• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)

Rabbım yuzunu guldursun arkadasım benım pek bılgım yok transfer olaylarında...

kizlar niye yeni yazilan mesajlari gorebilmem icin sayfadan cikip sonra yine girmem gerekiyor herseferinde sizdede bu boylemi ???

naber kızlar 1 haftadır filan girmedim, ben de mayısa kalanlardanım sanırım eli kulağında .. gelicek gibi kırmızılar..
ama artık olsun ne olur Rabbim. hamişler ve hepiniz nolur bana da dua edinn fıstıklar. sizi seviom , herşey o güzel gönlünüzce olsunn.

canım reqlin leke leke geliyorsa üstüne görmüş olabilirsin..bekle bakalım biraz daha...:34:

canım bu deqer yüksek bir deqer...batında yarın.. deqer ikiye katlanıp 5 in üzerine çıkabilir...dalinin dediqi gibi normalde bt deqeri 0 yada 1 çıkar...senin baya yüksek çıkmış..ben ümitliyim açıkçası...

umutlanmaktan çok korkuyorum sonrası hayal kırıklığı olur diye ama dediğin gibi değer sıfır da değil :) en iyisi p.tesi bir idrar testi yapayım silik çıkarsa da tekrar kan testine giderim :)

senı umutlandırmak ıstemem ama bana sankı degerın yukselmıs gıbı geldı yanı gec dollenme oldu ıse henuz bellı olmamıs olabılır.cunku genelde 0 yada 1 cıkıyor senın 2 bucuk cıkmıs 2 gun sonra ben olsam gene yaptırırdım canım eger yukselmemıs bole kalmıssa yoktur

benim de duymak istediğim bu :) sonucu alır almaz dr umu aradım, ihtimal ama tekrarlaman lazım 1 hafta sonra, dedi. zaten bat yarın, kendini belli eder herhalde, hayırlısını ver Rabbim inşallah hepimize...

naber kızlar 1 haftadır filan girmedim, ben de mayısa kalanlardanım sanırım eli kulağında .. gelicek gibi kırmızılar..
ama artık olsun ne olur Rabbim. hamişler ve hepiniz nolur bana da dua edinn fıstıklar. sizi seviom , herşey o güzel gönlünüzce olsunn.

sağsağlim ALLAHIMIZIN izniyle bebeklerimizi kucamıza almamızı naspip etsin sana ve hepimzi dua edicem tatlım :49:

günaydınn
mis gibi bir pazar sabahı ve kocam çalısıcakmış gitti :47::47::47:
halbuki planlar yapmıştım hepsi suda şimdi:53::53:
bende kızımla takılcam ama pazar pazar nere gidim bilemedim
bir regl oluyorum kızlar dün çok agrım vardı felaket ilaç aldım dayanamadım ama bugun iyiyim inşallah
gelecek aya umutla bakıyorum :54:

günaydınn
mis gibi bir pazar sabahı ve kocam çalısıcakmış gitti :47::47::47:
halbuki planlar yapmıştım hepsi suda şimdi:53::53:
bende kızımla takılcam ama pazar pazar nere gidim bilemedim
bir regl oluyorum kızlar dün çok agrım vardı felaket ilaç aldım dayanamadım ama bugun iyiyim inşallah
gelecek aya umutla bakıyorum :54:

günaydın canım ....

Anca bitti geçmişinizi okumak:)))Bende yogunum kayınvalıdem mısafırım yogunum gıremıyorum cok nefıs kahfe falı bakıyor sohpet ler fallar super gıdıyor cok kafa dengıyız bırde sıgara ıcsem tam arkadas olacaz ben ıcmıyorum o dudagından ındırmıyor o konuda anlasamıyoruz:)))sımdı falıma bakacak bana az musade sızı cok özledım haa bu arada ergınsena nolecek halımız 30 bat:(((umudum yok gıbı bılmıyorum:((((
canım yarın bat günümüz...benim ümitlenecek bişeyim kalmadı...idrarda yok kanda yok :5: inşallah mayısa canım...
arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)

canım ben anlamıyorum transferden malesef... ama çok tebrik ederim bebişin geliyor...Rabbim tamamına erdirsin canım..bizlerede dua etmeyi unutma hamişlerin duaları kabul olurmuş :34:

günaydın kızlarr mherkese hayırlı pazarlarr :16::16::16:
kzızla gezmeye gidicez birazdan ...buarada laptopumun inetrnet baqlantısında bir sorun var akşam giremedim bu yüzden...şimdided masa üstündeki pcden giriyorum...inşallah akşam eve dönesiye düzelir....herkese iyi tatillerr :10::10:

selam kızlar nasılsınız benim adetim 3 gün geçti ama gebe değilim galiba akıntım var kasık ağrım ve miğde bulantım var test negatif çıktı beklemedeyim bakalım benimle adet günü aynı olan arkadaşlarım ne yaptınız habersiz bırakmayın beni

Kizlar cumadan beri daha yeni eve girdim diyebilirim benim mevsimim geldi dururmyum evdecok sukur esimde benim gibi gezmeyi cok seviyo ve eglenceli biri birde bebisimiz olsa degmeyin keyfimize:) cok istiyorum ve geri sayim basladi son iki gün... Hicbir belirtim olmamasina ragmen we akillanip wucudumun oyununa gelmeden pasa pasa beklerim,rabbim ne werirse en iyisini werir en iyisini o bilir... Eksikler bitmiyor ama benim icin hersey tamam bir 'o' eksik. Birkaç gün icinde gel ne olur...

günaydın kızlar, bugün test yaptırdım. beta değeri 2,39. batım yarın. nedir şimdi buuu? değer çok düşük :(

Canim duyma istedigini soylemek istiyorum ama benimki 19 ken bile sevinememistkim ve bekledigim sey oldu, dusuk... Bence degerin cok az ve 5 alti zaten negatif. Hadi diyelim gec dollenme oldu regle yakin bi. Zamanda olmus olmasi lazim odaa cok zayif bir ihtimal. Yinede guzel haberlerle gelip bununda olabilecegini goster bize.. Bol sans.

Tat
Arkadaşlar merhaba öncelikle allah hepinizin gönlüne göre versin,sağlıklı nurtopu gibi bebekleriniz olsun inşallah :49::17:

benim size bir sorum olucak ilk defa bu ay yumurtlama günümde bir kerelik deneme yaptıkayın 21inde... tahmini adet tarihin mayısın 9u ile 12si arası olur diye düşünüyorum.şimdi ben test yapmak icin adet günümümü bekliyim yoksa daha önceden de belli olurmu.pek ihtimal vermiyorum ama yinede bir heyecan bastı beni bu hafta :17: sizler deneyimlisinizdir diye bir danısayım dedim . şimdiden saolun kızlar

Tatlim ilk denedigimiz gunlere goturdu beni bu mesajim cok normal heyecan basmalari meraklanmalar ama coook erken her zman adetin gecsin tatlim onu bekle yoksa coook beklersin buda pek hos olmuyo guven bana:) umarim bizim kadar beklemezsin bebisi hemen merhaba der sana...

Back