• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ben ne yapayım şimdi? yarın sabah mı teste gideyim adet olmazsam şayet? ne önerirsin canım?

tatlım bu gebelik o kadar karışık bişey ki ben adetime 1 hafta kala öğrenmiştim hamile olduğumu.kan testi yaptırmıştım.ilaç kullandığım için.bence sen adetinin biraz geçmesini bekle.o zaman değerinde yüksek çıkmış olur.

tatlım bu gebelik o kadar karışık bişey ki ben adetime 1 hafta kala öğrenmiştim hamile olduğumu.kan testi yaptırmıştım.ilaç kullandığım için.bence sen adetinin biraz geçmesini bekle.o zaman değerinde yüksek çıkmış olur.

ilacı bıraktım artık bir tehlikesi yoktur inşallah bırakmamın. c.tesi 2,39 olan değer çıktı ise, sence yarın yani 3 gün sonra olmuş oluyor, var ise değerin yükselmiş olması gerekir değil mi?

gunaydin arkadaslar nasilsiniz beklemek cok zor 3mayisa az kaldi dinliyorum suekli kendimi ama sanki adet belirtilerim basladi goguslerim aciyo cok belimde agriyorr.bu ay adet olursam yumurtlama tedaisine basliyoruz arkadaslar var mi aranizda tedavi olan nasil oluyor bilgisi olann??
inşallah tedaviye gerek kalmaz ve sen uan kamilesindir canım

Kizlar aydinlik gunler hepinize. Bi dinliyim kendi mi dedim ama regl belirtisiyle hamislik belirtisi cok benziyo ama benimki regle daha cok benziyo karnim agriyo goguslerim sis ve rahatsiz ama uclari acimiyo belim agriyo ve bacaklarima agri vuruyor::) yinede regle hazirliyim kendimi ve esimide hazirladim ki surpriz olsun istiyorum.
amannnn şu belirtiler öldürdü bizi öldürdü hayırlısı canım birbirlerine cok benziyor belirtiler bende yaşadım ama sonuç kırmızı kart :9::9::9:
olsun can sıkmıyorum ben mayısa kısmet sen hamilesindir inşallah canım

kizlar merhaba
ben 28 nisan diye yazdirmistim basi simdilik birsey yok
gelmedi adet
ama testim negatif
bakalim artik
bende aynı oldu canım 3 gün gecti sonra regl oldum bizi umutlandırıyor geçikmeler ama herseyin hayırlııs

kızlar moralim çok bozuk. neden adet olmadım deyip duruyorum ya meğer kullandığım ilaçlardanmış. c.tesi değerim 2,39 du. bat pazardı. olmayınca bende umutlandım bu sabah idrar testi yaptım sonuç negatif :( dr umu aradım, ilaçları kes adet gör, çıkmadıysa yoktur, dedi :( sabah ilaçlarımı almadım bugün olurum adet büyük ihtimalle... bu ay da böyle geçer gider... mayısta tekrar korunma başlayacak kistlerin gitmesi için... hadi hazirana...
sıkma canını Rabbim ne zmana kısmet etti kimbilir sen ferah tut yüregini tedavini ol mis gibihamile kalırsın inşallah
selam kıslar...umarım herkes iyidir.ben geçtiğimiz hafta bekledim bebek kendiliğinden düşsün diye ama düşmedi.bugün öğleden sonra doktora gidicem.kürtaj için tarih vericek.allahım hepimizin yardımcısı olsun.inşallah bundan sonra herşey güzel olur.
neden bu kadar beklediki neyse korkma sen 10 dakkalık bişi sonrasındada agrı sızı cok olmuyor hayırlısıyla gelecek aylarada bebiş olur inşallah

sabah 7:30 kahvaltı yapmıştım.ama kahvaltıdan sonra bişey yemedim.15:00 randevu saatim.bakalım doktora sorarım.bugün olmazsa en erken çarşamba olsunki bende artık rahatlıyayım.yarın 1 mayıs resmi tatil olduğu için doktoralr çalışmıyo.

