Nişan attik 5 ay oldu

Strobe,
siteyi ve işleyişini unutmuşsun hatırlatayım, fake olduğu kesinleşmemiş her konu gerçekmiş gibi yorumlanmalıdır, o yüzden geyik de yapamazsınız fake muamelesi de.

Üye patron tarafından incelenecek, ama o zamana kadar konuyu gerçek sayıyoruz.

Haber alma ağı nasıl mı işliyor? Kuzucum sen nerede yetiştin, rezidansta cam fanusta mı baktılar sana😂

Bak canımın içi mahalle hatunlarının dedikodu ağı geniş olur, teeee 5 mahalle ötedeki Neriman’ın kızının kimle gezip tozduğunu bilirler, kaldı ki sosyal medya denen bir şey var tanıştırayım, gençlerinde o sosyal medyadan kuyruğu birbirine değen ortak arkadaşları oluyor, o ona bu buna derken eski nişanlıya gece hangi pijamayı giydiğinin bile haberi gider.

Aynı konuyu okuduğumuza emin miyiz? Kız eski nişanlım beni aldattı diyor, muhtemelen ailesine de beni eski sevgilisiyle aldattı dedi, nişanı da oğlunuz beni falancayla aldattı diyerek attı, rezillik çıkardım diye beni engelledi diyor, ben mi yanlış okudum yoksa seni uyku mu çarptı?

Biraz fanusta yaşadığım doğrudur şimdi ona bi şey diyemeyeceğim. :))

3. sayfadaki "Ailesine rezil ettim" yorumunu kaçırmışım eved, baktım şimdi. :KK22:
Mune yaşlanıyom be, kalmadı artık o eski Strobe.

Ben fanusuma dönüp uyuyayım bariğ. :)

Hakaret var arada.
IMG_3722.jpeg

Şöyle oldum 🤣🤣🤣

Biraz fanusta yaşadığım doğrudur şimdi ona bi şey diyemeyeceğim. :))

3. sayfadaki "Ailesine rezil ettim" yorumunu kaçırmışım eved, baktım şimdi. :KK22:
Mune yaşlanıyom be, kalmadı artık o eski Strobe.

Ben fanusuma dönüp uyuyayım bariğ. :)
Dur daha ne yaşlanması, 53’e koşuyorum ben bile yaşlanıyorum demiyorum😂

Ben topiğe gelir gelmez birkaç mesaja hızlıca göz gezdirip hemen kafada birleştirdim, nişan olaysız atılmamış görünüyor, erkek tarafına bir rezil edilmelik durum var.

Kız tarafı nişanlım beni aldattı denince dur çocuğum nişanı atma demez, muhtemelen edanur eski nişanlısının ailesine oğlunuz beni aldatıyor deyince, kayınvalide kayınpeder oğullarına ayar çeker, nişanlı ayağına kapanır af diler sandı ama olmamış zira her ne kadar edanur’un yaşadığı bu olay kötü de olsa, eski nişanlı belli ki eski sevgilisini seviyor ve unutmamış, kendisi yazmış zaten kötü giden evliliğinde bile eski nişanlı kadının yanındaymış.

Yatsın kalksın dua etsin diğer hatun cidden yürekliymiş, o söylemese adam asla açık vermezdi edanurla evlenirdi ama diğerini de bırakmazdı.

Dur daha ne yaşlanması, 53’e koşuyorum ben bile yaşlanıyorum demiyorum😂

Ben topiğe gelir gelmez birkaç mesaja hızlıca göz gezdirip hemen kafada birleştirdim, nişan olaysız atılmamış görünüyor, erkek tarafına bir rezil edilmelik durum var.

Kız tarafı nişanlım beni aldattı denince dur çocuğum nişanı atma demez, muhtemelen edanur eski nişanlısının ailesine oğlunuz beni aldatıyor deyince, kayınvalide kayınpeder oğullarına ayar çeker, nişanlı ayağına kapanır af diler sandı ama olmamış zira her ne kadar edanur’un yaşadığı bu olay kötü de olsa, eski nişanlı belli ki eski sevgilisini seviyor ve unutmamış, kendisi yazmış zaten kötü giden evliliğinde bile eski nişanlı kadının yanındaymış.

Yatsın kalksın dua etsin diğer hatun cidden yürekliymiş, o söylemese adam asla açık vermezdi edanurla evlenirdi ama diğerini de bırakmazdı.

Sen böyle anlattıkça, daha gerçek geliyor şu an ve üzüldüm.
Ya kıza da Ajdar şarkısı attım yaa.
Umarım derdinin arasında gülmüştür bari.

X