Nişanlı birine aşığım..

zeyzey32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
54
0
36
Düzce
Merhaba ;
Başka bir alana da yazdım ,buraya da yazma gereği hissettim.Objektif ve ciddi yorumlar bekliyorum,kafam çok karışık..Lütfen çekinmeden yazın..

Geçen sene ocak ayında biriyle tanıştım,bununla çalıştığı yerde bir işim olması sebebiyle tanıştım,git gel derken önce faceden ekledik sonra mesajlaştık sonra telefonlastık ama arkadaşca konusuyorduk..Tam bir ay sonra buluştuk ,kahve ıctık .Bu arada ben oldukça baglanmaya baslamıstım.Benım bulundugum sehre gelelı cok olmamıstı onunda..O gun bana sözlusunden sozettı.Parmagında yuzuk yoktu ve bız sevgılı degıldık o nedenle bu tarz muhabbetlere hıc gırmemıstık ama ıcten ıce ben zaten onun mesajını beklıyor-2 gunde bır atıyordu naber nasılsın tarzı-ve hep onu duşunuyordum.Bogazım dugumlendı,gozlerım doldu ama caktırmadım.Bana aılesının ıstegıyle,daha cok babasının ısrarıyla( -babasının askerlık arkadasının kızıyla-) sözlendıgını soyledı,kız cocukluk arkadasıymıs ve bırbırlerıne karsı duygusal bır bagları yokmus,zaten nısan olayı olana kadar kızı 20 yıldır hıc görmemıs,kız almanyada yasıyormus ve kendısı artık ''hayattan bır beklentım kalmadı,asık olacagım ınsan yok ''dıye dusunup en azından mantık evlılıgı yapayım dıye kabul etmıs ve ocak ayında sozlenmısler.

''Bu ısın sonu olmayacak ,evlensek bıle mutlu olamayız anladım zaten onunda bana bır sevgısı yok'' dedı.Ben yınede onunla görusmemı kestım,soguk davrandım,aramalarına kısa yanıtlar verdım cunku zaten sevgılı degıldık ; yanı ''sen benı kandırdın ''dıye sacma bıseye gıremezdım.O ıse bu donemde ısrar ettı en sonunda sozlu bırıyle olmayacagımı anlattım,yalvardı ve bana asık oldugunu soyledı ,zaman vermemı ıstedı.Daha ılerkı donemlerde arkadaslarımla tanıstırdım,arkadaslarıyla tanıstım,zaten ortak arkadaslarımız cıktı bende olayın anlattığı gibi doğru oldugunu ogrendım.Basbasa vakıt gecırmedık ama arkadas ortamında vakıt gecırdık,bana sureklı bunu çözecegını söylüyordu ,hatta annesı ablaları bıle benımle telefonda konustular.Ben ıse sozlusunden habersız onunla olamayacagımı soyledım ama onu cok sevıyordum.
Sürekli'' sen onu aldatıyorsun,ben kımseyı kandıramam,benı alet etme ''dıyerek oldukca yıprattım,hatta en son ;''sen ne kadar basıt bır ınsansın'' diye hakaretler ettim,.Artık konusmalarımız bundan ıbarettı.Ona ya ben ya o demedim ,sadece böyle devam etmemin hem kıza hemde bana haksızlık olacağını söyledim.O ıse kızla yuzyuze konusmak ıstıyordu,sözlüsü yazın gelecektı

Netıcede kız yazın geldı,yuzyuze konusmak ıcın (aılesı kızın memleketıne gıdecektı) o da gıttı onlarla.Kıza ayrılmak ıstedıgını daha önce telefonda üstükapalı yanımda soyledı ama '' bunu tekrar dusunelım'' dedı.Babası dısında herkes durumu bılıyordu adamın aılesınden.Bu arada kızla bu sure ıcınde telefonda bıle konusmamıslar.Yani sözlüler ama telefon muhabbetleri yok zaten çok resmiler,şahidim.

