Nişanım son anda iptal oldu...?

Kv herturlusu cekilebilir, ama erkek arkadasin da onlarin kafada anlasilan o yuzden hic o topa girme derim... zaten allah askina, bu kadar zitken 6 yil asik devam etti bu iliski?

Denk degilsiniz. Bence bu kadin sizin evliliginize cok karisir. Onun oldugu sehirde yasamamanizi oneririm. Bu sartlar altinda evlenmeyin bence de.

Ayrica nisan organizasyonunu sizin yapmaniz tamam ama bari gununu birbirinize danisarak ayarlasaydiniz diye dusunuyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun

Isi yok sanirim gizlice evlenmek mi sacmalamayin onunuze daha neler cikar cok seviyosnz belli ama asla boyle bisey yapmayın ilerde cok pisman olursunuz annenizn rizasini almadan oyle gizlice evlenmkte ney.is nye adam aklli orta yolu blmuo

Gercekten cok uzun okuyamadim hepsini. Yarisina kadar geldim baktim bitmiyor biraktim. Geldigim yere kadar yorumlarsam eger erkek arkadasiniz cok olgun ve hakli. Annenizin her seyi kendi basina ayarlayip sonra kaynananiza haber vermeden direk damatla iletisime gecmesi bence olacak is degil.

Bence tamamnini okuyun onlar huy bulmak istedikleri için bahane uretiyorlar adi ustunde nisan oglum nasil istersin nisani die soracak degil herld kayinvalide arayip ayarladnzmi yapilack bsey varmi demeli sonucta nisan bohcasi ve kiza alinacak bi takim seyler iyi ya kiz annesi olarak kossun pesinde olrmu oyle sey

Sonuna kadar okudum ve bir telaşla yazmak istedim bu kaçma olayı falan aman sakın ha sakın. Bu aile seni bitirir çok seviyesiz ve hadsizler arkanızdan konuştukları mevzulara bak rezalet. Hadi onu da geçtik diyelim erkek arkadaşın hak veriyor ailesine demekki o da aynı kafada. Seni kaçırıp ailene düşman edecek sen kimsesiz gibi onların basitliklerini laf sokmalarını çekeceksin anasının ağzına bakacak annem haklı diyecek..ooo uzar gider daha neden uzatıyorsun onu anlamadım. Sende ilerde bdv bölümünde ‘eş ve ailesi’ konularını açıp durursun benden söylemesi

Yorumunuzu şimdi okudum şaşırdım az önce bende hemen hemen aynı şeyleri yazdım düşünceler aynı

Bu adamla evlenip o aileye gelin gitmen intihar olur.
Erkekler evlenince daha çok anacı oluyorlar, anaları da resmen aşk tazeliyor daha kıymetli oluyor oğluşları.
Boşuna bununla hayal kurma sen.

Yani karşılıklı konuşacak bir şey yok değil mi bu bohça işinde biz tarih veririz onlar gelirler? Erkek arkadaşım bana aynen bunları söyledi; “
bu işlerin hepsi aileler arasında dönecek şeyler öyle annen gelip sana söylüyor sen bana ben de gidip bizimkilere söylemekle olmaz arar düzgünce böyle böyle düşünüyoruz bu tarih nasıldır iyimidir şöyle olacak böyle olacak bilezik bohça falan bunlar açıkça konuşulur” dedi ama oraya gittiğimizde Az çok tarihin ne olacağı ve nişanın evde mi nasıl olacağı konuşulmuştu, ailem nişan tarihini tam belirleyip aradılar yani daha ne yapacaktı benim ailem ben anlamadım... ben söylesem de nişan şöyle olcak vs diye sizden bir telefon beklediler diyor ama nişan organizasyonu arama aşamasında daha ne konuşacaktı ailem onu anlamadım zaten oraya gittiğimizde tarih, ev Nişanı vs olacağı konuşulmuştu... neymiş ailesi 5 dakikalık telefonla nişana davet edilir gibi olmuş e zaten nişanı kız tarafı yapar ben bu lafların hiçbirine anlam veremedin cidden...

Isi yok sanirim gizlice evlenmek mi sacmalamayin onunuze daha neler cikar cok seviyosnz belli ama asla boyle bisey yapmayın ilerde cok pisman olursunuz annenizn rizasini almadan oyle gizlice evlenmkte ney.is nye adam aklli orta yolu blmuo
Yok erkek arkadaşımın işi var ama ben kaçış gitsem benim hemen ilk etapta işim olmaz... kaçmayı düşünmüyorum zaten.

Haklısınız, kaçmayacağım zaten.

Sakin evlenme hele de adamın akla ziyan gizli evlenme fikrini tamamen yok say. Bu aileyle de olmaz bu adamla da. Emin ol evlenince ailelerle de evleniyorsun. Çocuğun olduğunda mesela o kadın babaannesi olacak. Ailenin sözünü dinle.

Çok seviyorsa kaçsın gelsin diye evde konuşup duruyordur o kaynana
Aman dikkat gizlice evlensen de adı kendi istedi de geldi olur
Annenleri ne kadar küçük duruma düşürürsün farkında mısın o ne dediğini bilmez kadına karşı?
Çok seviyorsa nişanlın o kaçsın gelsin sizin şehirde gerekirse gizlice evlenin.
Kurnazlara bak.

Erkek arkadaşım kaçma fikrinden bahsetmiş de neymiş ailesinin rızasını alarak evlensin her anne telli duvaklı çıkarmalı kızını diyormuş... ne kadar doğru bilemem artık. Benle Telde konuşurken de öyle dedi işte gizli evlenmeyi düşünmüşsünüz ama dedi ailenin rızasını almalısın her aile hak eder bunu bilmem ne. Beni arayıp ne kadar üzüldüğünden bahsetmişti de neden nişan iptal oldu diye, bi de benden bilgi almıştı işte. Hiçbir şeyden haberi olmayan, nişanın hangi sözler nedeniyle iptal edildiğini bile anlayamamış bir insan kendisi. Ona göre bu iptalin sebebi kültür farkı işte karşı tarafın yani bizim onun sözlerini yanlış anlamamız vs...

Ay bu erkeklere erkek tarafina bi haller oldu yani kız tarafı o kadar cok aramaz ki zaten erkek tarafidir daha cok arayan soran ilgilenen bilemiyorum artik erkek evi naz evi olmus..
Kaynana baya bi kompleksli ve kendince bi sekilde aileni ezmek istiyo ve bunuda (zaten kendide demis kacarsin dimi diyerek) senin aileni ezip gecmen gecmen üzerinden yapicak.
Sakın sakın öyle bi bi hata yapma erkk arkadasn cok seviyo madem gelsin ailesiyle özürler dilensin karşılıklı tatliya baglansin niye sen sadece öyle radikal bisey yapicakmissin?? Sorun sanki sadece senin ailenmis gibi, hadsizlik baska bisey degil.

bohçanin neyini konusacaklardi seni alisverise goturup ihtiyaclarini alip bohcalayip getireceklerdi problem yaratmak icin herseyi yapmis ailesi biz yetisemedik soylemediniz diyip ellerini kollarini sallayarak geleceklerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…