sana daha da oha'lık kısmını söyliyim mi? arkadaşımın akılsız kardeşi adamın teklifini kabul etmiş.. ailesi asla izin vermeyeceği için de evden kaçma planları yapıyormuş.. neyse ki ablasıyla arası iyi, evden kaçmak için ondan yardım isteyince arkadaşım hemen olaya el koydu..
bu arada sanmayın ki kız cahil cüvela... fakülte mezunu dil bilen filan bir kız..
sana daha da oha'lık kısmını söyliyim mi? arkadaşımın akılsız kardeşi adamın teklifini kabul etmiş.. ailesi asla izin vermeyeceği için de evden kaçma planları yapıyormuş.. neyse ki ablasıyla arası iyi, evden kaçmak için ondan yardım isteyince arkadaşım hemen olaya el koydu..
bu arada sanmayın ki kız cahil cüvela... fakülte mezunu dil bilen filan bir kız..
bu kadarına da pesss
böyle ığrenç bırşey teklıf eden adamla bıde kaçmayı düşünmüş hee yuh yanııyıkı abla duymuşda kurtarmış
yoksa neler olur
allahım ne ınsanlar var ya, bunun okumakla, gezmekle görmekle felan bı alakası yok arkadaşım
ınsanın mıdesı alıyorsa herşeyı yapar, ıster okumuş olsun ısterse okumamış..
kız kısmısı hakket saf oluyor yaaaa..inanılır gibi değil..
resmen metres olmayı bile kabul etmiş....
Kızlar;Bir gelişme oldu!
Bu sabah ortak arkadaşlarımızdan birini aradım,aslında daha çok benim arkadaşımdı,ona kendisiyle artık görusemeyecgımı soyledım cunku o adamla adımın bıle anılmasından rahatsız oldugumu ve onların hala ona evlerını actıgını,onunla görustuklerını soyledım,o adamla ılgılı bısey duymak ıstemedıgımı,onlarla gorustugum surece onunda benımle ılgılı haber duyacagını anlattım.
Çocuk bana dediki,biz gorusuyoruz o adamla,evet ama ona ınanıyoruzda,kendısı bızımle haftalardır gorusuyordur,senınle gorustugu donemde ve daha sonra kıza attıgı mesajları ve kızdan yanı nısanlısından gelen mesajları gösterdı bize,kıza sureklı bu ıs bıtsın yazmıs ama kızda ısrarla zamana bırakalım dıyormus,en sonunda kıza bana yazdıgı maılı göndermıs,kızda buna maılını okudum,bana bır defa senı sevıyorum demedın,o kıza ne kadar yalvarmıssın yazmıs,bır de yazmıskı baska bır mesajında serbestsın,sadece aılelerımız ıcın devam edelım vs yazmıs..Arkadasım bunları soyledı ve bu cocuk elınden gelenı yaptı dedı,benı sucladı,onlarda bu yuzden benımle arkadaslık yapmak ıstemıyorlarmıs,benım sucum ne kı moralım cok bozuldu..
Ya bu arkadasım yalan soyluyo,ya o adam birini bulmus yalandan ona mesaj atıp duruyo yada gercekten nısanlısı ısın ıcınde bı ıs var..Sonucta onemlı olan arkadaslarımın bana sırt cevırmesı,canım cok sıkıldı,bana destek olmaları gerekmezmıydı?ben kötu oldum(
Zeyzey merhaba,
Malesef buna yakın bir olayı bende yaşadım....
Bu yüzden hayatımın tam 3 yılı acılarla ve boşa geçti... bu olayların bende bıraktığı tam anlamıyla yıkım oldu.
Aileler....arkadaşlar.....kuzenler...iş ortamı...
Kızla tanışıp konuşmalar(kızın dediği ailem üzülür diye vs..ayrılamamlar)....sonra adamla yaşadığın çelişkiler(acaba psikolojisimi bozuk)....bana destek ol beni bırakma söylemleri, yalvarmalar ağlamalar...kendi arkadaşlarımın söyledikleri(bu adam seni seviyo hasta oldu sabahlara kadar içiyo,savaş vs)..babasının evlatlıktan reddetmesi....mesajlarla hakaretleşmeler....daha neler neler..anlatsam roman olur derler ya öyle bir koca 3 sene..
