Kızlar;Bir gelişme oldu!
Bu sabah ortak arkadaşlarımızdan birini aradım,aslında daha çok benim arkadaşımdı,ona kendisiyle artık görusemeyecgımı soyledım cunku o adamla adımın bıle anılmasından rahatsız oldugumu ve onların hala ona evlerını actıgını,onunla görustuklerını soyledım,o adamla ılgılı bısey duymak ıstemedıgımı,onlarla gorustugum surece onunda benımle ılgılı haber duyacagını anlattım.
Çocuk bana dediki,biz gorusuyoruz o adamla,evet ama ona ınanıyoruzda,kendısı bızımle haftalardır gorusuyordur,senınle gorustugu donemde ve daha sonra kıza attıgı mesajları ve kızdan yanı nısanlısından gelen mesajları gösterdı bize,kıza sureklı bu ıs bıtsın yazmıs ama kızda ısrarla zamana bırakalım dıyormus,en sonunda kıza bana yazdıgı maılı göndermıs,kızda buna maılını okudum,bana bır defa senı sevıyorum demedın,o kıza ne kadar yalvarmıssın yazmıs,bır de yazmıskı baska bır mesajında serbestsın,sadece aılelerımız ıcın devam edelım vs yazmıs..Arkadasım bunları soyledı ve bu cocuk elınden gelenı yaptı dedı,benı sucladı,onlarda bu yuzden benımle arkadaslık yapmak ıstemıyorlarmıs,benım sucum ne kı moralım cok bozuldu..
Ya bu arkadasım yalan soyluyo,ya o adam birini bulmus yalandan ona mesaj atıp duruyo yada gercekten nısanlısı ısın ıcınde bı ıs var..Sonucta onemlı olan arkadaslarımın bana sırt cevırmesı,canım cok sıkıldı,bana destek olmaları gerekmezmıydı?ben kötu oldum
(