- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.481
dua en büyük silahtır canım..bende hep birbirimize duq ediyorum...böyle olunca dualar daha çabuk kabul olurmuş...canım inşallah ilerleyen aylada beraber takip ederiz birbirimizin gebeliğini.
ilk tecrübem kötü olunca kötüyü düşünmeden edemiyorum ne yapayım,aklım hep orda.ve attığım her adımda sadece dua etmek geliyor elimden,herkes için dua ediyorum.
inşallah alırız bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza
hayırlısı herşeyin... geçmiş olsun. ağrıların çok devam etti senin ciddi ciddi bir baktırman lazım bence.
yahu noldu size? acaba mevsimden mi kaynaklanıyor? hani derler ya bahar ayında iltihap şu bu azarmış. bir doktora git de hayırlı haberlerle gel inşallah.
hehehe kimse kalmamış ,topik bana kaldı :)))
bende varımm
hehe iyi yanlız değilim.akşamda olmaz artık ya.eve gitmek istiyorum.evimi süpürcem içim açılsın.yeni taşındığım için daha evin içinde eksikler bitmedi.pazxar günü salonun camı için motorlu panjur takılacak.diğer camlar içind edemir yapılıyo.bi banyo dolabının yapılması ve tv ünitesi kaldı.
canım yenivinizde güle güle oturun..kolay gelsin bu arada
Selam kzılar nasılsınız ne var ne yok hamıle haberlerı var mı engınsena umarım sorun yoktur canım
ben geldim kızlar. tam dalmıştım zil çaldı kayınvalidem gelmiş uyandım ama yinede biraz dinlenmişim
hoşgeldin canım.azda olsa dinlenmen iyi olur senin için.
selam canım.iyiyiz sen nerelerdesin.
okuldaydım tatlım yenı geldım eve havalar baya ısınmıs yandım resımen bı de bu gunle beraber 3 gundur pat kullanıyorum ve akıntım cok .... Varmı hamıs haberı canım banu da kayıp
hayırlısı olsun canım inşallah o günleri hep beraber görürüzAllah razı olsun canım.belkide taşınma telaşı yanlış bişeyler yaptımda bebek gelişemedi diye düşünüyorum.bide işe artık otobüsle gidip geliyorum.onunda bi etkisi vardır diye tahmin ediyorum.Allah ım kısmett eder 2.hamile kalırsam,bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra işten ayrılıcam.
Selam kzılar nasılsınız ne var ne yok hamıle haberlerı var mı engınsena umarım sorun yoktur canım
anladım canım.kolay gelsin o zaman.banu izmirde ailesinin yanındaymış arkadaşlar söylemişti o yüzden giremiyormuş.
ben geldim
zaten işe hiç odaklanamıyorum ,yapmam gereken o kadar iş var ben sürekli gebelik belirtilerini falan okuyup topiği takip ediyorumisanırım yakında kovulucam :)
bende eve gitmek istiyorum biran önce.evimi süpürcem çay koyucam üst kat komşumuda çağırcam.5 aylık bebeği var.onu sevicem :)))
ayy benimde kayınvalidemle çok yakın bi arkadaşım gelecek yemeğe evde doğrudürüat yemek yok :S hazırlıksız yakalandım gelemyinde diyemedim.ve işten 7 de çıkıcam 8 de evdeyim offneyse yabancı değiller bari.arkadaşımında 7 aylık bi kızı var inanaılmaz tatlı.geçen sene aynı ay hamile kalmıştık allahtan onunki sağlıklı oldu.
bu arada yeni evin hayırlı olsun,bi an önce eksiklerini tamamlarsın umarım.Ankarada olsaydın sana mutfak dolapların için firma önerirdim.Aynı sektördeyiz .ev ve tadilat konusunda her türlü ekip temin edilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?