.Ama beyefendı oraya gıttı ve nısanlanıp geldı.Ordan herdakıka benı aradı,gecelerı saatlerce konustu,son gunun sabahıda-2 gun kaldılar-telefon ettı kotu seyler oldu dedı,olay nısana gelmıs hem babasından hem kızın babasından cekındıgınden hayır dıyememıs.Bende tamamen bıtırdım bir dahada dönüp arkama bakmayacağım dedim kendime,çünkü çok yıpranmıştım,allah mesut etsin dedim ve kapadım telefonu,sonra sonra,kulagıma geldı haberlerı,diş doktoruydu,işi bırakmış,eve kapanmıs,aglıyormus arkadaslarımı arayıp,kötü durumdaymış,annesi arayıp ben konuşayım kızla ikna edeyim diyormuş,hatta benim numaramı istemiş bir arkadaştan ,vermemiş arkadaşım..uzun zaman gectıkten sonra tekrar 4 ay once karsıkarsıya geldık.Bu sure ıcınde sureklı mesaj attı ama karsılık vermedım yada kötu karsılık aldı.Ve tekrar basladık telefonda konuşmaya,insan kendine engel olmaıyor,aşık berbat bir duygu,özlüyorsun,yumuşuyorsun.. ,ama ben bu durumda beraber olamayacagımı soyledım.Nısanlını aldatmak yakısık almaz benı alet etme dedım.Hemen yanıma gelmek istediğini söyledi,önemli olduğunu söyledi ve geldi.O da yanımda ben inanmam belki diye ablasını arayıp kızın numarasını aldırdı ve yanımda kızı aradı.Kıza acık acık soyledı ama kız( kıbar da bır kız) sakınce dınledı,''aıleme ne cevap verecegım,sen özgür davran sorun değil ama beni zor durumda bırakma ''dedı.Bu adamda ıstıyorkı kız ayrılsın cunku ben ayrılırsam kızda kusur var sanırlar yapamam dıyor arkadaşlarıma da söylemiş,''kızı aramıyorum,istemıyorum dıyorum ama napsam; sözlüm aileme ne diyeceğim olmaz dıyor''.Cazgır bır kadın degıl,hos ,kıbar bır kadın.Ama hayatı mantık üzerine kurulu sanırım.

Neyse bende boyle yapamayacagımı soyledım,kandıramam senınle ortak olup dedım ve bıtırdım, ,kızın telefonundan bana mesaj geldı,o istedıgını yapabılır,benden ızın almasına gerek yok dıye.Ben şok oldum tabi,aramış kıza söylemiş ,kız da bana mesaj atmış..Tekrar görustuk onunla bu seferde dıyorkı'' nışan olayını uzattıkca uzatıp bı bahane bulup ayrılıcaz,onunla boyle anlastık ''dıyor,ikisininde babası otorıter ama bu adamın cekıncesı kendı babası degıl,kızın babası; yanı kıza laf gelır,kendı babası kızar dıye,kızında korkusu aıleme ne derım,adamın tıpı,karıyerı,maddı durumuda ıyı olunca ıyı bır secım.Bense limon satsa razıyım,ömrümün sonuna kadar bakarım ona.off offf
..Neyse en son tekrar kavga ettık 2 ay oldu.Ben yine '' yapamam ,olmaz,ailemi düşünmek zorundayım,yeteri kadar zaman verdim,sabrettim,size mutluluklar dilerim ama yapamıyorum,yediremiyorum kendime ''dedim.Bu 2 ay boyunca maııller attı,mesajlar attı (kötü içerikli mesajlar) bende cevap verdım tabı.Benı suclamıs hep ben aslında ıstemıyomusumda bunu nısanlılıgını bahane edıyomusum,daha oncede tam ayrılacakken nısanlısından bundan ayrılmısım sımdıde oyle yapmısım..

