- 6 Ekim 2024
- 142
- 25
- 24
- Konu Sahibi maviye sevda
Evlenmek için yalvarmıyorum. Nişan öncesi olsa öyle olsun isterdim ciddi anlamda ama nişan sonrasında o derecede değilim şuan hiç değilim. Çünkü aileyle bir bağım yok oluşamıyor da. Karşı taraf da benden bekliyor büyük ihtimalle ama bu işler böyle olmaz. O yüzden de bir bağ oluşmuyor. Şuan da da ben ona sürekli yapışmıyorum konuşmuyorum diye onlar beni dolduruyor diye düşünüyor. Hatta bu yüzden böyle düşünmesin diye konuş diyorlar. Ama içimden gelmiyor. Çünkü karşımda bir ilgi görmüyorum.Gerçekten nasıl sakin kalabildiğini ben anlamadım. Çocuk konu sahibinin ailesini istemiyor sevmiyor her şey çok normal giderken sürekli düğün tarihiyle ilgili bir sorun çıkıyor ve ailem asla gelmeyecek gitmeyecek diyor. Resmen konuyu okudukça ben ezildim. konu sahibini ve ailesini öyle bir ezmiş ki adam hala bekleyenler onlar. Erkek ailesinin neyi var bu kadar da burunları düşse almıyorlar ? Niye erkek ailesi abartılı gururlu ve dediğim dedik iken kadının ailesi bu kadar gurursuz kalıyor ? Cidden sinirimi bozdu bu durum ve bu yüzden sertte olsa bir tepkiyle konu sahibi kendisine gelsin istiyorum ama gelmeyecek hatta evlenmek için kendisi yalvaracak gibi duruyor. Demedi demeyin.
Ailesi niye böyle gerçekten bilmiyorum. Düşünüyorum ama sebep bulamıyorum. Sorsam bu sefer de ben anlatmadan sen niye sorguluyorsun diyecek. Ve tekrar tartışma çıkacak. Onunla konuşurken de o kadar beni yargılıyor suçluyor modundayım ki direkt kendimi korumaya alıyorum.