- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.541
reql günün dündü deqilmi canım...
ewet canım 3 gün geçti normalde hayatta sekmez valla ne düşüncegimi şaşırdımmm
Günaydın kızlar Cumanız Mübarek olsun Allah tez zamanda Katından hayırlı nur yüzlü evlatlar verir insAllah bizlere bat gunum 29 nısan beklıyorum artık...
Kasık agrılarım var ayak topuklarıma kadar uzanan karıncalanmalar var hayırlısı diyorum artık Sızde ne var ne yok bakalım
kızlar dün eşime telde kan testi negatif haberini vermiştim...hayırlısı olsun falan demişti...akşam eve gelince çok ümidim vardı çok kırıldım dedi... ne dicemi şaşırdım... bukadar etkilendiqini anlamamıştım telde...hatta masanın üzerinde laboratuar sonuçları ve ay başında çekilen ultrason resimleri vardı...onları görmüş..ultrason kaqıdını alıp yoksa bana şakamı yaptın diyerek yanıma geldi..gözleri parlıyordu..halbuki elindeki ultrason kaqıdı kistlerin bulunduqu rahim filmiydi...hep bebek resimleri gördüqü için o kaqıtlarda yine öyle sanmış...eşimin bu halini görünce içim sızladı...sanki bütün hayallerini ben yıkmışım gibi hissettim...
bu ay test yapmışmıydın...
hayırlı cumalar arkadaşlar bu mübarek günde umarım herkesin duaları kabul olur.
beklenmeyen bat dünde umarımda gelmez.sizce test için nekadar beklemeliyim
kızlar dün eşime telde kan testi negatif haberini vermiştim...hayırlısı olsun falan demişti...akşam eve gelince çok ümidim vardı çok kırıldım dedi... ne dicemi şaşırdım... bukadar etkilendiqini anlamamıştım telde...hatta masanın üzerinde laboratuar sonuçları ve ay başında çekilen ultrason resimleri vardı...onları görmüş..ultrason kaqıdını alıp yoksa bana şakamı yaptın diyerek yanıma geldi..gözleri parlıyordu..halbuki elindeki ultrason kaqıdı kistlerin bulunduqu rahim filmiydi...hep bebek resimleri gördüqü için o kaqıtlarda yine öyle sanmış...eşimin bu halini görünce içim sızladı...sanki bütün hayallerini ben yıkmışım gibi hissettim...
Bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.ama sabretmek istiyorum çünkü kasık ağrılarım var göğüslerimde ağrıyo sanırım hasta olcam
canım benc bikaç gün bekle.... aslında en güzeli beklemek..herşey aceleciliqimiz yüzünden oluyor..dün şu idrar testlerinden yaptım negatif yani silik bile çizgi yoktu cnm yaaa testmı bozuk desem bugun bidahamı yapsam yoksa beklesem regl gelmezse p.tesi doktoramı gitsem şaştım kaldım
ahh senacım benim eşimde cok duygusal biz bazı şeyleri hemen atlatıyoruz ama onlar kaldıramıyor
düşük yaptıgımda eşim okadar cok etkilendiki inan birdaha yasarmıyız acaba diye bebek fikrinden bile vazgecti düşün
sen belirtileri cok bahsetmiyoru demiştin ama genede çalışmalar yaptınız elbet ümitlenmiştir
sen üzülme napalı şuan hamile degilsen ki bence hala ümit var hayırlısı gelecek ay canını sıkıp stres yapma
hayırlısı olsunda canım batın geçtimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?