Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

hmm tatlım kan testini tekrarlasaydın keşke yaa belki geç döllenme felan olamazmı.mesela benim adet günümden 10 gün sonra silik çizgi çıktı tatlım

bilmiyorum ki, umut etmek yoruyor insanı... eğer yarın sabah adet olmamış olursam yaptırırım olmazsa... kanda ne çıkmıştı değerin canım?

tatlım zaten bayıltılmadan böyle bir şeye cesaret edemem.bayıltıcak.kendiliğinden düşerse daha iyi olur demişti doktor ama düşmedi.

tatlım zaten bayıltılmadan böyle bir şeye cesaret edemem.bayıltıcak.kendiliğinden düşerse daha iyi olur demişti doktor ama düşmedi.

korkuma tatlım korkulcak bişe yok bayılcaksın zaten. benim doktorum ertelememişti hemen o gün kürtaj olmuştum ben . inş en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsın tatlım herşey gönlünce olsun . hayırlısı böyleymiş

inşallah canım inşallah. yorucu bir süreç. moralini yüksek tutmaya ve bu konuya çok takılmamaya çalış. aslında zaten benim bu ay için umudum çok yoktu çünkü hiç bir belirtim de yoktu. kızlar burada yazıyor, ağrı sızı şişme falan. hiçbiri olmadı bende. sanırım ilaçlardan dolayı. dün migrenim tuttu benim normalde adetin ilk günü çok ağrır başım. sonra kendi kendime geçti, bende şaşırdım, meğer ilaçtanmış adet olmamam.

sağol canım.aynen Allah ım ne hayırlısı ise hepimize onu nasip etsin.

peki kürtaj olurken aç karnına olman şartmı.şart değilse bugün belkide kürtaj yapar bana.

aç karnına olman gerekiyo tatlım eğer pek bişey yemediysen açım dersin ben ozaman bulantılarım olduğu için 1 lokma bişey atmıştı ağzıma

hımmm.ben 7:30 da kahvaltı yaptım ama kahvaltıdan sonra bişey yemedim.

Son düzenleme:
benim battan 1 gün önce 2,39 çıktı. genelde 0-1 çıkarmış ya bende dedim belki bir ihtimal ama yok yani...

eğer gebelik varsa hergün 2 kat yükseliyomuş tatlım . ben daha öncede kan testi vermiştim 0.1 çıkmıştı yoksa zaten ya sıfır yada 0.1 çıkıyo tatlım

peki kürtaj olurken aç karnına olman şartmı.şart değilse bugün belkide kürtaj yapar bana.

canim ne olursa olsun boyle bayiltacaklari zaman kesinlikle ac olman gerekiyor migden tamamen bos olmali cunku bayilinca kusman falan olursa iyi olmazmiss ne yediysen soyle bence doktora birde ne zaman yadiysen

Tatlim peki zamanin gecince mi test yapiyim gecen ay 4 gun geciktgi icin suan. Heves edemicem. Anca mayisin 3unde yaptirmam lazim. Bilemedim gitti...

tabi geçince bi gün bile geçsin bence öyle yapın benim geçikmesinin 5.günüydü test yapmıştım çıkmıştı biraz silikti ama çıkmıştı sonra hemen kanda yaptırdım 1000 çıkmıştı iyiydi değerim ama silikte olsa çıkıyo zaten hamileysen

eğer gebelik varsa hergün 2 kat yükseliyomuş tatlım . ben daha öncede kan testi vermiştim 0.1 çıkmıştı yoksa zaten ya sıfır yada 0.1 çıkıyo tatlım

ben ne yapayım şimdi? yarın sabah mı teste gideyim adet olmazsam şayet? ne önerirsin canım?

canim ne olursa olsun boyle bayiltacaklari zaman kesinlikle ac olman gerekiyor migden tamamen bos olmali cunku bayilinca kusman falan olursa iyi olmazmiss ne yediysen soyle bence doktora birde ne zaman yadiysen

sabah 7:30 kahvaltı yapmıştım.ama kahvaltıdan sonra bişey yemedim.15:00 randevu saatim.bakalım doktora sorarım.bugün olmazsa en erken çarşamba olsunki bende artık rahatlıyayım.yarın 1 mayıs resmi tatil olduğu için doktoralr çalışmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…