- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.661
İyi geceleriniz olsun kızlar:))Kocişten anca fırsat buldum o gıttı ünlüler gönüllülerü seyrediyo pc bana kaldı oohh dunya varmısP nasılsınız benımde ergınsena gıbı bat yarın hıc umudum yok aslında ama ne bıleyım acabamı dıyede aklımdan gecmıyor degıl hani ))
yarin olaaa hayir olaaa arkadasim ins mujdeli haberle girersin yarin buraya
Amin canım cemi-cümlemize inşallah RABBİM güzel havadislerle ödüllendirir:)))
Canim duyma istedigini soylemek istiyorum ama benimki 19 ken bile sevinememistkim ve bekledigim sey oldu, dusuk... Bence degerin cok az ve 5 alti zaten negatif. Hadi diyelim gec dollenme oldu regle yakin bi. Zamanda olmus olmasi lazim odaa cok zayif bir ihtimal. Yinede guzel haberlerle gelip bununda olabilecegini goster bize.. Bol sans.
zuzu naber canim ?? keyifler durumlar nasil ???
Selam kızlar Günaydınlarrr nasılsınız benım bat dündü ama daha bısı yok kasık ağrılarım var sadece akıntım da aynı şekilde küçük doktora göre önemsiz bir kist var geçer dedı ama bakalım bekliyorum aslında akılım da zorlamıyor değil acabalar kistle de hamile kalınabılıyormuş çünkü bılgınız varsa yazarmısınız kızlar
senacım hasta oldun mu tatlım.
günaydın kızlar yeni haftamız bebiş dolu olsun inşallahhhh
yok canım olmadım..dün çok kasıklarım aqrıdı ama daha bişey yok...bugün gelir artık...
ben yatmaya gidiyorum midem kötü şuan. yine uğrarım kızlar
Selam kızlar Günaydınlarrr nasılsınız benım bat dündü ama daha bısı yok kasık ağrılarım var sadece akıntım da aynı şekilde küçük doktora göre önemsiz bir kist var geçer dedı ama bakalım bekliyorum aslında akılım da zorlamıyor değil acabalar kistle de hamile kalınabılıyormuş çünkü bılgınız varsa yazarmısınız kızlar
gunaydin arkadaslar nasilsiniz beklemek cok zor 3mayisa az kaldi dinliyorum suekli kendimi ama sanki adet belirtilerim basladi goguslerim aciyo cok belimde agriyorr.bu ay adet olursam yumurtlama tedaisine basliyoruz arkadaslar var mi aranizda tedavi olan nasil oluyor bilgisi olann??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?