- 11 Mayıs 2013
- 63
- 55
-
- Konu Sahibi resurrection93
Haklısınız... bence de en başında bittiği iyi oldu, şu anda düşüreceğim beni biraz rahat bırak dedim erkek arkadaşıma ama komple bitireceğim sanırım .Erkek arkadaşın evlenince böyle olmaz kendi ailem her şeyin üstünde olur demiş ya hani, doğru söylemiş. Evlenince kendi ailesi yine annesi babası olur ve bundan bin kat daha beter olur! O her şeyden bir anlam çıkaran art niyetli kayınvalide ve böyle bir adamla ömür geçmez. Sakın aileni üzme yoksa şu ölümlü dünyada en çok sen üzülürsün. Ne olursa olsun sen mutlu ol diye ellerinden geleni yapmışlar. Bazen bizim göremediğimizi ailemiz görüyor. Uzak dur seni kandırmasın bu adam. Ne mutlu ki en başında bitmiş.
fitili ateşleyen zaten küçümsendiklerini hissetmeleri benceEvet o dedikleriniz hissedilmiş ve yansımış olabilir. Bizim tarafın da illa ki hatası vardı. Ama her şeye rağmen ben ailemi ikna etmişken, nişan olacakken onun annesinin bu tarz konuşması her şeyi berbat etti maalesef... Son noktayı bu konuşma tarzı ile onlar koydu neticede. Hani o kadar olumsuzluğa rağmen nişan oluyor, olay çıkarmayalım, gençler de istiyor bu işi diyip susmadı annesi aksine patır patır söylenmemesi gereken şeyleri söyledi nişan konuşması yaparken. "Oğlum oraya gelemez çok işi var, bütün köylülerim köye gitti kimse gelemez nişana" vs lafları hiç hoş olmadı. Zaten zorla ikna edilen bir şeydi bu nişan, her şey iyice berbat oldu...
Bazen beni arıyor aman iptal olmasaydı keşke elimizden geleni yapalım inş olur Allah’ın izniyle vs vs diyor ama bunu oğlunun gözünde kendini iyi göstermek ve oğlunun gözünde kötü olmamak için mi yapıyor dersiniz?X
fitili ateşleyen zaten küçümsendiklerini hissetmeleri bence
Kv sizi istemedi ama açık açık söyleyemezdi
Çok zekice hamlelerle oğluyla kötü olmadan bitirmiş olayı
Lafa degil icraata bakmak lazimBazen beni arıyor aman iptal olmasaydı keşke elimizden geleni yapalım inş olur Allah’ın izniyle vs vs diyor ama bunu oğlunun gözünde kendini iyi göstermek ve oğlunun gözünde kötü olmamak için mi yapıyor dersiniz?
Büyük ihtimalle öyleBazen beni arıyor aman iptal olmasaydı keşke elimizden geleni yapalım inş olur Allah’ın izniyle vs vs diyor ama bunu oğlunun gözünde kendini iyi göstermek ve oğlunun gözünde kötü olmamak için mi yapıyor dersiniz?
Askin gozu kordur derler sakin ha gercekleri gor lutfen. Cok gerildim yaa okurkenHaklısınız... Bazen duygusallaşıyorum her şeye rağmen gideyim gizlice evleneyim diyorum. Ama mantıklı düşününce gene vazgeçiyorum.
Nişanlınıza ancak o sizin olduğunuz şehre gelirse bir şans daha verin, nişan ancak sen bu şehre taşındığında olur bu birinci şart, ikinci şart evlendiğimizde de burada yaşamaya devam esereceğiz deyin, siz mi ailesi mi görmüş olursunuz..
İlk etapta bu şartı sunarak bir deneme yapabilir. Herkes ikinci şansı hakeder bence değişmek şartıyla.. eğer zaten ben gelmem diyorsa konu sahibi gönül rahatlığıyla unutabilir, ama tamam geleceğim iş bakacağım bs diyorsa onu ailesinden daha üstün tuttuğunu gösterir. Mesafe her zaman iyidir, arada km olunca etkisi de az olur kv’nin nişanlısı da zamanla değişebilir. Ama konu sahibi kv olduğu şehirde okursa tam bir facia olur herşey..bu da geçici olmaz mı? evlendikten sonra iş işten geçti nasılsa diye düşünür yine gider ailesinin yanına. bu sefer de konu sahibi, ailesinin evinde oturup kocam beni almaya gelecek mi gelmeyecek mi? ailesini mi seçecek beni mi seçecek diye bekleyecek. ve o kadın "ben oğluma kız bulurum" diyecek çirkeflikte bir kadına benziyor. yani bana öyle geldi