Son 20 gundurde ne aradı ne sordu,ıstıyorumkı anlasın nelere katlandıgımı,nısanlısına bısey demıyorum,evlı olsa,ortada sevgı olsa yada kız durumdan habersız olsa daha farkılı olurdu ama ,ya bız bırbırımıze sarılır aglardık,gercekten cok sevmıstık bırbırımızı,,ama en son bırbırımıze cok kötu seyler yazdık,soyledık,bu hakaretler,maıller 1 ay surdu hemen hemen..daha cok o yazdı ben cevap verdım,şimdi napmalıyım.Eğer '' zeyzey yoksa ben evlenırım sözlümle'' dıyordu, '' benım ıcın hayatın bır anlamı yok'' dıyordu ,bız evlılık planları yapıyorduk,şimdiki benı ıstemıyormus cunku ben baskalarıyla olmak ıstıyormusum bu yuzden ıs cıddıye bınınce kacıyormusum,bende onu benı kullanmakla suclamıstım,şimdi onu hala cok sevıyorum,eğer yakın zamanda bırseyler olmazsa evlenecek,yani yaza düşünüyorlardı ama hala ne bir eşya alındı ne çeyiz yapılmış.henüz daha ortada birşey yok yüzükten başka. ama kesın bır sekılde ben'' eskı zeyzeyımı sevıyodum ,bu zeyzeyle ısım olmaz'' demıs,oysa hatalı olan ben degıldım.ne yapmalıyım,bırakayım evlensınmı yoksa savasayımmı?tum samımıyetımle yalansız yazdım,,napmalıyım??

Cok uzun yazmissin,hepsini okuyamadim lakin anladim yinede.
Seninle tanistiginda sevgilisi vardi,ve nisanlanacakti bir süre sonra.Her erkek gibi sana yalanlar soyledi,sevmiyoruz,cart curt...
yani kiz uzakta oldugu icin ßelki seninle vakit gecirmek istemis biraz.Ve nihayetindede nisanlanmis.
emin ol sana asik olsa idi nisanlanmazdi,yok aniden gelisti,hayir diyemedim falan,türk fiLminden iyi senaryolar var vallah simdi.

nişanlısı, ailesine açık açık ''beni aldattı o yüzden bitirdim'' desin. ama sevgilin babasıyla kötü olacaksa, '' biz yapadık, anlaşamadık, bitirdik'' desinler.

birbirini sevmeyen iki insanın ayrılması bu kadar zor olmamalı.

sevdiğiniz adamın nişanlısı sandığınız kişi, sevgilinizin önceden ayarladığı ve sizinle sanki nişanlısıymış gibi konuşmasını istediği bir arkadaşı olabilir mi?

Ondan sana hayir gelmez. Dengesiz, babasinin otoritesine yenilebilen biri.
babasi seni istemezse bagrina tas basip sanada resti ceker gibime geliyor.
Birde son zamanlar aramamasi, artik biktiginin anlaminada gelir. Hayatina devam ediyodur.
Nisanida bozulmadigina gore..
Oyuncak etmis iliskilerini haberi yok. Insallah cok daha olgun insanlar cikar karsimiza.
Seninki sanirim ne istedigini bile bilmiyor.

katılıyorum ve sizi sevdiğine kesinlikle inanmıyorum...

uzak durup tamamen bitirin...zor olacaktır evet ama lütfen kanmayın....öyle annem istedi babam istedi nişanlandım evlendim diye bişey yok arkadaşım...ha eski zeyzey yeni zeyzey diye bişey de yok emin olun...kendisini rahatlatma yöntemi

Benim de aklımda şu vardı,iş ciddiye bindikçe,baktıkça zaman geçiyor,bu şekilde beni suçlayarak arkadaş çevremde de mağdur rolünü oynamak istiyor gibi geliyor,çünkü herkesin gözünde ben sabırsız,adamı üzen,şans vermeyen biriyim,kendi arkadaşlarım bile onun haline acıyor

ask gözü kör olmak degil,ask mantik isi bir yerde...