Sana asla tavsiyede bulunamam yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama lütfen uzaklaş lütfen ....[/QUOTE
benimde 1 yılım boşa gitmiş resmen,zaten uzaklaşmazsam da olan bana olacak,bosu bosuna paralıcam kendımı,hersey bı yana,bu adamın onu ıstemedıgımı ,böyle bı ılıskı ıstemedıgımı belırrtıgım sozlerımden sonra bana sureklı hakaret dolu mesajlar,maıller gondermesı bile ınsanı dusunduruyor,aglamaları,gecırdıgı krızlerı,yalvarsıları pesınden hemen hakaretlerı..ama bunlar sadece ben boyle onursuz bı ılıskı yurutemem,adım bu sekılde anılamaz,boyle bı durumda bekleyemem,sen yoluna ben yoluma dedıgım anda oluyor bunlar..
zeyzey... dıkkat et canım benım
ben nedense hıç ıyı elektrık alamadım bu adamdan :26: yazdıklarını okuyunca yalan söylüyor bu kesın dedım:26:
kımse kımseyı zorla sevmedığı bırıyle nışanlayamaz
hem bu kızda hıç mı gurur yok? Sevılmedığını bılıdığı halde sesını çıkarmıyor serbestınsın dıyor?
bunlar sılah zoruyla nısanlanmadı ya
ama tabı karar yıne senın...
bı arkadaş yazmış ya belkı yakın bı arkadaşını ayarlamıştır, nışanlısı gıbı senınle konuşması ıçın
valla benım hııııç aklıma gelmemıştı, ama mantıklı gelıyor
arkadaşlarınıda boşver, eğer gerçek dost olsalardı yanında olurlardı
önemlı olan senın ne hıssettığın
canım kapat artık o sayfayı sinek küçüktür mide bulandırır arkadaşının seni kadırmadığını ne biliyorsun?
bu zamanda insan kardeşine güvenemiyor
ne biliyorsun belki o şahıs dedi kıza böle böle söyle aramızı düzelt die baskı yaptı nihayetinde arkadaşının canı yamayacak ki bana ne der olan yine sana olur bir hataya daha düşme derim ben
istikrarlı ol boşver nasip değilmiş de elinin tersiyle it
eğer yaradan onu sana yazmışsa elinde sonunda gelir yine seni bulur ama bu şekilde olmaz üzme kendini değmeyecekler için
Sakın ha bu tuzağa düşme.
Yuva yıkan konumuna girersin.
Sevmese çoktan ayrılmıştı.
Gittiği yerden nişanlanarak dönen
düşüncesini paylaşamayan bir erkekten hayır gelmez.
Olgun biri olsa babasını karşısına alır durumu anlatırdı.
Demekki karakteri oturmamış.
Böyle biri ile evlenip, ömür boyu üzüleceğine, şimdi ayrıl & şimdi üzül.
Merhaba ;
Başka bir alana da yazdım ,buraya da yazma gereği hissettim.Objektif ve ciddi yorumlar bekliyorum,kafam çok karışık..Lütfen çekinmeden yazın..
Geçen sene ocak ayında biriyle tanıştım,bununla çalıştığı yerde bir işim olması sebebiyle tanıştım,git gel derken önce faceden ekledik sonra mesajlaştık sonra telefonlastık ama arkadaşca konusuyorduk..Tam bir ay sonra buluştuk ,kahve ıctık .Bu arada ben oldukça baglanmaya baslamıstım.Benım bulundugum sehre gelelı cok olmamıstı onunda..O gun bana sözlusunden sozettı.Parmagında yuzuk yoktu ve bız sevgılı degıldık o nedenle bu tarz muhabbetlere hıc gırmemıstık ama ıcten ıce ben zaten onun mesajını beklıyor-2 gunde bır atıyordu naber nasılsın tarzı-ve hep onu duşunuyordum.Bogazım dugumlendı,gozlerım doldu ama caktırmadım.Bana aılesının ıstegıyle,daha cok babasının ısrarıyla( -babasının askerlık arkadasının kızıyla-) sözlendıgını soyledı,kız cocukluk arkadasıymıs ve bırbırlerıne karsı duygusal bır bagları yokmus,zaten nısan olayı olana kadar kızı 20 yıldır hıc görmemıs,kız almanyada yasıyormus ve kendısı artık ''hayattan bır beklentım kalmadı,asık olacagım ınsan yok ''dıye dusunup en azından mantık evlılıgı yapayım dıye kabul etmıs ve ocak ayında sozlenmısler.