en az 8 saat gecmis olmali yemegin ustunden belki yapar bugun su da icme canim.belki yaparda en kisa zamanda kurtulursun.

ilacı bıraktım artık bir tehlikesi yoktur inşallah bırakmamın. c.tesi 2,39 olan değer çıktı ise, sence yarın yani 3 gün sonra olmuş oluyor, var ise değerin yükselmiş olması gerekir değil mi?

evet tatlım 2 günde 2 katı yükselmesi gerekiyo.bhcg yoğun salgılanıyorsa dahada yüksek çıkar.inşallah hamilesindir ama değilsende üzülme sakın.bak bana hamileydim ama bebek gelişemedi.kürtajla alınması için gün sayıyorum.Allah ım önce bizlere sağlık versinki bizden doğanlarda sağlıklı olsunlar.Herşeyde bir hayır vardır diyerek hayata devam ediyorum.

merhaba kızlar
anamm ne zorlu bekleyiş içindeyiz yahuu
birde listemizi görsek kimler hamile kimler mayısa kalmış
mayıs ayına kalan bir ben varım baştan:9::9::9:
ordaki listeyi aktif biri tutsa keşke

en az 8 saat gecmis olmali yemegin ustunden belki yapar bugun su da icme canim.belki yaparda en kisa zamanda kurtulursun.

tamam yaşamım sağol canım ya söylediğin çok iyi oldu.suda içmem gidene kadar.Allah ın gücüne gitmesin ama bebek içimde kaldıkça bana bi zarar vermesinden korkuyorum.işte böyle canım.psikolojik olarakda gelgitlerdeyim.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
tamam yaşamım sağol canım ya söylediğin çok iyi oldu.suda içmem gidene kadar.Allah ın gücüne gitmesin ama bebek içimde kaldıkça bana bi zarar vermesinden korkuyorum.işte böyle canım.psikolojik olarakda gelgitlerdeyim.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

senin için kolay degil tabi neler duyuyoruz hayırlısıyla ol kürtajını canım

inşallah tedaviye gerek kalmaz ve sen uan kamilesindir canım

amannnn şu belirtiler öldürdü bizi öldürdü hayırlısı canım birbirlerine cok benziyor belirtiler bende yaşadım ama sonuç kırmızı kart :9::9::9:
olsun can sıkmıyorum ben mayısa kısmet sen hamilesindir inşallah canım

bende aynı oldu canım 3 gün gecti sonra regl oldum bizi umutlandırıyor geçikmeler ama herseyin hayırlııs

sıkma canını Rabbim ne zmana kısmet etti kimbilir sen ferah tut yüregini tedavini ol mis gibihamile kalırsın inşallah

neden bu kadar beklediki neyse korkma sen 10 dakkalık bişi sonrasındada agrı sızı cok olmuyor hayırlısıyla gelecek aylarada bebiş olur inşallah

kendiliğinden düşerse rahim daha çabuk toparlıyomuş.sanırım o yüzden bekledi.

evet tatlım 2 günde 2 katı yükselmesi gerekiyo.bhcg yoğun salgılanıyorsa dahada yüksek çıkar.inşallah hamilesindir ama değilsende üzülme sakın.bak bana hamileydim ama bebek gelişemedi.kürtajla alınması için gün sayıyorum.Allah ım önce bizlere sağlık versinki bizden doğanlarda sağlıklı olsunlar.Herşeyde bir hayır vardır diyerek hayata devam ediyorum.

haklısın canım, ben hep öyle dua ettim, hayırlı zamanda hayırlı evlat, istedim. hayırlısını veren Rabbim hayırlısına da sabretmeyi nasip etsin. Allah sana da sabır ve kolaylık versin. inşallah sende hayırlısı ile en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. insan fıtratı işte üzülmeden yapamıyorum, bir de kadın oldun mu gözyaşlarını dindiremiyoruz :( ayyy toparlanmam lazım artık yüzüm gözüm şişti iyice. bir temizlik yapayım şöyle etraflıca fazla ağır kaldırmadan hiç olmazsa.

