Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

merhaba kızlarr
topik haftasonunun azizliqine uqramış yine kimseler yok bizde yeni gridik eve..bi bakıyım dedim...yarın reql günüm ama sanki yarından önce gelecek gibi...gelsin bakalım geleceqi varsa göreceqide vardır

herkese iyiakşamlarrr tatlı rüyalarr :79:

İyi geceleriniz olsun kızlar:))Kocişten anca fırsat buldum o gıttı ünlüler gönüllülerü seyrediyo pc bana kaldı oohh dunya varmısP nasılsınız benımde ergınsena gıbı bat yarın hıc umudum yok aslında ama ne bıleyım acabamı dıyede aklımdan gecmıyor degıl hani))

yarin olaaa hayir olaaa arkadasim ins mujdeli haberle girersin yarin buraya

Amin canım cemi-cümlemize inşallah RABBİM güzel havadislerle ödüllendirir:)))

vallahi canim benim bat 14 mayis ama ben bu aydan pek umitli degilim malum yumurtlama donemi calisamadik dogru durust kocis hala yok yarin geliyo ,benimse positif bugunde vardi 4 cu gun oldu positif durmu yarinda tahmini´m biti giti treni kacirdin oldum olucak kikikikiii

Selam kızlar Günaydınlarrr nasılsınız benım bat dündü ama daha bısı yok kasık ağrılarım var sadece akıntım da aynı şekilde küçük doktora göre önemsiz bir kist var geçer dedı ama bakalım bekliyorum aslında akılım da zorlamıyor değil acabalar kistle de hamile kalınabılıyormuş çünkü bılgınız varsa yazarmısınız kızlar

günaydın canım. haklısın umutlanmamaya çalışıyorum, bat dündü, adet olmadım hala ama bu sabah test yaptım evde negatif... ben hep günü gününe olurum sanırım stress yaptım da gecikti.

zuzu naber canim ?? keyifler durumlar nasil ???

Gunaydin canim dun erkenken kaykildim uykum geldi. Ben iyim bugun regl gunum hgecen ay 4 gun gecikip beni fazlaca umutlandirinca bu sefer gecikirse 5 gun beklicem artik alistim canim gayet bekliyorum cunku bende belirti yok . Yumurtlma donemimde 2 gun belirti vardi baska yok bakalim. Beni neler bekliyir. Bende seni takip ediyorum da herkezin derdi ayri bende esime gun asiriyi anlatamiyorum istedigi an olsun istiyo onun derdi bebek degil ben anladim:)

tatlım benimde geçen sene kistim vardı ve ben hamile kaldı test yapsana

günaydın canım bir test yapsana evet senin regl baya geç oluyor ama kistten demiştk s. genede test ya derim ben

günaydın kızlar
dün saat 2 de net bir gitti sabah gelmiş şükür sinir oldum alışmışım elim boşta gibi kaldı
ama iyi omadıda degil örgü ördüm bol bol
varmı hamile haberleri huuu
bugun batı olanlar var sena zuzu haber bekliyoruz bacılar

gunaydin arkadaslar nasilsiniz beklemek cok zor 3mayisa az kaldi dinliyorum suekli kendimi ama sanki adet belirtilerim basladi goguslerim aciyo cok belimde agriyorr.bu ay adet olursam yumurtlama tedaisine basliyoruz arkadaslar var mi aranizda tedavi olan nasil oluyor bilgisi olann??

tatlım inş 3 mayısta hasta olmazsın ve hamiş kalırsında tedaviye gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…