- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.701
hmm tatlım kan testini tekrarlasaydın keşke yaa belki geç döllenme felan olamazmı.mesela benim adet günümden 10 gün sonra silik çizgi çıktı tatlım
Canim sen test yapabilirsin benim bat bugun gecse hem,en yapicamda bekliyorum yinede bence yap sen?
insallah oyledir canim
yok bekledigim gun gelir hep
takip ediyorum yumurtlama gunumu
idrarda gorene kadar bekliyim diyorum
en azindan 3 gun daha bekliycem gelmezse test yaparim
test yapabilirsin 1 gün geçmiş sonuçta silikte olsa çıkıyo merakın gider bizde haber ver inşallah hamişsindir
ciddi misin
adet tarihinden 10 gun sonra:44:
peki oncesinde yapiyor muydun negatif miydi hep
hayirli olsun hamileligin bu arada saglikla gelsin bebisin kucagina
HERKESE merhabalar..
HERKESE merhabalar..
selam kıslar...umarım herkes iyidir.ben geçtiğimiz hafta bekledim bebek kendiliğinden düşsün diye ama düşmedi.bugün öğleden sonra doktora gidicem.kürtaj için tarih vericek.allahım hepimizin yardımcısı olsun.inşallah bundan sonra herşey güzel olur.
selam kıslar...umarım herkes iyidir.ben geçtiğimiz hafta bekledim bebek kendiliğinden düşsün diye ama düşmedi.bugün öğleden sonra doktora gidicem.kürtaj için tarih vericek.allahım hepimizin yardımcısı olsun.inşallah bundan sonra herşey güzel olur.
günaydın arkadaşlar benim aynı adet belirtilerim vardı hep aynı şeyler bi tek göüslerim damarlandı o şüphelendirdi ama geri kalan herşey aynıydı bel ağrısı göğüslerin ağırması karnım şişti rahatsızlık veriyodu allah isteyen herkese versin
evet ciddiyim cnm hatta doktora gittimadet söktürücü verdi adet olunca tedaviye başlicaktım ama hap bitti ben hala adet olmadım ve pembemaslın ısrarıyla test yaptım çok silik çıktı. çünkü ilaç bittikten 3 gün sonra peçeteye kan geldi bende hasta oluyorum zannettim ama ertesi gün oldu ne gelen var nede giden ve pembemasal yerleşme kanamasıdır belki diyip beni umutlandırdı ve çookkk silikte olsa pozitifi gördüm cnm
canim sonucta gecmis adet gunun yaparsan cikar yani silik te olsa en azindan 3gun daha acaba demekten kurtulursun.cunku kendini dinlemek kadar kotu bisi yok
Canim sen test yapabilirsin benim bat bugun gecse hem,en yapicamda bekliyorum yinede bence yap sen?
evet ciddiyim cnm hatta doktora gittimadet söktürücü verdi adet olunca tedaviye başlicaktım ama hap bitti ben hala adet olmadım ve pembemaslın ısrarıyla test yaptım çok silik çıktı. çünkü ilaç bittikten 3 gün sonra peçeteye kan geldi bende hasta oluyorum zannettim ama ertesi gün oldu ne gelen var nede giden ve pembemasal yerleşme kanamasıdır belki diyip beni umutlandırdı ve çookkk silikte olsa pozitifi gördüm cnm
aaa canim iyiki o hap zarar vermemis o zaman bebisinee iste rabbim olacak deyince ne yapsan da bisi olmaz bebisine.insallah bizde en kisa zamanda hamile kalirizz
Canım Allah yardımcın olsun...dualarımız seninle..
test yaptim cikmadi
o zaman yoktur herhalde
ben de silik cizgi aradim ama kesinlikle yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?