Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

dua en büyük silahtır canım..bende hep birbirimize duq ediyorum...böyle olunca dualar daha çabuk kabul olurmuş...

teşekkür ederim bütün tahlillerim yapıldı çok şükür sorun yok...reqlim başladıqında kadın doquma gidicem..kistin durumu için..bunun dışında yapıcka bişey yok canım..

hehe iyi yanlız değilim.akşamda olmaz artık ya.eve gitmek istiyorum.evimi süpürcem içim açılsın.yeni taşındığım için daha evin içinde eksikler bitmedi.pazxar günü salonun camı için motorlu panjur takılacak.diğer camlar içind edemir yapılıyo.bi banyo dolabının yapılması ve tv ünitesi kaldı.

canım yeni€vinizde güle güle oturun..kolay gelsin bu arada

canım yeni€vinizde güle güle oturun..kolay gelsin bu arada

Allah razı olsun canım.belkide taşınma telaşı yanlış bişeyler yaptımda bebek gelişemedi diye düşünüyorum.bide işe artık otobüsle gidip geliyorum.onunda bi etkisi vardır diye tahmin ediyorum.Allah ım kısmett eder 2.hamile kalırsam,bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra işten ayrılıcam.

ben geldim kızlar. tam dalmıştım zil çaldı kayınvalidem gelmiş uyandım ama yinede biraz dinlenmişim

okuldaydım tatlım yenı geldım eve havalar baya ısınmıs yandım resımen bı de bu gunle beraber 3 gundur pat kullanıyorum ve akıntım cok .... Varmı hamıs haberı canım banu da kayıp

anladım canım.kolay gelsin o zaman.banu izmirde ailesinin yanındaymış arkadaşlar söylemişti o yüzden giremiyormuş.seastire ve asra hamile..bende haftaya kürtaj olucam canım.bebek gelişememiş.

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım inşallah o günleri hep beraber görürüz
Selam kzılar nasılsınız ne var ne yok hamıle haberlerı var mı engınsena umarım sorun yoktur canım

canım kan tahlili yaptık zuzuyla...bebek yok canım kanszılık ve demir eksikliqi çıktı..ama bunların benim belirtielrimle ilgisi yok...bakalım reql olunca dr ne dicek..
sen nasılsın tatlım...

ben geldim
zaten işe hiç odaklanamıyorum ,yapmam gereken o kadar iş var ben sürekli gebelik belirtilerini falan okuyup topiği takip ediyorumisanırım yakında kovulucam :)

ben geldim
zaten işe hiç odaklanamıyorum ,yapmam gereken o kadar iş var ben sürekli gebelik belirtilerini falan okuyup topiği takip ediyorumisanırım yakında kovulucam :)

bende eve gitmek istiyorum biran önce.evimi süpürcem çay koyucam üst kat komşumuda çağırcam.5 aylık bebeği var.onu sevicem :)))

bende eve gitmek istiyorum biran önce.evimi süpürcem çay koyucam üst kat komşumuda çağırcam.5 aylık bebeği var.onu sevicem :)))

ayy benimde kayınvalidemle çok yakın bi arkadaşım gelecek yemeğe evde doğrudürüat yemek yok :S hazırlıksız yakalandım gelemyinde diyemedim.ve işten 7 de çıkıcam 8 de evdeyim off neyse yabancı değiller bari.arkadaşımında 7 aylık bi kızı var inanaılmaz tatlı.geçen sene aynı ay hamile kalmıştık allahtan onunki sağlıklı oldu.
bu arada yeni evin hayırlı olsun,bi an önce eksiklerini tamamlarsın umarım.Ankarada olsaydın sana mutfak dolapların için firma önerirdim.Aynı sektördeyiz .ev ve tadilat konusunda her türlü ekip temin edilir :)

sağol canım teşekkür ederim.bende eski mutfakçıyım.ankarada da kuzenim evli.arada sırada geliyorum ankaraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…