• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

tatlım öyle deme 1+1 olsunda kendi evin olsun Allah nasip eder ilerde daha büyüğünü alırsınız . Allahım olmayan herkese nasip etsin

aynen canım.Allah her isteyene ev nasip etsin.2 sene kirada oturdum.şimdi rahatım.zaten ilerde büyük eve geçicez ksmet olursa 4-5 yıl burası yeter bize.

hayalet casper işe otobüsle gıtmenın bebegın gelısmemesıne ne gıbı bır etkısı olur anlamadım herkesın altında araba yokkı 9 ay otobüsle heryere gıden var otobüsün sallamasından falan bahsedıyosan bebegın gelısmesıyle alakası olcagını sanmam aama tasınam zamanı agır kaldırdıysan faan o etkıler bızım bır tanıdıkta hamıleymıs daha bılmıyodu evde tadılat oldu oarada düşük yapmıs insallah tekrar kısa sürede hamıle kalırısn
pembe masalcım yenı actıgın topık noldu yıne burdan devam edıyosunuz benımde batım pazar günü ama yıne olmadı galıba hıcbır belırtı yok batmaymıs kasılmaymıs hıcbısey yok yanı gercı benım ılk hamılelıgımdede h.çbir belırtı olmamaıstı sadece adetım gecınce 2gün kasık agrım olmustu okdar

hayalet casper işe otobüsle gıtmenın bebegın gelısmemesıne ne gıbı bır etkısı olur anlamadım herkesın altında araba yokkı 9 ay otobüsle heryere gıden var otobüsün sallamasından falan bahsedıyosan bebegın gelısmesıyle alakası olcagını sanmam aama tasınam zamanı agır kaldırdıysan faan o etkıler bızım bır tanıdıkta hamıleymıs daha bılmıyodu evde tadılat oldu oarada düşük yapmıs insallah tekrar kısa sürede hamıle kalırısn
pembe masalcım yenı actıgın topık noldu yıne burdan devam edıyosunuz benımde batım pazar günü ama yıne olmadı galıba hıcbır belırtı yok batmaymıs kasılmaymıs hıcbısey yok yanı gercı benım ılk hamılelıgımdede h.çbir belırtı olmamaıstı sadece adetım gecınce 2gün kasık agrım olmustu okdar

tatlım sadece fikir üretiyorum.ilk aylar olduğu için herşey riskli geliyo.obüsler biliyosun tıklım tıklım ve ayakta yolculuk yapıyosun bide çok sarsıyo.olabilecek sebepleri düşünüyorum.o yüzden dedim.ev taşıma stres hepsi üst üste geldi.kürtajdan sonra yapılacak olan testlerde ortaya çıkar belki neden olduğu.

herkese iyi akşamlar kıslarr.kısmetse yarın görüşürüzz.herkes kendine iyi baksın.....

öyle düşünme canım belli olmaz.bende de buay hiç belirti yoktu hatta regl öncesi sivilcelerim bile çıkmıştı.sonuca şaşırdım bende.inşallah normal ilerliyodur daha doktora gitmedim ama nasip bakalım.

Cogu kız burda tatlım bu bıtsın oyle gecerız hepımız topık hala duruyor yazısmaya baslıyabılırız canım ya sen annesın bılırsın 3 cu gun ve yogun akıntım var canım sogan kuru kullandım hıc boyle bıseyı yasadın mı:34:

SOĞAN KÜRÜYLE İLGİLİ
kızlar tahliller temiz çıkınca benim şüphelerim soqan kürü üzerine yoqunlaştı..ve ciddi bir araştırma içine girdim... soqan kürü yumurtalıklarda oluşan kist ve miyomu temizlemeye başldıqı için yoqun sancı yaparmış..bu normalmiş...ve ben bunu daha yeni öqreniyorum...soqan kürünü 6 gün yapıp bıraktım...demekki okadar kuvvetliki etkisi hala devam ediyor...günlerdir kasıklarımdaki aqrının nedeni meqer soqan kürüymüş...hatta incir kürüde aynı şekilde yumurtaları olgunlaştırıp çatlamasına yardımcı olduqu için aynı aqrıyı incir kürüde yapıyormuş...soqan yada incir kürü yapıcak olan arkadaşlar bu aqrılar normalmiş bilginize...

kızlar acaba idrar tahlili regli gününe en erken ne zaman silik dahi olsa çıkıyor yani en erken kaç gün önceden belli olan varmı ...

benimkisi meraktan yani aslında regli günün geçmesini beklemek daha iyi sonuç veriyo ama yinede bi soruyum dedim. bu şekilde öğrenen oldumu...

