kadın mesajı atmamıs olabılır,baskası olabılır,yada attıysa bıle huyunu bılıyordur,adam daha öncede yapmıstır,alışmıstır,evlenınce gecer dıyordur,yada tamamen magdurdur,ne olursa olsun,sonucta bu ısten artı cıkan tek kısı o adam oldu.üstelık kendını öyle acındırdıkı ben adamı aglatan,inciten,nisanlısında ayrılacagı (!) zaman ılıskıyı bıtıren kişi oldum,tum yakın arkadaslarım su anda onun zırıltısını dınlıyorlar,bende görusmuyorum onlarla..hatalı ben oldum.bu arada yazdıklarımda eksı yada artı bısey yok..ne yasandıysa yazdım,aklınıza takılan bısey varsa eger,bir tutarsızlık ,kafamın karısık olmasından kaynaklı yanlıs yada eksık aktarmamdandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?