Nişanım son anda iptal oldu...?

Haklısınız... bence de en başında bittiği iyi oldu, şu anda düşüreceğim beni biraz rahat bırak dedim erkek arkadaşıma ama komple bitireceğim sanırım .

X
fitili ateşleyen zaten küçümsendiklerini hissetmeleri bence
Kv sizi istemedi ama açık açık söyleyemezdi
Çok zekice hamlelerle oğluyla kötü olmadan bitirmiş olayı

X

fitili ateşleyen zaten küçümsendiklerini hissetmeleri bence
Kv sizi istemedi ama açık açık söyleyemezdi
Çok zekice hamlelerle oğluyla kötü olmadan bitirmiş olayı
Bazen beni arıyor aman iptal olmasaydı keşke elimizden geleni yapalım inş olur Allah’ın izniyle vs vs diyor ama bunu oğlunun gözünde kendini iyi göstermek ve oğlunun gözünde kötü olmamak için mi yapıyor dersiniz?

Büyük ihtimalle öyle
Şimdi kaçıp evlenincez deseniz sevinmeyeceğine eminim
Böylesi iki taraf içinde daha hayırlı gibi

Bu nasil bi mantik yaa aileni yok say kac mi diyor sana!! Orta yolu bulup aileni razi edecek olan erkek arkadasin. Ama o kolay yolu seciyor ve hic o toplara girmiyor. Bence uygun degilsiniz yazdiklariniza gore hicbi tutulacak dali yok bu isin.

Valla ilk yazıları okuduğum için söylüyorum sakın annenizi babanızı çiğneyip evlenmeyin.
Anneniz gerçekten böyle bir şeyi diyorsa başlangıçta 23 yaşında annesiyle oturan asi bir kadın olarak diyorum bunu onu dinleyin. Bir zamanlar aynısını çünkü kendi annem yaptı babasını çiğneyerek sonra o kadar çok pişman oldu ki anlatamam. Hem üzülmeyin damat adayları her zaman olur size saygılı ve sevgi çerçevesinde olacak şekilde. Ama böyle sizi destekleyen bir aile her zaman yanınızda olmaaz

Destan gibi yazmışsınız. Yarısını okuyabildim. Aileler arasındaki kültür farkı ileride daha büyük sorunlara yol açabilir. Şu an bile, bu farklılıklar gözünüze batıyor. Evlendikten sonra daha da zor gelecek.
Vardır her şer de bir hayır. Üzülmeyin

Okudum .uykum kaçtığı için .zorlama ile evlenirsen ileride hem kötü konuşursun esin de evlenmeseydin der.
Bu damat bey.
Maalesef her çocuk ailesine çekiyor.Siz kim.gibi düşünüyorsun
Ailen gibi.burada abes olan bence siz aşık değil alışkanlık yapmışsınız.
Hep prosedür ...
Okurken resmi işlem nerede yapılıyor havası vardı.
İkiniz de kimsenin başını yakmayın
Ailesi değişmez o da değişmez.karşılıklı saygısızlık dizboyu.
Hakkinizda hayırlısı olsun.

Nişanlınıza ancak o sizin olduğunuz şehre gelirse bir şans daha verin, nişan ancak sen bu şehre taşındığında olur bu birinci şart, ikinci şart evlendiğimizde de burada yaşamaya devam edeceğiz deyin, siz mi ailesi mi görmüş olursunuz..

Sakın sakın. ana kuzusuna benziyor. ben artık böyle tipleri cümlelerinden çözüyorum. her şeye rağmen seni seviyorum diyor. naptın da her şeye rağmen??? yani suçlu çıkarmış seni. artı annemi sevmiyorsan ayrılalım ne demek? çocuklar ailenin fragmanıdır. ailesi neyse çocuk da büyük çapta benziyor malesef. bir de anasının tarafını tutacağı çok aşikar bence. yine siz bilirsiniz ama kaçmak gibi bir hataya düşmeyin derim.

kompleksli bir aile. çocuk da annesinin lafıyla kendi kompleksini ortaya dökmüş. siz bizi fakir mi sandınız filan. çok seviyesiz gözüküyorlar buradan. aileniz anca o buraya gelirse olur diyorlar ya, çünkü o kadının size müdahale edeceğini farkındalar. sizi korumaya çalışıyorlar. he ama oğlan anacı olduktan sonra dünyanın öbür ucundan bile size yetişir o kadın. ama aileniz sizi mümkün olduğunda korumaya çalışıyor.

buna sakın kaçmayın, 1 aya kafanızı duvarlara vurursunuz. 1 aydan erken de olabilir.

bu da geçici olmaz mı? evlendikten sonra iş işten geçti nasılsa diye düşünür yine gider ailesinin yanına. bu sefer de konu sahibi, ailesinin evinde oturup kocam beni almaya gelecek mi gelmeyecek mi? ailesini mi seçecek beni mi seçecek diye bekleyecek. ve o kadın "ben oğluma kız bulurum" diyecek çirkeflikte bir kadına benziyor. yani bana öyle geldi

İlk etapta bu şartı sunarak bir deneme yapabilir. Herkes ikinci şansı hakeder bence değişmek şartıyla.. eğer zaten ben gelmem diyorsa konu sahibi gönül rahatlığıyla unutabilir, ama tamam geleceğim iş bakacağım bs diyorsa onu ailesinden daha üstün tuttuğunu gösterir. Mesafe her zaman iyidir, arada km olunca etkisi de az olur kv’nin nişanlısı da zamanla değişebilir. Ama konu sahibi kv olduğu şehirde okursa tam bir facia olur herşey..
Ben bu konuda nişanın karşı taraftan iptal edildiği için üzülen ve hayal kırıklığına uğrayan bir erkek gördüm, bu hassas zamanında da kv’nin dolduruşuna gelmiş..kv de kendi oğlunun üzüldüğünü görmüş ve karşı tarafa suç artmış bence..
Bu konuda üzülen tek taraf konu sahibi değildir Emin’im.
Bir de söylemeden geçemeyeceğim konu sahibi de kendi ailesinden bence çok etkileniyor, çocuk gibi gördüm onu, ailem izin vermedi, ailem iptal etti, ailem şunu dedi..bu da yanlış bana göre. Birey olamayan iki insan nişanı ellerine yüzlerine bulaştırmış maalesef

Çok şanslısın ki daha nişan düğün vs olmadan gerçek yüzlerini görmüşsün. Kayınvalide adayının baskın olduğunu, kocasının sesinin çıkmadığından anlaman lazım. Evlensen de evinde bile huzurun kalmaz. Oğluna bütün akılları verir. Huzur muzur sıfır yani. Aileni dinle. Eminim erkek arkadaşına burda olursa evlenirim desen, annesi o zaman beni sil diye duygu sömürüsü yapar. Eski filmlerdeki gelinini çekemeyen kaynanalara benziyo. Hazır kopmuşsunuz bence geri dönme önüne bak. Bu tip kaynanaya bnim bi arkadaşım kaçtı. Hamileyken yemek bile vermiyodu kadın. Sırf oğlunu kıskandığından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…