• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

hmm tatlım kan testini tekrarlasaydın keşke yaa belki geç döllenme felan olamazmı.mesela benim adet günümden 10 gün sonra silik çizgi çıktı tatlım

ciddi misin
adet tarihinden 10 gun sonra:44:
peki oncesinde yapiyor muydun negatif miydi hep
hayirli olsun hamileligin bu arada saglikla gelsin bebisin kucagina

insallah oyledir canim
yok bekledigim gun gelir hep
takip ediyorum yumurtlama gunumu
idrarda gorene kadar bekliyim diyorum
en azindan 3 gun daha bekliycem gelmezse test yaparim

canim sonucta gecmis adet gunun yaparsan cikar yani silik te olsa en azindan 3gun daha acaba demekten kurtulursun.cunku kendini dinlemek kadar kotu bisi yok

selam kıslar...umarım herkes iyidir.ben geçtiğimiz hafta bekledim bebek kendiliğinden düşsün diye ama düşmedi.bugün öğleden sonra doktora gidicem.kürtaj için tarih vericek.allahım hepimizin yardımcısı olsun.inşallah bundan sonra herşey güzel olur.

ciddi misin
adet tarihinden 10 gun sonra:44:
peki oncesinde yapiyor muydun negatif miydi hep
hayirli olsun hamileligin bu arada saglikla gelsin bebisin kucagina

evet ciddiyim cnm hatta doktora gittimadet söktürücü verdi adet olunca tedaviye başlicaktım ama hap bitti ben hala adet olmadım ve pembemaslın ısrarıyla test yaptım çok silik çıktı. çünkü ilaç bittikten 3 gün sonra peçeteye kan geldi bende hasta oluyorum zannettim ama ertesi gün oldu ne gelen var nede giden ve pembemasal yerleşme kanamasıdır belki diyip beni umutlandırdı ve çookkk silikte olsa pozitifi gördüm cnm

selam kıslar...umarım herkes iyidir.ben geçtiğimiz hafta bekledim bebek kendiliğinden düşsün diye ama düşmedi.bugün öğleden sonra doktora gidicem.kürtaj için tarih vericek.allahım hepimizin yardımcısı olsun.inşallah bundan sonra herşey güzel olur.

Canım Allah yardımcın olsun...dualarımız seninle..

canimm yaa herseyin hayirlisi olsun...insallah hayirlisiyla olursun kurtajini cabucak ta toparlanirsin.allah yardimcin olsun canimm

günaydın arkadaşlar benim aynı adet belirtilerim vardı hep aynı şeyler bi tek göüslerim damarlandı o şüphelendirdi ama geri kalan herşey aynıydı bel ağrısı göğüslerin ağırması karnım şişti rahatsızlık veriyodu allah isteyen herkese versin

Tatlim peki zamanin gecince mi test yapiyim gecen ay 4 gun geciktgi icin suan. Heves edemicem. Anca mayisin 3unde yaptirmam lazim. Bilemedim gitti...

evet ciddiyim cnm hatta doktora gittimadet söktürücü verdi adet olunca tedaviye başlicaktım ama hap bitti ben hala adet olmadım ve pembemaslın ısrarıyla test yaptım çok silik çıktı. çünkü ilaç bittikten 3 gün sonra peçeteye kan geldi bende hasta oluyorum zannettim ama ertesi gün oldu ne gelen var nede giden ve pembemasal yerleşme kanamasıdır belki diyip beni umutlandırdı ve çookkk silikte olsa pozitifi gördüm cnm

aaa canim iyiki o hap zarar vermemis o zaman bebisinee iste rabbim olacak deyince ne yapsan da bisi olmaz bebisine.insallah bizde en kisa zamanda hamile kalirizz

tatlım hemen niye yapmıyoki kürtajı bekletmesin daha fazla bide doktorundan anestezi iste bayıltsınlar seni beni bayıltmıştı doktorum hiç bişeyi hatırlamazsın. hatırlamadığım halde psikolojim bozulmuştu düşün yani bence senide uyutsunlar tatlım

inanmiyorummm yaaaa Allah bebisini sana bagislamis
adet sokturucu veren doktoru da kinadim once bir baksaydi var mi birsey ya da olma ihtimalina karsi

gec dollenme olmus demek ve testte baya gec cikmis, insallah benim icin de oyledir bakalim bekleyeyim gorucem:34:

aaa canim iyiki o hap zarar vermemis o zaman bebisinee iste rabbim olacak deyince ne yapsan da bisi olmaz bebisine.insallah bizde en kisa zamanda hamile kalirizz

tatlımzarar vermiyomuş doktorum düşük riskini azaltıyo hatta dedi ben sordum doktora. inş cnm sizlerde hamiş kalırsınız

Back