Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ah sağol canım benim teşekkür ederim..ben zaten demir anemisiyim.2008 de de doğum kontrol hapı yan etki yapı ve bacağımda damar tıkanması geçirdim.doktor şimdi bu konunun üzerinde duruyo.genetik bi yatkınlık olabilir diyo.bakalım.Allah ım yardımcımız olsun.

ya Allah hayırlar versin inşallah.du bakalım.biraz daha bekle.zaten adetin üstünden 10 gün falan geçince zaten belli olur hmile olup olmadığın ultrasonda.zaten doktora gidicem diyosun.

hiç böyle birsey yasamadım canım
kızımda regl 2 gün gecti test yaptım çift çizgi doktoraa gitmiştim ertesinde 3.5 haftalık hamileydim
düşügümdede regl2 gün gecti çift çizgi gittigimde 4.5 haftalık hamileydim
eger gelmezse kırmızılar gidicem doktora ben duramam kafamdan kurarım şumu var bumu var diye
neyse cıksın hayırlısı yaa
Rabbim ne zman kısmet etti kimbilir

en iyisi zaten kendi kendimizi yemektense doktoa gitmek.

ne kadar stres o kadar uzağız bebklere.Allah ım ne zaman uygun görürse o zaman gönderiyo bebişleri.ben artık oluruna bıraktım.Allah ıma sığındım.
bende canım
senacımm,eğer yumurtlamanda sorun yoksa bence yapma bu kürü.çünkü çok yumurta yapıyo ve çatlamayınca kiste dönüştürüyo.bal+çörelotu+tarçında aynı şekilde.
çatlatma iqnesi olsak olmazmı :26:
hehehe ben öyle yapıyorum senacımmm.ama eğer başın dönüyosa boşver camları ya.Allah korusun.benim en sevmediğim iş cam silmektir.

benimde ütü

bende canım

çatlatma iqnesi olsak olmazmı :26:

benimde ütü

bana sorarsan doktora gittiğinde yumurtalrında sorun olup olmadığını sor.o zaman yumurta geliştirici hap ve çatlaması içinde iğne verir.kendi başına bişi yapma Allah korusun.bide bişey falan olur.riske atma kendini bence....

benim en sevdiğim iş ÜTÜÜÜÜÜ.biri yanımda olsun veya müzik dinleyeyim.yığınla ütü yaparım:))

tamam canım bilgilendirdiqin çin teşekkür ederim

Canim kurtaj sonrasi hemengebe kalma calismasina mi basladin? Ben kendiligmdn dusuk yapmama ragmen 2 ay korundum onu keske bi sorsaydin dr.a...

tamam canım bilgilendirdiqin için teşekkür ederim

Son düzenleme:

sen geçen ay kürtaj oldun ve hemen bebek mi yapmayı denedin ama hiç sağlıklı değil ki.2-3 ay beklemen lazım ki rahim anca kendine gelir.benim kürtajdan sonra 45. gün gelmişti.seninde ondandır.kürtaj etkiliyo.

nurran
canım benim bir arkadaşım düşük yaptı...doktor 6 ay korunun rahim kendine gelsin demiş...ama onlar 4. ayda yeniden denediler ve hamile kaldı..malesef oda düştü canım..lütfen doktorunun dediqinden dışarı çıkma...tekrar tekrar üzülmeni istemiyorum...

ya kızlar içim içimi yiyo.acaba gidip baktırsammı ultrasona.21 nisandı regl tarihim.daha çok mu erken.bi de keseyi göremezsem iyice demorilize olucam.ama böylede hiç vakit geçmiyo allahım sabır ver beklemek zor.

tatlım bence bekle.şurda ne kaldı haftaya.benim gibi yapma.sürekli doktora gidip gelmekten psikolojim bozulmuştu.gittiğinde hem keseyi hem bebişini görürsün inşallah.

ya sen zaten bi evladın daha olduğu için biliyosundurda ben yiende söyliyim dedim canım :)))
benim sıpalar 2 taneler canım bu 3. olucak

yaaa sakin ol canım ya....herşey stresten oluyor...erkenden test yapıp hamileliqimizi teyit ediyoruz sonra kese görünmedi kalp atışı başlamdı diye stres oluyorz...4-5 haftalıkken kese görünür 6-7 haftalıkkende kalp atışı ortaya çıkar..şuan sen normal dönemdesin..az sabır canımıniçi...biz napalım...daha hamile bile deqiliz...

hehehe ben 1 tane oğlun var sanıyodum.:)))

canım inşallah ilerleyen aylada beraber takip ederiz birbirimizin gebeliğini.
ilk tecrübem kötü olunca kötüyü düşünmeden edemiyorum ne yapayım,aklım hep orda.ve attığım her adımda sadece dua etmek geliyor elimden,herkes için dua ediyorum.
inşallah alırız bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza

inşallah canım.

Canim kurtaj sonrasi hemengebe kalma calismasina mi basladin? Ben kendiligmdn dusuk yapmama ragmen 2 ay korundum onu keske bi sorsaydin dr.a...

sagolun kızlar beni düşündügünüz için ama doktorum kürtaj sonrası ilk reglinden sonra korunmayı bırakabilirsin dedi ben zatne cok küçük bebegi düşük yaptıgım için sorun olmaz dedi ve
esracım ben kürtaj sonrası normal periodda reglimi oldum canım 2. regl olcak yani bu
ama haklı olabilirsiniz zaten gelmezse bişi test falan yapmam direk doktora giderim napılcaksa o baksın

hayırlısı herşeyin... geçmiş olsun. ağrıların çok devam etti senin ciddi ciddi bir baktırman lazım bence.

yahu noldu size? acaba mevsimden mi kaynaklanıyor? hani derler ya bahar ayında iltihap şu bu azarmış. bir doktora git de hayırlı haberlerle gel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…