- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.681
tatlım inş 3 mayısta hasta olmazsın ve hamiş kalırsında tedaviye gerek kalmaz
tatlım inş 3 mayısta hasta olmazsın ve hamiş kalırsında tedaviye gerek kalmaz
Kizlar aydinlik gunler hepinize. Bi dinliyim kendi mi dedim ama regl belirtisiyle hamislik belirtisi cok benziyo ama benimki regle daha cok benziyo karnim agriyo goguslerim sis ve rahatsiz ama uclari acimiyo belim agriyo ve bacaklarima agri vuruyor::) yinede regle hazirliyim kendimi ve esimide hazirladim ki surpriz olsun istiyorum.
günaydın arkadaşlar benim aynı adet belirtilerim vardı hep aynı şeyler bi tek göüslerim damarlandı o şüphelendirdi ama geri kalan herşey aynıydı bel ağrısı göğüslerin ağırması karnım şişti rahatsızlık veriyodu allah isteyen herkese versin
Merhabalar...benim de şu an aset belirtilerim var, karında şişkinlik, ağrı, ama henüz adet olmadım. batım dündü.. acaba bende hamile olabilirmiyimki ?????
Merhabalar...benim de şu an aset belirtilerim var, karında şişkinlik, ağrı, ama henüz adet olmadım. batım dündü.. acaba bende hamile olabilirmiyimki ?????
canim gec dollenmedirde ondan cikmamistir belki hic adet gunun gecermiydi onceden.insallah vardir bebisin.olmazsa bir kan testi yaptirkizlar merhaba
ben 28 nisan diye yazdirmistim basi simdilik birsey yok
gelmedi adet
ama testim negatif
bakalim artik
gunaydin arkadaslar nasilsiniz beklemek cok zor 3mayisa az kaldi dinliyorum suekli kendimi ama sanki adet belirtilerim basladi goguslerim aciyo cok belimde agriyorr.bu ay adet olursam yumurtlama tedaisine basliyoruz arkadaslar var mi aranizda tedavi olan nasil oluyor bilgisi olann??
canim gec dollenmedirde ondan cikmamistir belki hic adet gunun gecermiydi onceden.insallah vardir bebisin.olmazsa bir kan testi yaptir
kızlar moralim çok bozuk. neden adet olmadım deyip duruyorum ya meğer kullandığım ilaçlardanmış. c.tesi değerim 2,39 du. bat pazardı. olmayınca bende umutlandım bu sabah idrar testi yaptım sonuç negatifdr umu aradım, ilaçları kes adet gör, çıkmadıysa yoktur, dedi sabah ilaçlarımı almadım bugün olurum adet büyük ihtimalle... bu ay da böyle geçer gider... mayısta tekrar korunma başlayacak kistlerin gitmesi için... hadi hazirana...
ne ilacı kullanıyodun sen tatlım.
progestan, estrofem, coraspirin bu 3 ünü kesti içme dedi.
hayirlisi canim yaa insallah kalirsin en yakin zamanda hamile..saglikli olsunda nasil olursa olsun diil mi?kızlar moralim çok bozuk. neden adet olmadım deyip duruyorum ya meğer kullandığım ilaçlardanmış. c.tesi değerim 2,39 du. bat pazardı. olmayınca bende umutlandım bu sabah idrar testi yaptım sonuç negatifdr umu aradım, ilaçları kes adet gör, çıkmadıysa yoktur, dedi sabah ilaçlarımı almadım bugün olurum adet büyük ihtimalle... bu ay da böyle geçer gider... mayısta tekrar korunma başlayacak kistlerin gitmesi için... hadi hazirana...
günaydın canım, sanırım yumurta takibinden bahsediyorsun... ilaç verecek sana klomen, 5 gün kullanacaksın, yumurtalarına bakacak yeterli büyüklük varsa iğne verecek, sonra da progestan verecek 10 gün de onu içeceksin. inşallah tutar canım. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?