- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.761
mrb bacılarımmm:)nasılsınız nasıl gectı hafta sonunuz benım bıraz mıgde bulantılarım hafıfledı ıcım ezılıyor sureklı aclık ıssı var ama bırsey yyemıyorum bu 4 ay boyle gıdecek dıyorlar bakalım sabredıyoruz bende hafta hafta gebelıge bakıyorum....nettekı hafta hafta gebelıkte bebgınızın boyu 15mm dıyor ee benım 24 mm oyle soylemıstı dr bır garıplıkmı var bende benım mercımek cokmu hızlı buyuyo yoksa burda nette mı bır yanlıslık var aslında boyle sureklı arastırmak da hıc ıyı olmuyor hemen celıskıde kalıyorsn neyse haftaya pazartesı gıdcegım bakalım dr ne dıyecek.....bu arda hayırlıs haftalar dılıorum herkezeee..
amın canım allah yardımcın olsun cok zor bır surec gecırdın hakkınızdan hayırlısı buymus zaten guzel bır pskolojıye sahıpsın kendını dusunmekte cok ıyı yapıyosun ılerdekı bebıslerın ıcın ıyı bır zemın hazırlıyosun allah bundan sonrakı bebıslerını sana bagıslasın tez vakıtte yıne koca gobuslu olursun dualrım senınle tatlım ınan bende bıraz ıyı degılım bulnatım kesıldı cok sukur ama halsızlık aclık hıssı basımı yastıktan kaldıramıyorum....
tutunan tutunuyor canım ya öyle düşünme. ben bir tek ağır kaldırmamaya çalışıyorum ve uzanmamaya çalışıyorum.
orası öyle.olacağı varsa her halükarda oluyo zaten.işte kendimi kandırıyorum bende canım.Dilerim bebişin en kısa zamanda sana sağlıkla ve hayırla gelir.
Kızlar bende kırmızı kartı gördümartık kısmet mayısa.ama bu sefer çok fazla düşünmemeye çalışcam.
ben beklemdeyim canım şua ana kadar gelen giden yokgünaydın kızlar
dün saat 2 de net bir gitti sabah gelmiş şükür sinir oldum alışmışım elim boşta gibi kaldı
ama iyi omadıda degil örgü ördüm bol bol
varmı hamile haberleri huuu
bugun batı olanlar var sena zuzu haber bekliyoruz bacılar
canım kist içinmi ilaç kullandın sen...kızlar moralim çok bozuk. neden adet olmadım deyip duruyorum ya meğer kullandığım ilaçlardanmış. c.tesi değerim 2,39 du. bat pazardı. olmayınca bende umutlandım bu sabah idrar testi yaptım sonuç negatifdr umu aradım, ilaçları kes adet gör, çıkmadıysa yoktur, dedi sabah ilaçlarımı almadım bugün olurum adet büyük ihtimalle... bu ay da böyle geçer gider... mayısta tekrar korunma başlayacak kistlerin gitmesi için... hadi hazirana...
bu ilaçlar kist içinmi bebek içinmi anlamadım cnm :26:progestan, estrofem, coraspirin bu 3 ünü kesti içme dedi.
geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla sorunsuz tamamlanır işlemin..selam kıslar...umarım herkes iyidir.ben geçtiğimiz hafta bekledim bebek kendiliğinden düşsün diye ama düşmedi.bugün öğleden sonra doktora gidicem.kürtaj için tarih vericek.allahım hepimizin yardımcısı olsun.inşallah bundan sonra herşey güzel olur.
hoşgeldin canım
süpriz yaparsın bize inşallah en güzelinden
inşallah mayıs ayına canım..bu ay bebek yok malesef
canım kist içinmi ilaç kullandın sen...
bu ilaçlar kist içinmi bebek içinmi anlamadım cnm :26:
Arkadaşlar merhabalar, nasılsınız, iyi misiniz.. umarım herkes için herşeyin çook yolunda gittiği bi hafta olur.. pek okuyamıyorum bu ara, bi yoğunluk :/
Bnm doktor randevum geldi çattı, bu akşam 19:00 da, inşallah iyi haberler alırım kızlar, keseyi görürüzz, 5+2 görünüyorum sata göre, inş dr için uygun vakittir..
Ama şu alttan ultrason meselesi de beni germiyo değilneyse, işin gereği bu, katlanıcaz :)
Hepinizi çok öpüyorum, kendinize çok iyi bakın..
hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallahhhArkadaşlar merhabalar, nasılsınız, iyi misiniz.. umarım herkes için herşeyin çook yolunda gittiği bi hafta olur.. pek okuyamıyorum bu ara, bi yoğunluk :/
Bnm doktor randevum geldi çattı, bu akşam 19:00 da, inşallah iyi haberler alırım kızlar, keseyi görürüzz, 5+2 görünüyorum sata göre, inş dr için uygun vakittir..
Ama şu alttan ultrason meselesi de beni germiyo değilneyse, işin gereği bu, katlanıcaz :)
Hepinizi çok öpüyorum, kendinize çok iyi bakın..
inşallah canım...ufak ufak aqrılarım var gün içinde bekliyorum sevgili reqlimikısmet canım inşallah mayısa beraber
ilaçlar bebek için canım. kist için doğum kontrol hapı veriyorlar. mayısta bende mecburen kullancam yine dkh
görürsün canım inşallah ben 3.5 de ve 4.5 de görmüştüm 2 gebeliğimdede hemde karından
ay, inşallah nurrancım, inş bakarsın benim de karından bakar, belli mi olur.. ben bildiğimden değil, tahmin ettiğimden alttan olur diye düşündüm, hani daha çok yeni diye..
ay, inşallah nurrancım, inş bakarsın benim de karından bakar, belli mi olur.. ben bildiğimden değil, tahmin ettiğimden alttan olur diye düşündüm, hani daha çok yeni diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?