• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Kizlar aydinlik gunler hepinize. Bi dinliyim kendi mi dedim ama regl belirtisiyle hamislik belirtisi cok benziyo ama benimki regle daha cok benziyo karnim agriyo goguslerim sis ve rahatsiz ama uclari acimiyo belim agriyo ve bacaklarima agri vuruyor::) yinede regle hazirliyim kendimi ve esimide hazirladim ki surpriz olsun istiyorum.

Kizlar aydinlik gunler hepinize. Bi dinliyim kendi mi dedim ama regl belirtisiyle hamislik belirtisi cok benziyo ama benimki regle daha cok benziyo karnim agriyo goguslerim sis ve rahatsiz ama uclari acimiyo belim agriyo ve bacaklarima agri vuruyor::) yinede regle hazirliyim kendimi ve esimide hazirladim ki surpriz olsun istiyorum.

günaydın arkadaşlar benim aynı adet belirtilerim vardı hep aynı şeyler bi tek göüslerim damarlandı o şüphelendirdi ama geri kalan herşey aynıydı bel ağrısı göğüslerin ağırması karnım şişti rahatsızlık veriyodu allah isteyen herkese versin

Kizlar aydinlik gunler hepinize. Bi dinliyim kendi mi dedim ama regl belirtisiyle hamislik belirtisi cok benziyo ama benimki regle daha cok benziyo karnim agriyo goguslerim sis ve rahatsiz ama uclari acimiyo belim agriyo ve bacaklarima agri vuruyor::) yinede regle hazirliyim kendimi ve esimide hazirladim ki surpriz olsun istiyorum. Ama bi idrarn testi yapmak istiyorum ama cikarmi 2sinde regl omustum. En iyisi yarini beklemek...

canim bende ayni senin gibiyim dinleyim dedim kendimi ama sanki bu belirtiler adet belirtisii:47:

günaydın arkadaşlar benim aynı adet belirtilerim vardı hep aynı şeyler bi tek göüslerim damarlandı o şüphelendirdi ama geri kalan herşey aynıydı bel ağrısı göğüslerin ağırması karnım şişti rahatsızlık veriyodu allah isteyen herkese versin

Merhabalar...benim de şu an aset belirtilerim var, karında şişkinlik, ağrı, ama henüz adet olmadım. batım dündü.. acaba bende hamile olabilirmiyimki ?????

kizlar merhaba
ben 28 nisan diye yazdirmistim basi simdilik birsey yok
gelmedi adet
ama testim negatif
bakalim artik
canim gec dollenmedirde ondan cikmamistir belki hic adet gunun gecermiydi onceden.insallah vardir bebisin.olmazsa bir kan testi yaptir
Merhabalar...benim de şu an aset belirtilerim var, karında şişkinlik, ağrı, ama henüz adet olmadım. batım dündü.. acaba bende hamile olabilirmiyimki ?????

insallh hamilesindir canim bugun olmazsan yarin sabah idrarinla bir test yap istersen

kızlar moralim çok bozuk. neden adet olmadım deyip duruyorum ya meğer kullandığım ilaçlardanmış. c.tesi değerim 2,39 du. bat pazardı. olmayınca bende umutlandım bu sabah idrar testi yaptım sonuç negatif :( dr umu aradım, ilaçları kes adet gör, çıkmadıysa yoktur, dedi :( sabah ilaçlarımı almadım bugün olurum adet büyük ihtimalle... bu ay da böyle geçer gider... mayısta tekrar korunma başlayacak kistlerin gitmesi için... hadi hazirana...

gunaydin arkadaslar nasilsiniz beklemek cok zor 3mayisa az kaldi dinliyorum suekli kendimi ama sanki adet belirtilerim basladi goguslerim aciyo cok belimde agriyorr.bu ay adet olursam yumurtlama tedaisine basliyoruz arkadaslar var mi aranizda tedavi olan nasil oluyor bilgisi olann??

günaydın canım, sanırım yumurta takibinden bahsediyorsun... ilaç verecek sana klomen, 5 gün kullanacaksın, yumurtalarına bakacak yeterli büyüklük varsa iğne verecek, sonra da progestan verecek 10 gün de onu içeceksin. inşallah tutar canım. Allah yardımcın olsun.

canim gec dollenmedirde ondan cikmamistir belki hic adet gunun gecermiydi onceden.insallah vardir bebisin.olmazsa bir kan testi yaptir

insallah oyledir canim
yok bekledigim gun gelir hep
takip ediyorum yumurtlama gunumu
idrarda gorene kadar bekliyim diyorum
en azindan 3 gun daha bekliycem gelmezse test yaparim

kızlar moralim çok bozuk. neden adet olmadım deyip duruyorum ya meğer kullandığım ilaçlardanmış. c.tesi değerim 2,39 du. bat pazardı. olmayınca bende umutlandım bu sabah idrar testi yaptım sonuç negatif :( dr umu aradım, ilaçları kes adet gör, çıkmadıysa yoktur, dedi :( sabah ilaçlarımı almadım bugün olurum adet büyük ihtimalle... bu ay da böyle geçer gider... mayısta tekrar korunma başlayacak kistlerin gitmesi için... hadi hazirana...

ne ilacı kullanıyodun sen tatlım.

hayirlisi canim yaa insallah kalirsin en yakin zamanda hamile..saglikli olsunda nasil olursa olsun diil mi?
günaydın canım, sanırım yumurta takibinden bahsediyorsun... ilaç verecek sana klomen, 5 gün kullanacaksın, yumurtalarına bakacak yeterli büyüklük varsa iğne verecek, sonra da progestan verecek 10 gün de onu içeceksin. inşallah tutar canım. Allah yardımcın olsun.

evet cani doktr yumurtlama tedavisi yapacaz dedi 2.gunu gel dedi insallh tutar canim yaa bundan tam 1sene once dusugum olmustu bir daha hamile kalamadim insallah bu kadar tedaviyle olur da daha fazlasina gerek kalmaz diye umuyorumm

Back