- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.621
canım ben hiç kullanmadım malesef hiçbir bilgim yok..netten araştırsana canım..
dogumm gunun ktlu olsun canımmm nıca saglıklı mutlu yıllara..............
doğum günün kutlu olsun tatlım . tüm dileklerin kabul olsun
canım doğum günün kutlu olsun.nice mutlu yıllara bebeişlerinle inşallah.
canım doqum günün kutlu olsun nice murlu yıllaraa
mutlu seneler arkadaşım aynı yaşmısız
merahaba kizlar ben geldiiimmm .dogum gunun kutlu olsun YASAMIM...benimde 1 mayis dogum gunum ins bebislerimiz paketlenip hediye olarak gelir bize..NURANCIM BI GELISME OLDUMU canim test yaptinmi ???
arkadaslar hepinize cok ama cok tesekkur ederim.birde bebisimiz olsaa hersey super olacak vallaa
hoş geldin cnm. adetin normal mi oldu peki tatlım?
canım şimdi herkes bebeişe bişeyler örmeey başlamıştır..ay ne heyecan vericii
canım o üzümlerin çekirdeqi çiqnenmedikten sonra faydası yokmuş...bende ezerek yemeqi hiç sevmiyorum
hayırlısı olsun tatlım... sen 25 gündemi reql oluyorsun cnm...
canım bekle bakalım bikaç gün daha...kesilirse üstüne görmüş olabilirsin yada doktorunu ara daha net bir bilgi alırsın cnm...
Allah yardımcın olsun canım...annen yada k.validen yakınsa eşin orda yesin yemeklerini.1-2 haftaya kadar kokusuna bile dayanamıcaksın...
günaydın kızlar, bugün test yaptırdım. beta değeri 2,39. batım yarın. nedir şimdi buuu? değer çok düşük
16 nisan bat imdi 28 gun siklusum var duzenli 11 ci 12 13 14 ve 15 gun ovulasyon gunlerim ki ben agrilardanda hissediyorum bunu simdi dun 11 ci gunumde ve positif cikti bugun 12 ci gunumdu ve daha koyu cift cizgi cikti hesaplayicilardada 25 nisan ile yumurtlama tahminin olan gun30 nisan diyor..dun 26 nisan positif bugun 27 nisan positif simdi bu durum 30 da hazir ol ordayimmi demek off kafam karisti yaww
günaydın kızlar, bugün test yaptırdım. Beta değeri 2,39. Batım yarın. Nedir şimdi buuu? Değer çok düşük
pozıtıfı gördüğün günler ılıskıye gırın mutlaka mesela catlatma ıgnesı yapılınca 24-36 saat arası catlıyor yumurta sen dedıgım gıbı gördünmü pozıtıfı o geec mutlaka gırın baktın yarında öyle yıne gırın denmekten zarar gelmez:)
kızlar kaynanam gelcek bobayı kaldırcak ben çıkıyorum yine girerim görüşürüz
:)))))Bobo ne kız?Ayı bobo danmı bahsedıyonsoba olmasın kikikikikikikiki
canım reqlin leke leke geliyorsa üstüne görmüş olabilirsin..bekle bakalım biraz daha...senacım 20 günde bir oluyorum yani reglim 6 gün sürüyor bitince saymaya başlıyorum tam 20.gün regl oluyorm buay gecikti olsun
hee bide arkadaş yazmıs kahverengi ve az oldum diye aynı şey bendede var buraya yazdıgımdan beri 1-2 damla kahverengi akıntı gibi gelmiş normalde sancılı regl olurum sancım yok gercekten buay pöff oldum
ama umudum mayısa hatta eşime dedim boş durmak yok çok çalışıcaz diye gülüyor
günaydın kızlar, bugün test yaptırdım. beta değeri 2,39. batım yarın. nedir şimdi buuu? değer çok düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?