Nişanım son anda iptal oldu...?

Iki tarafta ayrı ayrı kötü insanlar değil belli ki. Ama dünyalar, algılar farklı. Bu da ilerde sizi çok yıpratır ki belli ki şimdiden yıpratmaya başlamış. Karar senin kararın.

Çok teşekkür ederim yorumunuz ve tavsiyeniz için. İşte kendisi ben anneme söylesem bile sizden telefon beklediler diyor ne telefonuysa artık nişan ayarlamak bizim işimizdi dediğiniz gibi... ilk başta hep benim ailemi suçladı neymiş annemi arayıp bela okumak istemiş nişanı iptal etti diye sonra düşününce karar vermiş iki tarafın da kendince sebepleri olduğuna bilmem ne. Bizden bir şey olmaz ya çok belli oldu bu.

Abla nasihati cnm sana lütfen bu adamla evlenip gelecegini yakma. Ne kv den de ne de sevgilinde is var.

Evlenince de senin tarafını tutmayacak, seni annesine karşı ezecek. Lütfen anneni dinle ve başını yakma. Herşey aşk değil. İnan bana.

Annenize bela mı okuyacakmış?!?!?!?
Okumuştur o okumuştur belasını, artık bundan sonra nasıl kabul edersiniz bilemem.

Bu mesaja kadar ailenizi ben de haklı bulmama rağmen kestirip atma hakkına sahip olmadıklarını düşünüyordum. Sonuçta üniversite mezunu kızlarının kararına güvenmeleri gerekir, karşı taraf onları bağlamaz.

Ama bana bela okuyan adamla evlenen kızımı da affetmem kolay olmazdı açıkçası.

Bir de yazıldı mı kaçırdım, siz çalışmıyor musunuz? Neden yaşayacağınız yer nişanlının çalışma durumuna bağlı?

Şu et olayı falan can sıkıcı bence de nişanlı adayınız fazla anneci ama nişan mevzusunda bence siz haksızsınız. Kendi başınıza nişan organizasyonu yapıp misafir gibi onları herşeyi ayarladıktan sonra haberdar etmeniz hiç hoş olmamış. Orada gerçekten de bir iletişim bozukluğu var. Siz kendinize hiç eleştirel gözle baktınız mı? Onun annesi onun annesi deyip duruyorsunyz sizin anneniz de fazla otoriter sanki. Neden arayıp biz şöyle düşünüyoruz siz ne dersiniz diye haber vermiyor ki. Gerçekten de kadının beğenmeme konusynda hissettiği doğru olabilir mi? İki ailenin çocukları nişanlanıyorsa sorumluluğu kız tarafında olsa bile benim bildiğim organizasyonu da birlikte yaparlar. Sanki komşunun oğlunun nişanına çağırıyormuş gibi hadi kalkın gelin biz ayarladık olmaz yani. Kendilerini dışlanmış hissetmiş olabilirler. Bizi beğenmiyorlar o yüzden haberdar bile etmiyorlar demiş olabilirler ki zaten beğenmediğinizi kendiniz de belirtiyorsunuz. Kompleks yapmışlardır. Ha ben bunları barışın anlamında söylemiyorum. Belli ki başka problemler de var ama nişan mevzuunda anlattığınız gibiyse ben sizi DE haksız buldum.

bu olaya çok yakın bir olay da benim başımdan geçti. ki biz ailecek tanışıyorduk diyebilirim ona rağmen ne olaylar. işin içine aileler bu kadar dahil oldu mu mutlaka bu karışıklık oluyor. bende 4 senelik ilişkimi bitirdim ve rahat ettim :) erkekler anneye düşkün oluyorlar annelerde oğullarına. onların arasına giremezsin :) hele şimdiden bu düşkünlüğün fazla olduğu sinyalini veren erkek arkadaşınla annesi arasına hiç. erkek arkadaşının sana olan söylemlerinin gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum. sen ne yaparsan yap o anne haklı çıkacaktır.
başka şehire gelin gitmek konusunda da kimsen olmadığından bir tek kayınvaliden ile görüşmek durumundasın. bahanen yok kaçarın yok. seninki hergün görüşülmek istenecek biri olmadığını düşünüyorum.
gizlice evlenmek işine de hiç girme. ailenin kalbini kırıp onlardan uzaklaşma. karşı taraftan da olmadık tepkiler alır hepsine de boyun eğmek zorunda kalırsın. gerek yok. karşı tarafta seni ahh kızım diye bağrına basacak bi aile değil. bu kadar uzaklaşmışken bitirmen senin için daha iyi olacağını düşünüyorum.

