- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.521
kızlar benim baş dönmem kasık aqrılarım ve gögüs hassasiyetim aşırı şekilde devam ediyor... tahlillerdede bişey çıkmadı neyin nesidir bunlar deli olucam yaa...
günaydın herkese. cumanız mübarek olsun kızlar bu mübarek günde hepimizin duaları kabul olsun inş(amin)
tamam canım dinlen biraz.sakın nescafe-türk kahvesi-cola içme.bitki çayları içme.dikkat et kendine.SELAM CANIM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN BİRİ OLARAK SENDE MUHTEMELEN JAN PIHTILAŞMASI VAR ÇÜNKÜ BEBEĞİN GELİŞEMEMESİ BESLENEMEMESİNDEN DOLAYI OLUYOR VE BEBEKLER PLESENTA YOLUYLA BESLENİOR KAN PIHTILAŞMASI OLAN KADINLARDA YANI HADTALIĞIN YOĞUNLUĞUNA GÖRE 1. 2. 3. ARTIK KAÇINCI AYDA OLUYORSA BEBEĞİN GELİŞİMİ DURUYOR DAHA DOĞRUSU BAŞTA KALP ATIŞLARI ZAYIFLIYOR VE GELİŞİMİ DURUYOR SEN Bİ HEMATOLOJİ BÖLÜMÜ BULUNAN Bİ HASTANEYE GİT VE BU DEĞERLERİNE BAKTIR BU HASTALIK GENETİK ZATEN AİLEDE BULUNAN VARSA KİŞİDE DE OLABİLİYOR MESELAAA AİLENDE YAKINLARINDAN YANİ ANİ ÖLÜM OLDUYSA MUHTEMELEN ONDA DA BU HASTALIK MEVCUTTUR...CANIM AYNI DURUMU KARDEŞİMDE YAŞADI VE HACETTEPENİN ANABİLİM DALI BAŞKANI BAKTI YANİ HASTANENİN PROFESÖRĞ VE SAĞOLSUN DOKTOR BİZİ BAYA AYDINLATTI VE BENDE MUAYENE OLDUM TEKRAR HAMİLE KALDIĞIMDA İĞNEYE BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM BENİM
Selam kızlar nasılsınız maşallah hiç durmadan yazmışsınız senacım çok geçmiş olsun canım sana baya umutlanmıştım ama hayırlısı n azından kistinden kurtulursun inşallah ben de demiştim sana hatırlarsan bütün belirtileri yaşadım 6 günde gecikmem oldu diye bilmiyorum ama belki havalardandır dün dr gittim gecikmem olduğunu bebek istediğimi hormonlarıma bakılmasını istediğimi söyledim normal dedi gönderdi ayy bir kızdım tepkimi de gösterdim bende suç ki devlet hastanesine gidiyorum kocam da o kadar dedi özele gidelim diya neyse bu ayda olmazsa artık çamlıca almana gideceğim inşallah muayene diğer özellere göre pahalı ama ne yapayım en azından ilgilenirler
canım inşallah bebiş geliyordur hadi bakalım fazla bekletme bizi...merakla bekliyoruziyi geceler kızlar benim adet günüm bu gündü olmadım:) kasıklarımda ağrı var ama yarın sabaha kadar olmazsa idrar testi yapmayı düşünüyorum :) gerçi negatifi göre göre artık yapasım gelmiyorumbenle adet günü aynı olan arkadaşlarım ne yaptınız merak ettim
canım adet sendromu hiç yaşamam ben...en fazla ilk gün sancım olur oda binde bir... vücut dengem bozuldu bu ay nednini anlamış deqilim..ama kasık aqrılarım soqan küründenmiş bunu dün araştırıp öqrendim...neyse kadın doqumada gideyimde artık bitsin şu doktor işleri...Tatlim acaba adet sendromunmu bu? Gerci sen daha iyi bilirsin her ay. Nasil yasadigini ama ben oyle dusunuyorrum tatlillerini bildigim icin. Umarim kadin doktoruna gittiginde bi cozum bulur...
Selam kızlar nasılsınız maşallah hiç durmadan yazmışsınız senacım çok geçmiş olsun canım sana baya umutlanmıştım ama hayırlısı n azından kistinden kurtulursun inşallah ben de demiştim sana hatırlarsan bütün belirtileri yaşadım 6 günde gecikmem oldu diye bilmiyorum ama belki havalardandır dün dr gittim gecikmem olduğunu bebek istediğimi hormonlarıma bakılmasını istediğimi söyledim normal dedi gönderdi ayy bir kızdım tepkimi de gösterdim bende suç ki devlet hastanesine gidiyorum kocam da o kadar dedi özele gidelim diya neyse bu ayda olmazsa artık çamlıca almana gideceğim inşallah muayene diğer özellere göre pahalı ama ne yapayım en azından ilgilenirler
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalarr
bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallahh en kısa zamanda hamile kalırız ve hepimizin saqlıklı sıhhatli istediqimiz cinsiyette bebişlerimiz olur..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..amin....
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalarr
bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallahh en kısa zamanda hamile kalırız ve hepimizin saqlıklı sıhhatli istediqimiz cinsiyette bebişlerimiz olur..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..amin....
Esracım sen ne zaman gidiceksin tatlım doktora
canım 3 mayısta gidicem.bugün reglım geçeli tam bir hafta oldu.alttan ultrasonla anca görünürmüş kese.kendimi gitmemek için zor tutyorum ama gidipte hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum.o yüzden bekliycem biraz daha.sen ne zaman gideceksin pıtpıtları duymaya:) senin bugün kaç günlük oldu bebiş
biz 5 haftalıkmışız ilişkiye görede 3 haftalık dedi doktor tatlım. Haftaya gidicem. Ya cuma giderim yada cumartesi . Aslında kan testi yaptırsana yeniden. 1000 den sonra kese görünüyomuş tatlım
biliyorum ama gidemiyorumhaberler kötüyse geç öğrenmek istiyorum,biraz daha yaşayım bu duyguyu diyorum
insallah kredi çektik bu hafta daha başlangıç ya bi otursun ödememiz sonra başının etini yemeyi düşünüyorum eşiminkızmet canım yaa aslında borcatan harctan ertelemek ne kadar dogru bilmem cunku herbebek kendi rızkını bereketini getiriyor
ama eşin öyle istemiş Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
kimyasal gebelik ne demek ?:18:seni telaşlandırmış gibi olmayım da kimyasal gebelik olmasınbelirtiler varmıydı,reglın geçmişmiydi ?
canim ben dun eczaneye ovulasyon testi almaya gittim orda erken gebelik testi vardi iki cesit,merakimdan okudum ustunde yazani,1 tanesi bat tan 4 gun once ogrenebilirsiniz yaziyodu otekinde 5ila6 gun erken ogren yaziyordu,fakat bu erken test olayi 50ila 60procent dogru cikiyormus 99 dogruluguda sadece adet in 1 gun gecikmesiyle oluyormus,oyle yaziyordu anlatiyim dedim:))
günaydın kızlar
bende hala gelen giden yok kasıklarımda sızlamalara devam
ha haaa eşime dedim ben regl olmadım test yaptım negatif diye hiç tepki vermedi adam
bugun test alıp yapsammıp.tesiye kadar bekleyip doktorumamı gitsem kızlar napim bennn gıcık oldum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?