anlayamiyorum insan asik olur imkansiz olur filan herseye gögüs gerer bunu anlarim...

dis hekimi demissiniz bu kadar aileden cekinecek ne var eger isteseydi ayrilirdi...tabiki kizda dedigniz gibi ayni sekilde ayrilmak istiyorsa..

ama ortada dogru olmayan birseyler var..

birincisi 1 ayda sürse 4 ayda sürse ilk ögrenme süreniz bilmediginiz zamanlar

bu kadar deli gibi baglanacak zaman zarfi mi?

insanlar neden görüsür,flört eder tanimak icin,sevmese bile sözlü,nisanli biri baskasina bakamaz onla ilgili gelecek planlari kuramaz..

eger istemiyorsa,sevmiyorsa önce size acilmadan ilisikini bitirip cikardi...

bence zaten hicte aile basksiyla olmusa benzemiyor..diyorsunuz ki annesi-ablasi biliyordu eee bir anne bir abla biliyorsa babayla konusmak bu kadr zor olmamli...

hadi baba cok otoriter diyelim ee ne olacak yani öldürecek degil ya evladini...

yok kiza laf gelirmis falan fistik bunlar bahane zaten ayrilmayi istememis kisi var karsinizda..

hem istemeyen bir kiz evlilige kadar gelecek adam baskasiyla evlilik planlari yapacak kiz da beni takmayin devam edin mi diyecek..

var mi böyle bir kiz neden kendi hayatini mahvetsin neden evlenmeye kadar gelsin...ayrilir olur biter...

kiz ayrilacakmis elinde o kadar koz var adam kendisini baskasiyla aldatiyor bunu söyleyip ayrilabilirdi...

sizde hata yapmisiniz hemde cok büyük,sözlü oldugunu bildigi hala devam etmisiniz kendinize bunu yedirdiniz,asktan insani gözü kör olmaz sadece bahanesidir...

evet dogru insan olmadigini bilmediginiz insanla neden olacaksiniz kördünüz ondan mi...

bu insan sapik olsa,hirsiz olsa,katil olsa yine acaba asktan gözüm birsey görmüyor diyebilecekmiydiniz...

hayir sadece insanlari yolunuzdan kaldirmak daha olur o yüzden askin arkasina siginabilir insan...

ben vazgecirebilirim bunlar bilinc altinin oyunlari...

benim 7 senelik bir iliskim var,insan hergün bir huyunu ögreniyor acaba diyor 7 seneyi silmeyi düsünüyor gelecegi icinde,evlilik yolunda bir adam esi olacak insani rahatlikla

aldatip ben sevmiyorum aslinda diyebiliyor bunu nasil pas gecersiniz aklim almiyor...

eski zeyzey yeni zeyzey bunlari birakip artik kendi yolunuza bakim..

baska erkek mi kalmadi yarin bunlar evlenir siz hala asigiz ne yapalim diye konusmaya,görüsmeye devam edersiniz....

bence sen önce telini-mail adresini degistirmekle basla...

eger gercekten yapamam dediginiz zamanlarda kalpten bunu isteseydiniz degistirirdiniz telinizi ama hep acik bir kapi birakmisiniz bari bundan sonra birakmayin

Benimde kafamı karıştıran bu zaten,ben olsam da olmasam da nasıl bir iştir ki bu ben anlayamıyorum?Bir kadın bunu nasıl kabul eder?Beni düşürdüğü durum cabası,off herşey çok karışık

Sonuçta ortada bir nişan var ve siz nişanlı bir adamla birliktesiniz/birlikteydiniz. Birlikte olduğunuz adam da basiretsizin teki. Koskoca adam; yok kızın babaısndan cekiniyorum, yok kızı üzerlerse, yok ben ayrılamıyorum o ayrılsın triplerine girmez.

