- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.501
yeni evin hayırlı olsun tatlım Allahım ağız tadıyla oturmak nasip etsin
allah razı olsun canım.kiradan kurtuldum sonunda.evim küçücük kutu gibi :))1+1 modelden
tatlım öyle deme 1+1 olsunda kendi evin olsun Allah nasip eder ilerde daha büyüğünü alırsınız . Allahım olmayan herkese nasip etsin
Ben çıkıyorum kızlar yemek yapıcam herkese iyi akşamlar
hayalet casper işe otobüsle gıtmenın bebegın gelısmemesıne ne gıbı bır etkısı olur anlamadım herkesın altında araba yokkı 9 ay otobüsle heryere gıden var otobüsün sallamasından falan bahsedıyosan bebegın gelısmesıyle alakası olcagını sanmam aama tasınam zamanı agır kaldırdıysan faan o etkıler bızım bır tanıdıkta hamıleymıs daha bılmıyodu evde tadılat oldu oarada düşük yapmıs insallah tekrar kısa sürede hamıle kalırısn
pembe masalcım yenı actıgın topık noldu yıne burdan devam edıyosunuz benımde batım pazar günü ama yıne olmadı galıba hıcbır belırtı yok batmaymıs kasılmaymıs hıcbısey yok yanı gercı benım ılk hamılelıgımdede h.çbir belırtı olmamaıstı sadece adetım gecınce 2gün kasık agrım olmustu okdar
hayalet casper işe otobüsle gıtmenın bebegın gelısmemesıne ne gıbı bır etkısı olur anlamadım herkesın altında araba yokkı 9 ay otobüsle heryere gıden var otobüsün sallamasından falan bahsedıyosan bebegın gelısmesıyle alakası olcagını sanmam aama tasınam zamanı agır kaldırdıysan faan o etkıler bızım bır tanıdıkta hamıleymıs daha bılmıyodu evde tadılat oldu oarada düşük yapmıs insallah tekrar kısa sürede hamıle kalırısn
pembe masalcım yenı actıgın topık noldu yıne burdan devam edıyosunuz benımde batım pazar günü ama yıne olmadı galıba hıcbır belırtı yok batmaymıs kasılmaymıs hıcbısey yok yanı gercı benım ılk hamılelıgımdede h.çbir belırtı olmamaıstı sadece adetım gecınce 2gün kasık agrım olmustu okdar
canim simdi okudum gecmisi detayli cok uzuldum yaa cok gecmis olsun hwerseyin hayirlisi olsunnselam canım.daha düşük yapamadım.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliyoruz.yoksa haftaya kürtajla alıcaklar.bebek gelişememiş.kesenin içinde görülmedi kaç haftadır.
canim belki gec gollenme falan olmustur sen yine dikat et kendine olmazsa kan tahlili yaptir canimkızlar test aldım geldim
ama sonuç negatif
yani silik bile cizgi yok adetim 2 gün geçti normalde sekmez
acaba gecen ay kürtajdan dolayımı geciktim anlamadım gitti
p.tesine kadar gelmezse kkırmızılar doktora giderim
buarada kala kasık agrılarım devam ediyor gögüslerim sızlıyor midem yanıyor
ahh enginsenayla bu cektigimiz nedir Yarabbi hayırlara cıksın inşallah
kızlar acaba idrar tahlili regli gününe en erken ne zaman silik dahi olsa çıkıyor yani en erken kaç gün önceden belli olan varmı ...
benimkisi meraktan yani aslında regli günün geçmesini beklemek daha iyi sonuç veriyo ama yinede bi soruyum dedim. bu şekilde öğrenen oldumu...
kızlar topiqe nazarmı deqdi gelen giden çok azaldı....hele hamişler nerdeyse hiç uqramıyorlar
kızlar acaba idrar tahlili regli gününe en erken ne zaman silik dahi olsa çıkıyor yani en erken kaç gün önceden belli olan varmı ...
benimkisi meraktan yani aslında regli günün geçmesini beklemek daha iyi sonuç veriyo ama yinede bi soruyum dedim. bu şekilde öğrenen oldumu...
kizlar bugun ovulasyonum basladi kasik agrilarim agriyor ozelikle sag yumurtam agriyor hissediyorum ve ovulasyon testini yaptim hemen positifi gordum ahhh aaahhhh esim aradi beni saat 5 gibi ucak bileti aldim bugun tr ye ucacam acil is icin demezmi bende moral sifir oldu tam yogun calismamiz gereken gunler uctu gitti ,tabi birakirmiyim hic hemen eve cagirdim 1 kez calistik,sonra ucaga gonderdim onu ,fakat ovulasyon ´testinin kagidini okudum positif ciksarsa 48 saat icerisinde yumurtlaman gerceklesecek yaziyor yanlis anlamadiysam ingilizce yaziyor cunki ,yani simdi belkide henuz ortda yumurtanin catladigi yok ,bu ayda boyle bos cikacak oylemi ??uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?