• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Günaydın herkescıklere ben bayadır gıremıyorum gecmısıde okumaya zamanım yok bıraz üstten bakim dedim çok ilerlemişsiniz yaav bu ne hız:))oooff yaa benımde bat 30 nısan bu gecede ruyamda banyodaym baktım camasırıma kırmızı bır leke:(( kayın valıdem bende yavas yavas kahvaltı hazırlıyayım demesın ne tembel gelınım var hem yakısıklı oglumu verdım hem kahvaltı yok :))))

kızlar benim baş dönmem kasık aqrılarım ve gögüs hassasiyetim aşırı şekilde devam ediyor... tahlillerdede bişey çıkmadı neyin nesidir bunlar deli olucam yaa...

Tatlim acaba adet sendromunmu bu? Gerci sen daha iyi bilirsin her ay. Nasil yasadigini ama ben oyle dusunuyorrum tatlillerini bildigim icin. Umarim kadin doktoruna gittiginde bi cozum bulur...

tamam canım dinlen biraz.sakın nescafe-türk kahvesi-cola içme.bitki çayları içme.dikkat et kendine.
SELAM CANIM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN BİRİ OLARAK SENDE MUHTEMELEN JAN PIHTILAŞMASI VAR ÇÜNKÜ BEBEĞİN GELİŞEMEMESİ BESLENEMEMESİNDEN DOLAYI OLUYOR VE BEBEKLER PLESENTA YOLUYLA BESLENİOR KAN PIHTILAŞMASI OLAN KADINLARDA YANI HADTALIĞIN YOĞUNLUĞUNA GÖRE 1. 2. 3. ARTIK KAÇINCI AYDA OLUYORSA BEBEĞİN GELİŞİMİ DURUYOR DAHA DOĞRUSU BAŞTA KALP ATIŞLARI ZAYIFLIYOR VE GELİŞİMİ DURUYOR SEN Bİ HEMATOLOJİ BÖLÜMÜ BULUNAN Bİ HASTANEYE GİT VE BU DEĞERLERİNE BAKTIR BU HASTALIK GENETİK ZATEN AİLEDE BULUNAN VARSA KİŞİDE DE OLABİLİYOR MESELAAA AİLENDE YAKINLARINDAN YANİ ANİ ÖLÜM OLDUYSA MUHTEMELEN ONDA DA BU HASTALIK MEVCUTTUR...CANIM AYNI DURUMU KARDEŞİMDE YAŞADI VE HACETTEPENİN ANABİLİM DALI BAŞKANI BAKTI YANİ HASTANENİN PROFESÖRĞ VE SAĞOLSUN DOKTOR BİZİ BAYA AYDINLATTI VE BENDE MUAYENE OLDUM TEKRAR HAMİLE KALDIĞIMDA İĞNEYE BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM BENİM

Selam kızlar nasılsınız maşallah hiç durmadan yazmışsınız senacım çok geçmiş olsun canım sana baya umutlanmıştım ama hayırlısı n azından kistinden kurtulursun inşallah ben de demiştim sana hatırlarsan bütün belirtileri yaşadım 6 günde gecikmem oldu diye bilmiyorum ama belki havalardandır dün dr gittim gecikmem olduğunu bebek istediğimi hormonlarıma bakılmasını istediğimi söyledim normal dedi gönderdi ayy bir kızdım tepkimi de gösterdim bende suç ki devlet hastanesine gidiyorum kocam da o kadar dedi özele gidelim diya neyse bu ayda olmazsa artık çamlıca almana gideceğim inşallah muayene diğer özellere göre pahalı ama ne yapayım en azından ilgilenirler

Selam kızlar nasılsınız maşallah hiç durmadan yazmışsınız senacım çok geçmiş olsun canım sana baya umutlanmıştım ama hayırlısı n azından kistinden kurtulursun inşallah ben de demiştim sana hatırlarsan bütün belirtileri yaşadım 6 günde gecikmem oldu diye bilmiyorum ama belki havalardandır dün dr gittim gecikmem olduğunu bebek istediğimi hormonlarıma bakılmasını istediğimi söyledim normal dedi gönderdi ayy bir kızdım tepkimi de gösterdim bende suç ki devlet hastanesine gidiyorum kocam da o kadar dedi özele gidelim diya neyse bu ayda olmazsa artık çamlıca almana gideceğim inşallah muayene diğer özellere göre pahalı ama ne yapayım en azından ilgilenirler

cnm devlette ilgilenmiyolar hiç yaaoyüzden devlete gitmeyi hiç düşünmüyorum.bide bizim ordakilere odaya 2 3 hastayı birden alıyolar sizdede öylemi . doktor bi hastaya soruyo o anlatırken şikayetini diğerine geçiyo saçmalığa bakarmısınız

iyi geceler kızlar benim adet günüm bu gündü olmadım:) kasıklarımda ağrı var ama yarın sabaha kadar olmazsa idrar testi yapmayı düşünüyorum :) gerçi negatifi göre göre artık yapasım gelmiyorumbenle adet günü aynı olan arkadaşlarım ne yaptınız merak ettim
canım inşallah bebiş geliyordur hadi bakalım fazla bekletme bizi...merakla bekliyoruz :16:
Tatlim acaba adet sendromunmu bu? Gerci sen daha iyi bilirsin her ay. Nasil yasadigini ama ben oyle dusunuyorrum tatlillerini bildigim icin. Umarim kadin doktoruna gittiginde bi cozum bulur...
canım adet sendromu hiç yaşamam ben...en fazla ilk gün sancım olur oda binde bir... vücut dengem bozuldu bu ay nednini anlamış deqilim..ama kasık aqrılarım soqan küründenmiş bunu dün araştırıp öqrendim...neyse kadın doqumada gideyimde artık bitsin şu doktor işleri...

