Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

hoşgeldin canım bebeiş iyi sen iyisin bulantılarda gecicek inşallah
bencede nete cok bakma hersey yazıyor kafan karısıyor kıyaslama yapıyorsun vs. onun için sen doktoruna güven boşver neti

canım benim.benimde hala mide bulantılarım devam ediyodu artık azalmaya başladı.sende dikkat et kendine azda olsa yemeye çalış.

tutunan tutunuyor canım ya öyle düşünme. ben bir tek ağır kaldırmamaya çalışıyorum ve uzanmamaya çalışıyorum.

orası öyle.olacağı varsa her halükarda oluyo zaten.işte kendimi kandırıyorum bende canım.Dilerim bebişin en kısa zamanda sana sağlıkla ve hayırla gelir.

kıslar patron geldi.bende işlerimi toparlıyayım.herkes kendine iyi baksın.dularınızı eksik etmeyin.hepinizi öpüyorum.sevgiler....

Kızlar bende kırmızı kartı gördümartık kısmet mayısa.ama bu sefer çok fazla düşünmemeye çalışcam.

kizlar kactim ben az evi toplayim.ev dandini hafta sonu esim bisi yaptirmiyor ben yokken yap diyor malum yarin da resmi tatil yine evde.temizlik yapayim az gelirim yinee.

ben beklemdeyim canım şua ana kadar gelen giden yok
canım kist içinmi ilaç kullandın sen...
progestan, estrofem, coraspirin bu 3 ünü kesti içme dedi.
bu ilaçlar kist içinmi bebek içinmi anlamadım cnm :26:
geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla sorunsuz tamamlanır işlemin..

Arkadaşlar merhabalar, nasılsınız, iyi misiniz.. umarım herkes için herşeyin çook yolunda gittiği bi hafta olur.. pek okuyamıyorum bu ara, bi yoğunluk :/

Bnm doktor randevum geldi çattı, bu akşam 19:00 da, inşallah iyi haberler alırım kızlar, keseyi görürüzz, 5+2 görünüyorum sata göre, inş dr için uygun vakittir..

Ama şu alttan ultrason meselesi de beni germiyo değil neyse, işin gereği bu, katlanıcaz :)

Hepinizi çok öpüyorum, kendinize çok iyi bakın..

görürsün canım inşallah ben 3.5 de ve 4.5 de görmüştüm 2 gebeliğimdede hemde karından

Son düzenleme:
hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallahhh
kısmet canım inşallah mayısa beraber
inşallah canım...ufak ufak aqrılarım var gün içinde bekliyorum sevgili reqlimi
ilaçlar bebek için canım. kist için doğum kontrol hapı veriyorlar. mayısta bende mecburen kullancam yine dkh

bedne reqlimin 3. günü gidicem..bakalım kistler ne durumda...:26:

görürsün canım inşallah ben 3.5 de ve 4.5 de görmüştüm 2 gebeliğimdede hemde karından

ay, inşallah nurrancım, inş bakarsın benim de karından bakar, belli mi olur.. ben bildiğimden değil, tahmin ettiğimden alttan olur diye düşündüm, hani daha çok yeni diye..

ay, inşallah nurrancım, inş bakarsın benim de karından bakar, belli mi olur.. ben bildiğimden değil, tahmin ettiğimden alttan olur diye düşündüm, hani daha çok yeni diye..

boşver alttan baktırma görünür inşallah kocaman oldu bebiş şaka bie yana göremese bile 1 hafta sonra tekrar gidersin ben hamileyken alttan bakmaya karşıyım

canım nasıl gidiyor hamişlik benimde doktor bu ay klomene başlattı.. bakalım yarın akşam randevumuz var inşallah hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…