mrb bacılarımmm:)nasılsınız nasıl gectı hafta sonunuz benım bıraz mıgde bulantılarım hafıfledı ıcım ezılıyor sureklı aclık ıssı var ama bırsey yyemıyorum bu 4 ay boyle gıdecek dıyorlar bakalım sabredıyoruz bende hafta hafta gebelıge bakıyorum....nettekı hafta hafta gebelıkte bebgınızın boyu 15mm dıyor ee benım 24 mm oyle soylemıstı dr bır garıplıkmı var bende benım mercımek cokmu hızlı buyuyo yoksa burda nette mı bır yanlıslık var aslında boyle sureklı arastırmak da hıc ıyı olmuyor hemen celıskıde kalıyorsn neyse haftaya pazartesı gıdcegım bakalım dr ne dıyecek.....bu arda hayırlıs haftalar dılıorum herkezeee:16::16::16::16:..

haklısın canım, ben hep öyle dua ettim, hayırlı zamanda hayırlı evlat, istedim. hayırlısını veren Rabbim hayırlısına da sabretmeyi nasip etsin. Allah sana da sabır ve kolaylık versin. inşallah sende hayırlısı ile en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. insan fıtratı işte üzülmeden yapamıyorum, bir de kadın oldun mu gözyaşlarını dindiremiyoruz :( ayyy toparlanmam lazım artık yüzüm gözüm şişti iyice. bir temizlik yapayım şöyle etraflıca fazla ağır kaldırmadan hiç olmazsa.

aynen canım.Allahım herşeyin en iyisini bilir...sen yinede kendini fazla yorma.ben hamileyken ev taşıdım gerçi pek bişey yapmadım ama belkide bilmeden yaptığım hareketlerde sebep olmuş olabilir.

evet canim o yuzden zaten bir an once olman gerekir kurtajini bugun eger senden yana bir sorun olmazsa israr et bence doktoruna yapsin biran once kurtajini.rahat ol oncelikle canim hersey iyi olacak diye dusun.allah yardimcin olsun.git de doktora bakalim bizleride habersiz birakma.

mrb bacılarımmm:)nasılsınız nasıl gectı hafta sonunuz benım bıraz mıgde bulantılarım hafıfledı ıcım ezılıyor sureklı aclık ıssı var ama bırsey yyemıyorum bu 4 ay boyle gıdecek dıyorlar bakalım sabredıyoruz bende hafta hafta gebelıge bakıyorum....nettekı hafta hafta gebelıkte bebgınızın boyu 15mm dıyor ee benım 24 mm oyle soylemıstı dr bır garıplıkmı var bende benım mercımek cokmu hızlı buyuyo yoksa burda nette mı bır yanlıslık var aslında boyle sureklı arastırmak da hıc ıyı olmuyor hemen celıskıde kalıyorsn neyse haftaya pazartesı gıdcegım bakalım dr ne dıyecek.....bu arda hayırlıs haftalar dılıorum herkezeee:16::16::16::16:..

tatlım selam...sen sadece doktorun dediğine inan.sonuçta bebeğini gören ve öçümleri yapan kendisi.o yüzden internette fazla araştırıp kafanı bulandırma.Hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın inşallah.

aynen canım.Allahım herşeyin en iyisini bilir...sen yinede kendini fazla yorma.ben hamileyken ev taşıdım gerçi pek bişey yapmadım ama belkide bilmeden yaptığım hareketlerde sebep olmuş olabilir.

tutunan tutunuyor canım ya öyle düşünme. ben bir tek ağır kaldırmamaya çalışıyorum ve uzanmamaya çalışıyorum.

amın canım allah yardımcın olsun cok zor bır surec gecırdın hakkınızdan hayırlısı buymus zaten guzel bır pskolojıye sahıpsın kendını dusunmekte cok ıyı yapıyosun ılerdekı bebıslerın ıcın ıyı bır zemın hazırlıyosun allah bundan sonrakı bebıslerını sana bagıslasın tez vakıtte yıne koca gobuslu olursun dualrım senınle tatlım ınan bende bıraz ıyı degılım bulnatım kesıldı cok sukur ama halsızlık aclık hıssı basımı yastıktan kaldıramıyorum....

Back