- Konu Sahibi edanur sonmez
Hayır bana nedemek istediki
Bir sey demek istemedi. Simdi siz barisacak gibisibiz ya orda bir kiskandigini hissettim ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır bana nedemek istediki
Siz o kadına evlenmis ayrılmış gözüyle baktım diyemi kizdinizDüşünce şeklinizle bu yorumu hak ettiniz çünkü ben bekarım o evlenmiş ne demek ? Bekarsın da noldu burada hala kullanıldığını kabullenmeyip bir ihtimal destek bekliyosun hayır bekardın da ne kattı sana ? Hala onu ailesine kabul ettirir mi derdindesin elalemin çöp diye attığına koşuyosun hala bunlardan daha fazla laf da hak ediyosun da uğraşmicam gece gece
Kız bana geldi dediki ayrıl gönlü bende biz 8 yıl önceki sevdiği kızım ben dedi kararını ona göre ver öyle evlen dedi ve kız sebep oldu şuan onu affetmisKizin affedilecek neyi varmis ki?
Kız strobe deme böyle şeyler vallaha seni ciddiye alıyor.
Senden ayrıldı diye neden affetsin adam, işine gelmiş işte, kendi cesaret edemediğini kadın yapıvermiş.Kız bana geldi dediki ayrıl gönlü bende biz 8 yıl önceki sevdiği kızım ben dedi kararını ona göre ver öyle evlen dedi ve kız sebep oldu şuan onu affetmis
Ne sacmaliyorsunuz evet ayrılmış dul birini bide kızı varmış onu sevmis ya burda bekar biri varDüşünce şeklinizle bu yorumu hak ettiniz çünkü ben bekarım o evlenmiş ne demek ? Bekarsın da noldu burada hala kullanıldığını kabullenmeyip bir ihtimal destek bekliyosun hayır bekardın da ne kattı sana ? Hala onu ailesine kabul ettirir mi derdindesin elalemin çöp diye attığına koşuyosun hala bunlardan daha fazla laf da hak ediyosun da uğraşmicam gece gece
Kafa yerinde değil, bölük pörçük anlatıyor.Yok be gelmiş gecenin bi vakti, sıkıntıdan konu açmış ergenin biridir. Konu tutarsız kim kimin nereden arkadaşı, nasıl bir haberleşme ağı dönüyor, nişanlar atılırken aileler tv mi seyrediyor da kimse bir şey demiyor vs ve tepkilere bakınca da birinin bu kadar low iq olabileceğine inanasım gelmiyor.
İşine mi geldi yani adamınSenden ayrıldı diye neden affetsin adam, işine gelmiş işte, kendi cesaret edemediğini kadın yapıvermiş.
Kız yapma ciddiye alıyo inanıyo :)Bir sey demek istemedi. Simdi siz barisacak gibisibiz ya orda bir kiskandigini hissettim ben.
Hem de nasıl. Aile zoru ile olmuşsunuz zaten belli. Sen nişan atınca yükten kurtulmuşlar.İşine mi geldi yani adamın
Yok be gelmiş gecenin bi vakti, sıkıntıdan konu açmış ergenin biridir. Konu tutarsız kim kimin nereden arkadaşı, nasıl bir haberleşme ağı dönüyor, nişanlar atılırken aileler tv mi seyrediyor da kimse bir şey demiyor vs ve tepkilere bakınca da birinin bu kadar low iq olabileceğine inanasım gelmiyor.
Kafa yerinde değil, bölük pörçük anlatıyor.
Kız yapma ciddiye alıyo inanıyo :)
Tamam işte o haliyle kaptı adamı sende bekarlığına sarıl uyuNe sacmaliyorsunuz evet ayrılmış dul birini bide kızı varmış onu sevmis ya burda bekar biri var
Hayır aile zorundegil biz tanışarak nisanlandikHem de nasıl. Aile zoru ile olmuşsunuz zaten belli. Sen nişan atınca yükten kurtulmuşlar.
Neden herjez kızı savunmus ya ben burda magdurumTamam işte o haliyle kaptı adamı sende bekarlığına sarıl uyu
Sipariş usulü o zaman. Ailesinin kabul edeceği birini bulmuş getirmiş. Ama kadın cevvalmiş nasıl bozmuş işi.Hayır aile zorundegil biz tanışarak nisanlandik
Kadın bana dediki karar senin beni seviyo ona göre evlenSipariş usulü o zaman. Ailesinin kabul edeceği birini bulmuş getirmiş. Ama kadın cevvalmiş nasıl bozmuş işi.
Chat mi? Alper Çağlar'ın sesi ile okuyom şunu ya her seferinde.Chat güldürdünuz beni ya benim kalbimde kötülük yok