Kendinizi kandırmaktan vazgeçin, belli ki bütün süreç boyunca vicdanınız rahat etmemiş. Yolunuza bakın. Nişanı atsa ve sizinle birlikte olsa bile basiretsiz bir adamla aynı yastığa başkoymak istemezsiniz.

Ve şunu sorun kendinize, -bütün yaşanmışlıkları bir kenara bırakarak konuşuyorum- nişanlıyken sizinle birlikte olmaktan çekinmeyen bir adam evliyken size neler yapar?

Son düzenleme:

Kendimi uzun dönem suçladım,gerçekten değiştim mi diye?Bazen haklı olduğunu bile düşündüm ama değişmedim ki ben,arkadaşlarımda bende hata buluyorlar,sabretmedin,adamı idare etmedin ,ağlatıyosun diye,ama ben napabilirimki?Benimde ailem var,benimde babam var

bence olabilir, size o kadar rahat mesajlar atması falan garip değil mi? istediğinizi yapın ben karışmam gibisinden...

Numara bende hala duruyor,yurtdışından bir numara,acaba arayıp baksam mı?Ama ya gerçekten oysa bu seferde -peşimizi bırakmıyo-gibi bir duruma düşerim,istemiyorum aramayı ,tekrar aynı şeyleri yaşamayı,çok çirkin,çok üzücü şeylerdi,kendimi aptal,salak yerine koydum,,

hah işte,bende onu diyorum,sorun aslında sevgi,aşk değil,sorun psikolojik olabilirmi?hem o adamda-çokca- hem bende hemde sözlüsünde...biz napıyoruz diyodum allahaşkına bazen ona,napıyoruz biz?bana bile tuhaf gelen durum kimseye tuhaf gelmiyordu..sanırım dengesızlık onda var,boşluk da bende,bırbırımızı bulduk

o zaman boşver aramayı ama şu gerçeği düşün, aşkından ölen adam bi yolunu bulur gidip de başkasıyla nişanlanmaz. senin peşini bırakmıyo olmasının başka sebebi olabilir, senden etkileniyodur. nişanlı olayım ama sevgilim de olsun mantığındadır. ya da sen posta koydun diye hırs yapmıştır, ben nasıl elde edemem bu kızı falan diye. bence güvenilir biri değil bu adam...

bende bunu düşnüyorum,gerçekten ayrılmayı isteseydi bana bile haber vermeden bitirirdi,sanırım erkekler hep bu bahanelerin ardına saklanıyo,sevmiyorum zaten anlaşamıyoruz vs vs..forumda bır arkadas sizi arayan sözlüsü değilde başkası olmasın demiş..bende bunu düşünmeye başladım,peki aşk neden böyle?yanı ben daha öncede sevdıgımı sandım ama bu seferki çok ama çok başkaydı,sankı başkasını sevmem gibi geliyor,baskasını ıstemem gibi,tam 1 yılı gectı,kalbımın ıcınde bı sızı var,bı yanıyor,bı acıyor..sankı bırı ıcıme elını sokup cıkarıyo kalbımı sıkıyor sıkıoy,bu acı bıtmıyo,aklıma geldıkce gozlerım doluyo...uzgunum devam edemıcem

zaten baskasini aratmak o kadar zor degil ki...yasiniz kac bilmiyorum ama baskasinida seversiniz ne olacak....

..ilk zamanlar öyle gelir ama tabiki sizinde elinizde beklemeyin mesaj,arama,mail cikarin hayatinizdan...sizi kandirmasina izin vermeyin...

zaten yanlis birisi.. az dinlenin illaki seversini..birde bu seferki baskaydi demissiniz ee zaten kural bu herzaman öyle gelir birini seversiniz digerlerinden baska gelir...

yas ilerledikce tabiki baska gelecek..lisede cok sevdiginizi düsündügünüz biriyle 20 li yaslardaki bir mi?

hayat öyle ya da böyle devam ediyor

Sevdigin adamda bence kisilik sorunuda var, bildigin ikili oynuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…