- Konu Sahibi nisandabahar
hedef kilo 65 daha ekleyebilirsiniz :) yolum cok kisa degil ama basaracagim ins.KIZLARRR bu işinizi görür mü :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hedef kilo 65 daha ekleyebilirsiniz :) yolum cok kisa degil ama basaracagim ins.KIZLARRR bu işinizi görür mü :)
Canım sanAda bi dünya deneme Mesajı attım kusura bakma:)Hanımlar benden bugünlük bukadar iyi akşamlar :)
Iyi gidiosun canım 10 haftamız var dAhahedef kilo 65 daha ekleyebilirsiniz :) yolum cok kisa degil ama basaracagim ins.
Benim de hedef kilom 65 nisan sonuna kadar vermem lazım 5 kiloIyi gidiosun canım 10 haftamız var dAha
evet canım duydum fakat kullanmadım hiç iyi geliyormuş özellikle kaz ayağı kırışıklıklarınaKizlar bu arada alakasiz olacak ama aranizda kayısı cekirdegi yagini cildi icin kullanan varmi lekelere kirisikliklara iyi geliyormus cildi purussuzlestiriyrmus
kızlar , kızımın geniz eti ameliyatı oldu. onla uğraştım. hastane falan derken.
nolcak canım eline sağlıkk çok güzel olmuş :)Canım sanAda bi dünya deneme Mesajı attım kusura bakma:)
sanırım kapatıldı ama nisandabahar arkadaşımızla görüş istersenKızlar gruba beni de alır mısınız? geç mi kaldım acaba
kızlarr kimse yok muu ?
Çok geçmiş olsun canımkızlar , kızımın geniz eti ameliyatı oldu. onla uğraştım. hastane falan derken.
dün: kahvaltı: 2 dilim ekmek bi kase çorba
öğle: 1 et dürüm ayran
akşam: 2 dilim ekmek salata yoğurt bi kase çorba. kilo:62.2 geldim.
bende pek yapamadım :) ee nasıl gidiyorBen varim canim. Neler yaptin? Ben spor namina henüz bir şey yapamadım bugün ütü temizlikle geçti ve geçecek. Yarın da oyle haftasonu geçsin spora baslayacagim.
gerçekten kimsecikler yok :) Bende bugün aşırı acıktım ya kebap resimlerine bakıyorum ağzım sulanıyorBugün burası ne kadar sessiz
haftasonu tabii farklı bir yoğunluk oluyor
benim için bir farkı yok hafta içinden
nasıl acıktım anlatamam yemek programı izliyorum arada tarif bakıyorum akşama ne yapsam diye çeşit çeşit planlar yapıyorum
neyse ben spor yapayım