selam canım.daha düşük yapamadım.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.yoksa haftaya kürtajla alıcaklar.bebek gelişememiş.kesenin içinde görülmedi kaç haftadır.
canim simdi okudum gecmisi detayli cok uzuldum yaa cok gecmis olsun hwerseyin hayirlisi olsunn
kızlar test aldım geldim
ama sonuç negatif :31:
yani silik bile cizgi yok adetim 2 gün geçti normalde sekmez
acaba gecen ay kürtajdan dolayımı geciktim anlamadım gitti
p.tesine kadar gelmezse kkırmızılar doktora giderim
buarada kala kasık agrılarım devam ediyor gögüslerim sızlıyor midem yanıyor
ahh enginsenayla bu cektigimiz nedir Yarabbi hayırlara cıksın inşallah
canim belki gec gollenme falan olmustur sen yine dikat et kendine olmazsa kan tahlili yaptir canim
kızlar acaba idrar tahlili regli gününe en erken ne zaman silik dahi olsa çıkıyor yani en erken kaç gün önceden belli olan varmı ...

benimkisi meraktan yani aslında regli günün geçmesini beklemek daha iyi sonuç veriyo ama yinede bi soruyum dedim. bu şekilde öğrenen oldumu...

canim sen bekle bence ben yapmadim ama lata diye bir arkadas var o 6gun oncesinde slik cizgiyi gormustuu insallah hamissindir canimmm

iyi geceler kızlar benim adet günüm bu gündü olmadım:) kasıklarımda ağrı var ama yarın sabaha kadar olmazsa idrar testi yapmayı düşünüyorum :) gerçi negatifi göre göre artık yapasım gelmiyorumbenle adet günü aynı olan arkadaşlarım ne yaptınız merak ettim

kizlar bugun ovulasyonum basladi kasik agrilarim agriyor ozelikle sag yumurtam agriyor hissediyorum ve ovulasyon testini yaptim hemen positifi gordum ahhh aaahhhh esim aradi beni saat 5 gibi ucak bileti aldim bugun tr ye ucacam acil is icin demezmi bende moral sifir oldu tam yogun calismamiz gereken gunler uctu gitti ,tabi birakirmiyim hic hemen eve cagirdim 1 kez calistik,sonra ucaga gonderdim onu ,fakat ovulasyon ´testinin kagidini okudum positif ciksarsa 48 saat icerisinde yumurtlaman gerceklesecek yaziyor yanlis anlamadiysam ingilizce yaziyor cunki ,yani simdi belkide henuz ortda yumurtanin catladigi yok ,bu ayda boyle bos cikacak oylemi ??uffff

canim ben dun eczaneye ovulasyon testi almaya gittim orda erken gebelik testi vardi iki cesit,merakimdan okudum ustunde yazani,1 tanesi bat tan 4 gun once ogrenebilirsiniz yaziyodu otekinde 5ila6 gun erken ogren yaziyordu,fakat bu erken test olayi 50ila 60procent dogru cikiyormus 99 dogruluguda sadece adet in 1 gun gecikmesiyle oluyormus,oyle yaziyordu anlatiyim dedim:))

kizlar bugun ovulasyonum basladi kasik agrilarim agriyor ozelikle sag yumurtam agriyor hissediyorum ve ovulasyon testini yaptim hemen positifi gordum ahhh aaahhhh esim aradi beni saat 5 gibi ucak bileti aldim bugun tr ye ucacam acil is icin demezmi bende moral sifir oldu tam yogun calismamiz gereken gunler uctu gitti ,tabi birakirmiyim hic hemen eve cagirdim 1 kez calistik,sonra ucaga gonderdim onu ,fakat ovulasyon ´testinin kagidini okudum positif ciksarsa 48 saat icerisinde yumurtlaman gerceklesecek yaziyor yanlis anlamadiysam ingilizce yaziyor cunki ,yani simdi belkide henuz ortda yumurtanin catladigi yok ,bu ayda boyle bos cikacak oylemi ??uffff

Çok komiksin delii:)) fırsatı degerlendırdın allah senın canını :))))ama şekerlik eger o bebişin bu dunyaya merhaba diyesi varsa zeten gelecek sıkıntı yapıp dert edınme kendıne annelerımız hep yumurtamı takıp etmısler bosver canım hem bırak piss cadıları gelmesınler sorarız bız onlara hem 23 nısana da yollamayız dimiiiiii:))))

Son düzenleme:
günaydın herkese. cumanız mübarek olsun kızlar bu mübarek günde hepimizin duaları kabul olsun inş(amin)

Back