Nişanım son anda iptal oldu...?

bohçanin neyini konusacaklardi seni al8sverise goturup ihtiyaclarini alip bohcalayip getireceklerdi problem yaratmak icin herseyi yapmis ailesi biz yeyisemedik soylemediniz diyip ellerini kollarini sallayarak geleceklerdi
Ayrı şehirlerde olduğumuz için onlar kendi yapacaktı nişan bohçasını ama zaten ben anlatmıştım erkek arkadaşıma şunları şunları alırsınız diye. Daha gidip anneme nişan bohçası nasıl oluyor ilk defa benim başıma geliyor ee nasıl olacak bu bohça vs demesine gerek yoktu... kaldı ki hadi hiçbir şey bilmiyor değilim bi çeyiz mağazasına gitse gene yol gösterirlerdi. Benim ailem ılımlıyken o hep olumsuza yakın konuşmuş... zaten nişan organizasyonu ayarlama aşamasında da erkek arkadaşıma gitmiş aldın başına belayı, nişanda bunlar böyleyse ilerde ne olacak ben bilmem vs demiş bi de bana ben yıkıcı değilim yapıcıyım diyor hadi ordan diyesim geldi.

insanlar okadar ince hesapki bunu anlamaniz cok zaman aliyor siz bu insanlarla yasayamazmissiniz kacmak gizlice gidip evlenmek sakin boyle seylere kalkismayin bize kacarmisin demeleri bile sizi kavusturmak icin degil olduda bitti maasallaha getirmek icin hayirlisi boyleymis sizin icin bence allahin sevdigi kuluymussunuzda evlenmeden bitmis

O bize kaçar mısın lafını çok önceden söylemişti daha ailemle tanışmamıştı bile... teşekkür ederim.

Aileni saymayip gizlice evlenip mutlu olamazsin canım boşuna mutluluk hayalleri kurma bence erkek arkadaşın gidip onunla evlendikten sonra tamamen değişecek ve kendi ayağınla geldin dicek sana daha ilk kavga da bence bu aile için değmez ayrıl gitsin kaynanan her şeyde eşini doldurup üzerine salacak çünkü o potansiyel var kadında

bak sana soyle anlatayim ben evlenirken hic bir sey istemedim nikah kiyafetimi nisan kiyafetimi bile ben aldim onlar sadece takilarini alip geldiler onuda dugunden sonra geri aldilar demek istedigim insanlara aman masraf ettirmeyim dedikce insanlar senin icin aman allah razi olsun demiyor vay enayi diyip bide onlar sirtina biniyor

Canım hepsini okudum. Asla ama aslaa gizli saklı iş yapma sen okumuş insansın madem okadar seviyor buyursun gelsin senin yanına kursun hayatını? Neden aileyi silen sen olacaksın ailen geleceğini görüyor..
Nolur kendini aileni hayatını seviyor ve değer veriyorsan bu gaza gelme... Sevgin seni kör etmesin.. Evlendin ve olmaz o belli de kocan dediği gibi biri oldu diyelim ama kaynana susmaz, sen bugünleri unutmazsın Babanın hiiç hatırı yok mu okuttu büyüttü, beyaz gelinliğün ile helallik alarak evinden uğurlamayı babana çok mu görüyorsun Senin arkanda olan annemin parası ile ev acarım buraya gel demez emin ol.. İncitme ananı babanı.

Sevgilin tam bir anneci. Kaçıp gidersen gayette annesine bir güzel ezdirecek seni. Sen hakkını aramak için söz söylediğinde eee sen kaçtın geldin gelmeseydin diyecekler. Dışardan görüş almak için konu açmışsın ama ailen ileride nasıl bir hayat yaşayacağını gayette güzel görüyor. Onları dinle. Sürekli böyle görgüsüzlüktü değetsizlikti üst üste olaylar bindikce ne aşk kalıyor ne sevgi zamanla kafana çok vurursun. O adamdan uzak dur

