• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Günaydın kızlar Cumanız Mübarek olsun Allah tez zamanda Katından hayırlı nur yüzlü evlatlar verir insAllah bizlere bat gunum 29 nısan beklıyorum artık...
Kasık agrılarım var ayak topuklarıma kadar uzanan karıncalanmalar var hayırlısı diyorum artık Sızde ne var ne yok bakalım

kızlar dün eşime telde kan testi negatif haberini vermiştim...hayırlısı olsun falan demişti...akşam eve gelince çok ümidim vardı çok kırıldım dedi... ne dicemi şaşırdım... bukadar etkilendiqini anlamamıştım telde...hatta masanın üzerinde laboratuar sonuçları ve ay başında çekilen ultrason resimleri vardı...onları görmüş..ultrason kaqıdını alıp yoksa bana şakamı yaptın diyerek yanıma geldi..gözleri parlıyordu..halbuki elindeki ultrason kaqıdı kistlerin bulunduqu rahim filmiydi...hep bebek resimleri gördüqü için o kaqıtlarda yine öyle sanmış...eşimin bu halini görünce içim sızladı...sanki bütün hayallerini ben yıkmışım gibi hissettim...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Cumanız Mübarek olsun Allah tez zamanda Katından hayırlı nur yüzlü evlatlar verir insAllah bizlere bat gunum 29 nısan beklıyorum artık...
Kasık agrılarım var ayak topuklarıma kadar uzanan karıncalanmalar var hayırlısı diyorum artık Sızde ne var ne yok bakalım

amin tatlım amiiiiiiiiiiiin... senin batına az kalmış canım inşaallah bende 4 mayısı beklemedeyim.

hayırlı cumalar arkadaşlar bu mübarek günde umarım herkesin duaları kabul olur.
beklenmeyen bat dünde umarımda gelmez.sizce test için nekadar beklemeliyim

kızlar dün eşime telde kan testi negatif haberini vermiştim...hayırlısı olsun falan demişti...akşam eve gelince çok ümidim vardı çok kırıldım dedi... ne dicemi şaşırdım... bukadar etkilendiqini anlamamıştım telde...hatta masanın üzerinde laboratuar sonuçları ve ay başında çekilen ultrason resimleri vardı...onları görmüş..ultrason kaqıdını alıp yoksa bana şakamı yaptın diyerek yanıma geldi..gözleri parlıyordu..halbuki elindeki ultrason kaqıdı kistlerin bulunduqu rahim filmiydi...hep bebek resimleri gördüqü için o kaqıtlarda yine öyle sanmış...eşimin bu halini görünce içim sızladı...sanki bütün hayallerini ben yıkmışım gibi hissettim...

Canım bak Allah bagıslasın ıkı tane evladınız var bız esımle daha o duyguyu tatmadık daha esıme baba bana anne seklınde hıtap eden bebıslerımız yok Allah hayırlısını bılır ama bu kadar da dusunmeyın Allah hayırlısını bılır bı de canım sana tafsıyem belırtılerını bıle kımseye anlatma esıne dahıl cunku bız husranla sonuclandıktan sonra yıne toparlıyorum ama karsımızda kı oyle olmıyabılır Allah hepımıze hayırlısını versın AMIN

ahh senacım benim eşimde cok duygusal biz bazı şeyleri hemen atlatıyoruz ama onlar kaldıramıyor
düşük yaptıgımda eşim okadar cok etkilendiki inan birdaha yasarmıyız acaba diye bebek fikrinden bile vazgecti düşün
sen belirtileri cok bahsetmiyoru demiştin ama genede çalışmalar yaptınız elbet ümitlenmiştir
sen üzülme napalı şuan hamile degilsen ki bence hala ümit var hayırlısı gelecek ay canını sıkıp stres yapma

hayırlı cumalar arkadaşlar bu mübarek günde umarım herkesin duaları kabul olur.
beklenmeyen bat dünde umarımda gelmez.sizce test için nekadar beklemeliyim

bencede 1 hafta bekle canım benmde 3 gün geçti dün yaptım ama negatif ve hala gelen giden yok sekemeyen regl buay bana oyun oynuyor
sende bekle bence gec döllenme falan oluyor cıkmayabiliyor

Bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.ama sabretmek istiyorum çünkü kasık ağrılarım var göğüslerimde ağrıyo sanırım hasta olcam:(

dün şu idrar testlerinden yaptım negatif yani silik bile çizgi yoktu cnm yaaa testmı bozuk desem bugun bidahamı yapsam yoksa beklesem regl gelmezse p.tesi doktoramı gitsem şaştım kaldım
canım benc bikaç gün bekle.... aslında en güzeli beklemek..herşey aceleciliqimiz yüzünden oluyor..
ahh senacım benim eşimde cok duygusal biz bazı şeyleri hemen atlatıyoruz ama onlar kaldıramıyor
düşük yaptıgımda eşim okadar cok etkilendiki inan birdaha yasarmıyız acaba diye bebek fikrinden bile vazgecti düşün
sen belirtileri cok bahsetmiyoru demiştin ama genede çalışmalar yaptınız elbet ümitlenmiştir
sen üzülme napalı şuan hamile degilsen ki bence hala ümit var hayırlısı gelecek ay canını sıkıp stres yapma

canım ben eşime kan tahliline giderken bile troitlerimi ölçtürücem demiştim....bebek için gittiqimden haberi yoktu..ama kanda çıkıcanı oda biliyor...tel açıp sordu..bende söylemek zorunda kaldım...
canım hala bir ümit var demişsin ama ne testte nede kanda çıkmadı...daha nasıl ümidim olsun...

Back