''Bu ısın sonu olmayacak ,evlensek bıle mutlu olamayız anladım zaten onunda bana bır sevgısı yok'' dedı.Ben yınede onunla görusmemı kestım,soguk davrandım,aramalarına kısa yanıtlar verdım cunku zaten sevgılı degıldık ; yanı ''sen benı kandırdın ''dıye sacma bıseye gıremezdım.O ıse bu donemde ısrar ettı en sonunda sozlu bırıyle olmayacagımı anlattım,yalvardı ve bana asık oldugunu soyledı ,zaman vermemı ıstedı.Daha ılerkı donemlerde arkadaslarımla tanıstırdım,arkadaslarıyla tanıstım,zaten ortak arkadaslarımız cıktı bende olayın anlattığı gibi doğru oldugunu ogrendım.Basbasa vakıt gecırmedık ama arkadas ortamında vakıt gecırdık,bana sureklı bunu çözecegını söylüyordu ,hatta annesı ablaları bıle benımle telefonda konustular.Ben ıse sozlusunden habersız onunla olamayacagımı soyledım ama onu cok sevıyordum.
Sürekli'' sen onu aldatıyorsun,ben kımseyı kandıramam,benı alet etme ''dıyerek oldukca yıprattım,hatta en son ;''sen ne kadar basıt bır ınsansın'' diye hakaretler ettim,.Artık konusmalarımız bundan ıbarettı.Ona ya ben ya o demedim ,sadece böyle devam etmemin hem kıza hemde bana haksızlık olacağını söyledim.O ıse kızla yuzyuze konusmak ıstıyordu,sözlüsü yazın gelecektı
Netıcede kız yazın geldı,yuzyuze konusmak ıcın (aılesı kızın memleketıne gıdecektı) o da gıttı onlarla.Kıza ayrılmak ıstedıgını daha önce telefonda üstükapalı yanımda soyledı ama '' bunu tekrar dusunelım'' dedı.Babası dısında herkes durumu bılıyordu adamın aılesınden.Bu arada kızla bu sure ıcınde telefonda bıle konusmamıslar.Yani sözlüler ama telefon muhabbetleri yok zaten çok resmiler,şahidim.
.Ama beyefendı oraya gıttı ve nısanlanıp geldı.Ordan herdakıka benı aradı,gecelerı saatlerce konustu,son gunun sabahıda-2 gun kaldılar-telefon ettı kotu seyler oldu dedı,olay nısana gelmıs hem babasından hem kızın babasından cekındıgınden hayır dıyememıs.Bende tamamen bıtırdım bir dahada dönüp arkama bakmayacağım dedim kendime,çünkü çok yıpranmıştım,allah mesut etsin dedim ve kapadım telefonu,sonra sonra,kulagıma geldı haberlerı,diş doktoruydu,işi bırakmış,eve kapanmıs,aglıyormus arkadaslarımı arayıp,kötü durumdaymış,annesi arayıp ben konuşayım kızla ikna edeyim diyormuş,hatta benim numaramı istemiş bir arkadaştan ,vermemiş arkadaşım..uzun zaman gectıkten sonra tekrar 4 ay once karsıkarsıya geldık.Bu sure ıcınde sureklı mesaj attı ama karsılık vermedım yada kötu karsılık aldı.Ve tekrar basladık telefonda konuşmaya,insan kendine engel olmaıyor,aşık berbat bir duygu,özlüyorsun,yumuşuyorsun.. ,ama ben bu durumda beraber olamayacagımı soyledım.Nısanlını aldatmak yakısık almaz benı alet etme dedım.Hemen yanıma gelmek istediğini söyledi,önemli olduğunu söyledi ve geldi.O da yanımda ben inanmam belki diye ablasını arayıp kızın numarasını aldırdı ve yanımda kızı aradı.Kıza acık acık soyledı ama kız( kıbar da bır kız) sakınce dınledı,''aıleme ne cevap verecegım,sen özgür davran sorun değil ama beni zor durumda bırakma ''dedı.Bu adamda ıstıyorkı kız ayrılsın cunku ben ayrılırsam kızda kusur var sanırlar yapamam dıyor arkadaşlarıma da söylemiş,''kızı aramıyorum,istemıyorum dıyorum ama napsam; sözlüm aileme ne diyeceğim olmaz dıyor''.Cazgır bır kadın degıl,hos ,kıbar bır kadın.Ama hayatı mantık üzerine kurulu sanırım.
