- 30 Ocak 2015
- 908
- 1.411
- 34
- Konu Sahibi nisandabahar
Kizlar aranızda plates yapan varmi fayda gördünüz mü a 101 e yarin set olarak geliyormus almayi dusunuyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim kardeshian ha
Bende tam tersi ilk 2 haftada 4 kilo vrdm baktım hızlı veriyorum hemen gevşedim :/Canım kilo verdikçe oluyor hırs. Ben başladığımda obezdim şimdi düşünüyorum da yazık etmişim o zamanlarıma.
Kizlar aranızda plates yapan varmi fayda gördünüz mü a 101 e yarin set olarak geliyormus almayi dusunuyorum da
Al bendende o kadar basen cok malesefVuvvvv sen benim basenleri gorsen gozler ayrilir bel cok cok ince basenler bidon gibii
Ben topsuz yaptım yapyorumda harika mutlaka yapKizlar aranızda plates yapan varmi fayda gördünüz mü a 101 e yarin set olarak geliyormus almayi dusunuyorum da
fiziken diyor sanırım :)Cnm kardeshiani anlamadim yauvvv
Tesekkur ederim canimCnm onu yanlis bilmiyorsam mirjam yapiyo onun ilgi alani ama faydasi oldugunada soylemisti
Al bendende o kadar basen cok malesef
Aynen bendeeeeResmen ince belli bardak gibiyim ya hic hoslanmiyorum
hani var ya yabancı bi yıldız bel 36 kalça 44 beden giyiyorCnm kardeshiani anlamadim yauvvv
Yarin basliyorum insallah :)Ben topsuz yaptım yapyorumda harika mutlaka yap
fiziken diyor sanırım :)
99 ile başladım eylül ayında canım. 28 kilo olduBende tam tersi ilk 2 haftada 4 kilo vrdm baktım hızlı veriyorum hemen gevşedim :/
96.6 ile çıktım yola 91.9 um şuan ama o eski azim yok kilo alcağımı hissettiğim an bir şey yemiyorum neredeyse öyle bir durum oluştu :)
Sen kaç kg ile başlamıştın ?
Bu zaten çok uç bir kadın ya :) bende de basen yok elma tipim buda çok kötüYokkk yavvv boyle de degilim onasil kalca oyle.... benimki dik duruyo seksi durdugunu soyluyolar
hani var ya yabancı bi yıldız bel 36 kalça 44 beden giyiyor
vaay harika daha önce bende 70lere düşmüştüm evlenince aldım inşallah bu sefer kalıcı olacak99 ile başladım eylül ayında canım. 28 kilo oldu
Ben seviyorum çoook ta faydası olduYarin basliyorum insallah :)