- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 34
- Konu Sahibi nisandabahar
-
bende sizi görünce öyle düşündüm ama eşleşme yapılmış bile ben açıktayımAdanamerkez le biz cok yakınız aslinda. Bende onunla eslesecegimi düşündüm ama degil galiba. Gerçekten meraklandim şimdi
Bu zaten çok uç bir kadın ya :) bende de basen yok elma tipim buda çok kötü
İnşallah tatlım hepimizin kalıcı olsun fıstık olalımvaay harika daha önce bende 70lere düşmüştüm evlenince aldım inşallah bu sefer kalıcı olacak
Nerde yazıyor esleşmeleerbende sizi görünce öyle düşündüm ama eşleşme yapılmış bile ben açıktayımbir grup 3 lü olsa nolur ki
Estağfurullah tatlım. benim de bel ince basen sorunlu ya yürüyüş işe yarar diye düşünüyorum.Heeee anladim yav cahilim biraz sanki
inşallah canım :)İnşallah tatlım hepimizin kalıcı olsun fıstık olalım
internette basen için filan hareketler var hemde çok kısa vakit alıyor bende iç bacak ve popo için olanını yapıyorum yan karınada başlıcam :)Ya kadin dedigin girintili cikintili olmasi lazim bence ama fazlası da goz cikariyo benimki gibi
yazmıyor ama yapmış açıklayacakmış akşam ..öyle yazmış nisandabahar arkadaşımız :)Nerde yazıyor esleşmeleer
Estağfurullah tatlım. benim de bel ince basen sorunlu ya yürüyüş işe yarar diye düşünüyorum.
Faydasi oluyonu pekiinşallah canım :)
internette basen için filan hareketler var hemde çok kısa vakit alıyor bende iç bacak ve popo için olanını yapıyorum yan karınada başlıcam :)
yeni başladım ama yaparken baya o yanma hissi oluyor bakalım 2 hafta da belli olacak heralde ölçüm yapayım hatta sizede bildirim :)Faydasi oluyonu peki
Herseyin fazlasi zarar canim insallah burada bu fazkaliktan kurtuluruzYa kadin dedigin girintili cikintili olmasi lazim bence ama fazlası da goz cikariyo benimki gibi
bende sizi görünce öyle düşündüm ama eşleşme yapılmış bile ben açıktayımbir grup 3 lü olsa nolur ki
:) hedefimize ulaşıcağız gülecek yüzlerimizKızLar bende elma tipim aynı profil fotom gibi bildiğin muazzez Abacı boyda yok aynı
Benim için sorun yok hatta iyi fikir bence daha hirsli olur:)
ay bunu görmemişim bende yazmıştım :) tamam o zaman güzel oldu böyle :)Şimdi Adanamerkez sizin gruba dahil olsun o zaman aritmetik ortalama ile grup 1. Si Seçilecek ay matematik bilgimi seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?