hah işte,bende onu diyorum,sorun aslında sevgi,aşk değil,sorun psikolojik olabilirmi?hem o adamda-çokca- hem bende hemde sözlüsünde...biz napıyoruz diyodum allahaşkına bazen ona,napıyoruz biz?bana bile tuhaf gelen durum kimseye tuhaf gelmiyordu..sanırım dengesızlık onda var,boşluk da bende,bırbırımızı bulduk
zaten baskasini aratmak o kadar zor degil ki...yasiniz kac bilmiyorum ama baskasinida seversiniz ne olacak....
..ilk zamanlar öyle gelir ama tabiki sizinde elinizde beklemeyin mesaj,arama,mail cikarin hayatinizdan...sizi kandirmasina izin vermeyin...
zaten yanlis birisi.. az dinlenin illaki seversini..birde bu seferki baskaydi demissiniz ee zaten kural bu herzaman öyle gelir birini seversiniz digerlerinden baska gelir...
yas ilerledikce tabiki baska gelecek..lisede cok sevdiginizi düsündügünüz biriyle 20 li yaslardaki bir mi?
hayat öyle ya da böyle devam ediyor
pardon da tanısma, bulusma amacın neydı yanı sözlenecegını bıldıgın halde?
Sevdigin adamda bence kisilik sorunuda var, bildigin ikili oynuyor..
sana 3 ay müsade kizdan ayril gel ben seni tam 3 ay beklicem ama o süre icinde görüsemem seninle deseniz ?
sana 3 ay müsade kizdan ayril gel ben seni tam 3 ay beklicem ama o süre icinde görüsemem seninle deseniz ?
canım 36 yaşında adam baba zoruyla istemediği biriyle nişanlanır mı.
nişanlanıyorsa bu adamdan ne hayır gelir o da ayrı.
barışsanız herşey değişse evlenseniz diyelim,
evlilik dışardan göründüğü gibi bişey değil.
sorunlu zamanlarınız olacak mutlaka.
ama başkasıyla evlilikten dönmüş bir adam,
en ufak bir sorunda keşke onunla evlenseydim böyle olmazdı diyebilir.
ve sen bunu hissedersin hata sana hissettirirse ne olacak.
soğursun mutsuz olursun.
temiz bir başlangıç yapmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?