evet sizinki nişan olduğu için süreci zorlaştıran bazı şeyler var maalesef. ama hep, zararın neresinden dönersem kar diye düşüneceksin sen. evlensen boşanman daha zor olurdu emin ol. bir daha yeni birini tanıma gibi şeyleri bu dönemde hiç düşünme. ben geçen sene zor bir ayrılık geçirdim ve kafamda hep, bir daha nasıl seveceğim düşüncesi vardı, o beni çok rahatsız ediyordu. bu defa hiiç öyle bi daha nasıl severim, kime güvenirim diye düşünmüyorum ki ihanete uğramış biri olarak diyorum bunu. sadece biraz zaman. zaman geçtikten sonra çok da güzel seviyorsun. ben geçen senekinden aylar aylar sonra, yazın başlarında birinden hoşlandım mesela. oh be dedim, benim de bir kalbim varmış. sonra o kişiyle hiçbir şey başlamadı aramda, yaşanmışlık olmadığı için üzülmedim bile. aradan birkaç ay geçti, son sevgilimle tanıştım. açıkçası daha çok sevdim, daha fazla güvendim ama sonuç ayrılık. şimdi arayışta da değilim ki bi daha nasıl severim diye düşüneyim. o düşünceyi sil kafandan. yaralar kabuk bağlayınca bal gibi de yeniden seviyor insan.