- 30 Ocak 2015
- 908
- 1.411
- 133
- 35
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Gecmis olsun canimGünaydınlarrr
Grip olmuş halde uyandım. Hemen bi greyfurt bir limon biraz Zencefil lı Kür hazırladım. Gözüm açıldı ve süper yağ yakıcı. Ne zamandır aklımdaydı grip sebep oldu. Peşinden üç hurma. Kahvaltı işi bitti. Zaten ağız Tadım yok...
cok tesekkur ederım güzel yorumlarınız için :)Canim profil resmindeki senin foton demi..
Ne kadar güzelsin masallah çok tatlibi yüzün var
Saol canım bende bu halde çıkmadım eşim alacak Akşama ancak gelir yani bende topsuz lastiksiz hareketleri yapıcam artık bu arada nereden yapıyorsunBende plates setini aldim ve basladim 30 dk yaptim icinde bandida var ve en cok o isime yaradi fazlalık daha cok basende olunca yattigin yerde yap dur :)
Afiyet olsun Cnm akşam toplu olarak menü yazıyoruz ben bugün kahvaltı yapamadım diye yazdım ama aslında toplu yazsak daha iyi hem grup arkadaşında rahat takip eder seni:)gunaydın herkese :) sabah kahvaltım yarım domates bı kaç dılım beyaz peynır 3 adet zeytin ve cay ( tek sekerli) birde biraz ekmekle pekmez yedım tutamadım kendımı. 35 dk yürüyüş yaptım suyumuda hazırladım koydum gıdıp gelıp içiyorumm :) akşama tekrar görüşürüz inşallah :)
towerin canim su kalori hesabini nasil yapiyosun ben beceremedim bir turlu
o zaman ilk menğ bendne gelsinn
ama ben börülce yemedimm..bizim yumurtalı acebeği bilen var mı ondan yedimsitede bulamayacağımdan ona yakın bir şeyi arattım..ama benim yediğim salçalı, bildiğin normal yemek..tahminimce toplamda 600 kalori almışımdır bugün..akşam slim in 6 yapmaya çalışacam..bugün zaten 40 dakika yürüdüm yine dışardaydım çünkü.
kuzenimin 18 günde 5 kilo verdiğini duyunca iştahım gittii..akşam yemeğim daha yemeden kursağıma dizildi..bende akşam 16.30da ağzımın fermarını çektim..sadece yoğurt ve galeta yedimm..
Bu arada benim can suyummm ortalıkta yokk..hayırdır inşallahhhhh
bende bu yaşımda sivilce tedavisi görüyorum ve işe yaramıyor pco dan dolayı ağdaydı lazerdi maffoldumŞimdi izninizle başka bir sıkıntımı paylaşmak istiyorumm..1 haftadır zerdeçal ve yoğurt yiyordum aç karnına..şu mahvolmuş cildimi düzeltmek içinnnnn..maleseffff hiç işe yaramıyorrrrrrr..Son kez sorucam Allah rızası için biri bana yardım etsinnn..ben yüzümdeki lekeleri ve kırmızılıkları nasıl geçirecem..denemediğim şey kalmadı...
canım ben kantaron yağı sürdüm kılcal damar üzerineŞimdi izninizle başka bir sıkıntımı paylaşmak istiyorumm..1 haftadır zerdeçal ve yoğurt yiyordum aç karnına..şu mahvolmuş cildimi düzeltmek içinnnnn..maleseffff hiç işe yaramıyorrrrrrr..Son kez sorucam Allah rızası için biri bana yardım etsinnn..ben yüzümdeki lekeleri ve kırmızılıkları nasıl geçirecem..denemediğim şey kalmadı...
Ca
canım ben kantaron yağı sürdüm kılcal damar üzerine
Çok hafif bi iz kaldı belki işine yarar
Senin tam olarak sorunun hangi bölgede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?