çok teşekkür ederim canım benim :16: evet canım demiştin...ama ben nerdeyse hamile olduqumdan emindim..hayatımda ilk defa böyle bişey başıma geliyor..bütün belirtileri fazlasıyla yaşadım ama bebek yok...artık asla belirtilere inanmam...bundan fazlasıda olmaz zaten...
canım bulunduqun ilçede tıp merkesi yokmu? ben z.burnundaki tıp merkesne gidiyorum hem özel hemde sgklı olduqum için sadece 12.5 tl ödüyorum...çokta güzel ilgileniyorlar...sgk ile anlaşmalı bir yere gitmeni öneririm cnm...özeller çok yüksek paralar alıyorlar...yazık günah para kolay kazanılmıyor...

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalarr :16::16::16:
bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallahh en kısa zamanda hamile kalırız ve hepimizin saqlıklı sıhhatli istediqimiz cinsiyette bebişlerimiz olur..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..amin....

bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallahh en kısa zamanda hamile kalırız ve hepimizin saqlıklı sıhhatli istediqimiz cinsiyette bebişlerimiz olur..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..amin....

amin cnm inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

Esracım sen ne zaman gidiceksin tatlım doktora

canım 3 mayısta gidicem.bugün reglım geçeli tam bir hafta oldu.alttan ultrasonla anca görünürmüş kese.kendimi gitmemek için zor tutyorum ama gidipte hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum.o yüzden bekliycem biraz daha.sen ne zaman gideceksin pıtpıtları duymaya:) senin bugün kaç günlük oldu bebiş

canım 3 mayısta gidicem.bugün reglım geçeli tam bir hafta oldu.alttan ultrasonla anca görünürmüş kese.kendimi gitmemek için zor tutyorum ama gidipte hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum.o yüzden bekliycem biraz daha.sen ne zaman gideceksin pıtpıtları duymaya:) senin bugün kaç günlük oldu bebiş

biz 5 haftalıkmışız ilişkiye görede 3 haftalık dedi doktor tatlım. Haftaya gidicem. Ya cuma giderim yada cumartesi . Aslında kan testi yaptırsana yeniden. 1000 den sonra kese görünüyomuş tatlım

biz 5 haftalıkmışız ilişkiye görede 3 haftalık dedi doktor tatlım. Haftaya gidicem. Ya cuma giderim yada cumartesi . Aslında kan testi yaptırsana yeniden. 1000 den sonra kese görünüyomuş tatlım

biliyorum ama gidemiyorum :( haberler kötüyse geç öğrenmek istiyorum,biraz daha yaşayım bu duyguyu diyorum

kızmet canım yaa aslında borcatan harctan ertelemek ne kadar dogru bilmem cunku herbebek kendi rızkını bereketini getiriyor
ama eşin öyle istemiş Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
insallah kredi çektik bu hafta daha başlangıç ya bi otursun ödememiz sonra başının etini yemeyi düşünüyorum eşimin :24:oda çok istiyor sadece biraz zaman diyor insallah o zaman çabuk gelir :1:

seni telaşlandırmış gibi olmayım da kimyasal gebelik olmasın :( belirtiler varmıydı,reglın geçmişmiydi ?
kimyasal gebelik ne demek ?:18:

canim ben dun eczaneye ovulasyon testi almaya gittim orda erken gebelik testi vardi iki cesit,merakimdan okudum ustunde yazani,1 tanesi bat tan 4 gun once ogrenebilirsiniz yaziyodu otekinde 5ila6 gun erken ogren yaziyordu,fakat bu erken test olayi 50ila 60procent dogru cikiyormus 99 dogruluguda sadece adet in 1 gun gecikmesiyle oluyormus,oyle yaziyordu anlatiyim dedim:))

ya canım benim bende adete kadar bekliyim diyorumda acaba erken yapıpda kaç kişi var bi soruyum dedim. biraz sabredicez artık...

günaydın kızlar
bende hala gelen giden yok kasıklarımda sızlamalara devam
ha haaa eşime dedim ben regl olmadım test yaptım negatif diye hiç tepki vermedi adam :53:
bugun test alıp yapsammıp.tesiye kadar bekleyip doktorumamı gitsem kızlar napim bennn gıcık oldum yaaaa:27:

günaydın kızlar
bende hala gelen giden yok kasıklarımda sızlamalara devam
ha haaa eşime dedim ben regl olmadım test yaptım negatif diye hiç tepki vermedi adam :53:
bugun test alıp yapsammıp.tesiye kadar bekleyip doktorumamı gitsem kızlar napim bennn gıcık oldum yaaaa:27:

reql günün dündü deqilmi canım...

hayırlı cumalar kızlarrrrr... Allahım cuma vakti hepimizin tez zamanda göbüşlerini bebişle doldururda bizde tombiş tombiş dolaşırız etrafta...

Back