Abimin eşi de evlenmeden önce Kendi evlerinde Nişan yapacaktı. Benim annem arayıp soruyordu neler yaptınız bişeye ihtiyaç var mı diye. Niye siz arayıp nişan için öncesinden bilgi veresiniz ki? Ayrıca eve gelen misafir kendini fakir hissetmesin diye zeytinyağlı kabak mi yapmak lazim? Böyle saçma şey duymadım. Gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlamak bile bir kültürdür. Bu insanlar size ve ailenize göre değil o kadar bariz ki. Şimdi seviyorum dersiniz belki ama evlenince karşılıklı fedakarlık ve beklentiler sevginin önüne geçiyor. Bence kendinize kiymayin. O kadar görünen bir köy ki kılavuza ne hacet. Anneniz hakli.

Bunlar kusura bakmayında en başında niyetlerini belki etmişler. Kv adayınız vermezlerse kaçar mısın?demiş size. Sizi hicbir masraf etmeden düğün derneksiz alıp başgöz edecekler. Sonrada önce burda gelinlik giyemedim diye sonra da eşimin ailesi ile sorunlarım var eşim onların tarafını tutuyor diye konular açarsınız. Yol yakınken dönün. Annesinin ağzına bakan bi adamla mutlu olma ihtimaliniz yok. Bu arada aynılarını komşumun kızı yaşadı. Diğer taraf katekulleye getirdi kızı kaçırdı. Kiz hamile halıyle anne evine döndü doğum yaptı babasının evinde kızıyla yaşıyor..

İşte o nişan organizasyonu ayarlama aşamasında arayıp bilgi verecekmişiz bohça şöyle olcak böyle olcak isteme şöyle olur vs diye kaldı ki onların evinde Az çok konuşulmuş
Şeylerdi bunlar hadi konuşulurken duyulmadı diyelim erkek arkadaşım onlara söylemişti benim söylediklerimi iletmişti... zaten nişan organizasyonu tam ayarlandıktan sonra bohça işi ile ilgili de bilgi verilecekti. Ama kadın daha biz nişan organizasyonu ayarlarken evde kendi kendine kıyameti koparmış.

Oku oku bitmedi sıkıldımmmm keşke kısa ve öz yazsaydiniz yariya kadar okudum kusura bakma .ben kolay kolay bitir ayril vs demem ama ciddn sen bu sozu at yoksa ileride cok pisman olursun sonunu hic iyi goremedin tabi allahbilir ama bn pek ic acici bulamiyorum bu iliskiyi. Hayirlisi olsun canm hakkinda .

Erkek arkadaşım "gel buraya gizlice evlenelim burada annemlerin parasıyla ev açayım yaşayalım güzel güzel seni seviyorum her şeye rağmen" demişti

Kusura bakma canım ama erkek arkadasinda evlenince ev geçindirecek g.t yok ne demek annemin parasıyla ev açayım o kayınvalide sana kendi parasıyla bırak ev açmayı kendi ayağınla geldin sana bir göz oda çok bile deyip alır seni kendi evine oturtur sende ömür boyu çekersin. Erkek arkadaşın çok biliyorsa o gelsin senin yaşadığın şehirde ev kursun bakalım nasıl oluyormuş bunlar bedava kari avına çıkmışlar anne oğul. Altı üstü kıçı kırık bir nişan bohçası için dediği lafa bak sağda solda düğün yapan da hiç mi görmemiş bir sey.

A
Ben şu et olayından sonra evet hem fakir, hem görgüsüz hem de eziksiniz diye haykırırdım sanırım

Sakın evlenme sakın. Bunlar fragman asıl filmi hayal et. Korku gerilim resmen.
O nasil bir benzetmeydi kız cok doğru konustun ya eline saglik

Ben şu et olayından sonra evet hem fakir, hem görgüsüz hem de eziksiniz diye haykırırdım sanırım

Sakın evlenme sakın. Bunlar fragman asıl filmi hayal et. Korku gerilim resmen.
Benim aklıma hayalime gelmeyen lafları bunlardan duydum ya... Çok kötü hissediyorum kendimi ama komple bitirmeliyim sanırım. Ömür boyu kötü hissetmekten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…