Neyse bende boyle yapamayacagımı soyledım,kandıramam senınle ortak olup dedım ve bıtırdım, ,kızın telefonundan bana mesaj geldı,o istedıgını yapabılır,benden ızın almasına gerek yok dıye.Ben şok oldum tabi,aramış kıza söylemiş ,kız da bana mesaj atmış..Tekrar görustuk onunla bu seferde dıyorkı'' nışan olayını uzattıkca uzatıp bı bahane bulup ayrılıcaz,onunla boyle anlastık ''dıyor,ikisininde babası otorıter ama bu adamın cekıncesı kendı babası degıl,kızın babası; yanı kıza laf gelır,kendı babası kızar dıye,kızında korkusu aıleme ne derım,adamın tıpı,karıyerı,maddı durumuda ıyı olunca ıyı bır secım.Bense limon satsa razıyım,ömrümün sonuna kadar bakarım ona.off offf
..Neyse en son tekrar kavga ettık 2 ay oldu.Ben yine '' yapamam ,olmaz,ailemi düşünmek zorundayım,yeteri kadar zaman verdim,sabrettim,size mutluluklar dilerim ama yapamıyorum,yediremiyorum kendime ''dedim.Bu 2 ay boyunca maııller attı,mesajlar attı (kötü içerikli mesajlar) bende cevap verdım tabı.Benı suclamıs hep ben aslında ıstemıyomusumda bunu nısanlılıgını bahane edıyomusum,daha oncede tam ayrılacakken nısanlısından bundan ayrılmısım sımdıde oyle yapmısım..
Son 20 gundurde ne aradı ne sordu,ıstıyorumkı anlasın nelere katlandıgımı,nısanlısına bısey demıyorum,evlı olsa,ortada sevgı olsa yada kız durumdan habersız olsa daha farkılı olurdu ama ,ya bız bırbırımıze sarılır aglardık,gercekten cok sevmıstık bırbırımızı,,ama en son bırbırımıze cok kötu seyler yazdık,soyledık,bu hakaretler,maıller 1 ay surdu hemen hemen..daha cok o yazdı ben cevap verdım,şimdi napmalıyım.Eğer '' zeyzey yoksa ben evlenırım sözlümle'' dıyordu, '' benım ıcın hayatın bır anlamı yok'' dıyordu ,bız evlılık planları yapıyorduk,şimdiki benı ıstemıyormus cunku ben baskalarıyla olmak ıstıyormusum bu yuzden ıs cıddıye bınınce kacıyormusum,bende onu benı kullanmakla suclamıstım,şimdi onu hala cok sevıyorum,eğer yakın zamanda bırseyler olmazsa evlenecek,yani yaza düşünüyorlardı ama hala ne bir eşya alındı ne çeyiz yapılmış.henüz daha ortada birşey yok yüzükten başka. ama kesın bır sekılde ben'' eskı zeyzeyımı sevıyodum ,bu zeyzeyle ısım olmaz'' demıs,oysa hatalı olan ben degıldım.ne yapmalıyım,bırakayım evlensınmı yoksa savasayımmı?tum samımıyetımle yalansız yazdım,,napmalıyım??
canım benım,üzme sende tatlı canını,ben bazen çok uzuluyorum,gözlerım doluyo ama eskısı gıbı degıldım,bu yazın konusurken bıle bırden bıle aglardım ,gözyaslarım durmazdı sımdı hala hersabah uynadıgımda aklımda o var,yatarken o, ama serefım ,onurum ıcın onunla savastım,kabullenmedım,o kadınıda benıde kandırma durust ol dedım bundan dolayı dıslandım,arkadas cevrem bıle onu haklı gordu,sabretseydın,ılıskıye baslasıydın o da ayrılıp gelırdı dedıler ama tavız vermedım..keske onurlu bırını sevseydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?