- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #6.721
canimm yaa herseyin hayirlisi olsun...insallah hayirlisiyla olursun kurtajini cabucak ta toparlanirsin.allah yardimcin olsun canimm
sağol canım.inşallah rahat atlatırım şu kürtajı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimm yaa herseyin hayirlisi olsun...insallah hayirlisiyla olursun kurtajini cabucak ta toparlanirsin.allah yardimcin olsun canimm
hmm tatlım kan testini tekrarlasaydın keşke yaa belki geç döllenme felan olamazmı.mesela benim adet günümden 10 gün sonra silik çizgi çıktı tatlım
tatlım hemen niye yapmıyoki kürtajı bekletmesin daha fazla bide doktorundan anestezi iste bayıltsınlar seni beni bayıltmıştı doktorum hiç bişeyi hatırlamazsın. hatırlamadığım halde psikolojim bozulmuştu düşün yani bence senide uyutsunlar tatlım
bilmiyorum ki, umut etmek yoruyor insanı... eğer yarın sabah adet olmamış olursam yaptırırım olmazsa... kanda ne çıkmıştı değerin canım?
sağol canım.inşallah rahat atlatırım şu kürtajı.
tatlım zaten bayıltılmadan böyle bir şeye cesaret edemem.bayıltıcak.kendiliğinden düşerse daha iyi olur demişti doktor ama düşmedi.
hayirlisi canim yaa insallah kalirsin en yakin zamanda hamile..saglikli olsunda nasil olursa olsun diil mi?
evet cani doktr yumurtlama tedavisi yapacaz dedi 2.gunu gel dedi insallh tutar canim yaa bundan tam 1sene once dusugum olmustu bir daha hamile kalamadim insallah bu kadar tedaviyle olur da daha fazlasina gerek kalmaz diye umuyorumm
korkuma tatlım korkulcak bişe yok bayılcaksın zaten. benim doktorum ertelememişti hemen o gün kürtaj olmuştum ben . inş en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsın tatlım herşey gönlünce olsun . hayırlısı böyleymiş
korkuma tatlım korkulcak bişe yok bayılcaksın zaten. benim doktorum ertelememişti hemen o gün kürtaj olmuştum ben . inş en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsın tatlım herşey gönlünce olsun . hayırlısı böyleymiş
peki kürtaj olurken aç karnına olman şartmı.şart değilse bugün belkide kürtaj yapar bana.
73. 37 çıkmıştı canım
aç karnına olman gerekiyo tatlım eğer pek bişey yemediysen açım dersin ben ozaman bulantılarım olduğu için 1 lokma bişey atmıştı ağzıma
benim battan 1 gün önce 2,39 çıktı. genelde 0-1 çıkarmış ya bende dedim belki bir ihtimal ama yok yani...
hımmm.ben 7:30 da kahvaltı yaptım ama kahvaltıdan sonra bişey yemedim.
peki kürtaj olurken aç karnına olman şartmı.şart değilse bugün belkide kürtaj yapar bana.
Tatlim peki zamanin gecince mi test yapiyim gecen ay 4 gun geciktgi icin suan. Heves edemicem. Anca mayisin 3unde yaptirmam lazim. Bilemedim gitti...
eğer gebelik varsa hergün 2 kat yükseliyomuş tatlım . ben daha öncede kan testi vermiştim 0.1 çıkmıştı yoksa zaten ya sıfır yada 0.1 çıkıyo tatlım
canim ne olursa olsun boyle bayiltacaklari zaman kesinlikle ac olman gerekiyor migden tamamen bos olmali cunku bayilinca kusman falan olursa iyi olmazmiss ne yediysen soyle bence doktora birde ne zaman yadiysen
ben ne yapayım şimdi? yarın sabah mı teste gideyim adet olmazsam şayet? ne önerirsin canım?
yarın sabah git bence tatlım kesinleşmiş olur hamile olduğun yada olmadığın . için rahat eder