siz mantıklı akıllı bir kıza benziyorsunuz
bende sakın sakın diyenlerdenim konunuzu da sonuna kadar okudum zor da olsa :)
sevgiliniz çok etkileneceğe benzer ailesinden... çok çekersiniz

bu arada bize de misafirliğe gelen insana kırmızı veya beyaz et pişer
kv herşeyden bişey arıyor

kaçacak ne var millet 30 yıllık evliliğini bitiriyor 6 yıl çok değil evli olsan daha kötü bırak gitsn sal gitsin.

Aman gözüm sakın bak sakin denenmisi denemeye gerek yok adamlar ne guzelde gercek yuzunu gostermis herkese nasip olmaz oyle iyi degerlendir maalesef gurbette hayat gecmiyor banada söyledler orali olmadim sen sakin boyle yapma. Evet kultur farkı yetistirme tarzi cok fark oluyor ben yasiyorum bunlari fark oluyo ve alosmak zor oluyor vardkr bunda da bir hayır deyip yoluna bakacaksın umarim hata edip donmezsin. ALLAH yardimcin olsun..

Bu çok komik ama ya,
E kendileri arasaymış madem merak ediyorlar. Onların kontürü mü bitmiş :)

Çok uzun okuyamadım
Nişan döneminde sorun varsa tekrar tekrar düşün.
Düzelir , değişir diye sakın evlenme bu flört dönemi de aynı evlilikte nişanlılıkta
Hakkında hayırlısı olsun

Nişanlının ailesine gelince kimse ailesini seçemiyor ve kimse için değiştirmek istemez ortayolu bulmaya çalışıyo mu ona bak

Bu çok komik ama ya,
E kendileri arasaymış madem merak ediyorlar. Onların kontürü mü bitmiş :)
Haklısınız. Hiç evlerine gitmesek hiç bu konulardan bahsedilmese hadi neyse diyeceğim. Nişanı ayarladık o bile suç oldu birden bire.

Aynı durumlar benim başımdan geçti benim ailem gel etme kızım bunun annesi ailesi hiç iyi değil gitme onlarla aynı şehire erkek arkadaşında tam bir anneci bak sen anlamıyorsun gözün kör olmuş diye diye verdi çünkü tam bir aptal aşığım ya yeri geldi anneme çıkıştım onlar öyle insanlar değil dediklerini yanlış anlamışsın diye.. Sonra ne oldu annem fazlasıyla haklıydı kocam verdiği sözlerin hiç birini tutmadı annem biraz pürüz çıkardı diye her ailemin yanına gelmemiz de sorun çıkarıyor hep ağlayarak dönüyorum evime

Evlenmeyin ya bırakın sevgi aşk da bir yere kadar gidiyor peki ya sonrası ?

Kayinvalidenizden hiç hoşlanmadım muhtemelen her şey güzel gidip evlenseniz bile size huzur vermez. Kompleksi,yapıcı değil ve densiz.Sakın gizlice gitmek gibi bir hata yapmayın. Aileniz sizi sevip destek veren bir aile asla karşınıza almayın. Kimse vazgeçilmez değildir.Nisanliniz olacak beyefendiye ben kaçamam madem okadar kolay sen kaç gel, gizlice evlenelim ,bu şehire yerleşelim kendimiz kazanıp kendimiz yaparız her şeyi diyin.Uyanığa bak

Annenlerin ne suçu var da onlardan gizli kacarak evleniyorsun
Sen soyle sen buraya gel ailen düğünümuze gelmeyecek diye bak bakalım kabul edecek mi
Ayrıca nişanlin anne biz bu tarihte karar kıldık diye olay bu kadar buyumezdi

Konu sahibi deli misin? Bu adama kaçıp hayatını kaynananın boyunduruğu altında mı geçireceksin? Hayatın boyunca yaptığın en büyük hata olur kendi aileni bırakıp bu cahil aileye kaçmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…