Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

inşallah canım inşallah bi sorun çıkmaz Allahım dokuz ayı sağlıkla bebeğim içinde benim içinde geçirmeyi, dokuz sonrada hayırlısı ile dünyaya getirmeyi nasip eder,,, canım sana tavsiyem kafaya hiç takma herşey stresten oluyor..ben bu ay rahatlattım kendimi herşeyi kocişini eline bıraktım çok şükür Allahım nasip etti.. inşallah en yakın zamandada seninde güzel haberlerini tekrardan alcaz bitanem...

amin canım amin inşallah..ben artık eskisi gibi heyecan yapmıyorum daha sakinim.önce ben sağlıklı olayımki bebğimde sağlıklı olsun.testlerin sonucuna göre yolumuza devam edicez Allah ın izniyle.

ohh gez valla ne güzel.benim eşimle izinlerimiz birbirini tutmuyo.o yüzden ben belki antalyaya abimlere giderim eğer hamile olmazsam.

ben şuan çalışmıyorum canım..eşimde tatil geldi diye iş baktırmıyor bana...zaten bebekte düşünüyoruz..heralde artık böyle gider...
kıss öyle deme çok gezmek çok yoruyor insanı..tatilemi çıktım yorulupmu geldim anlamıyorum...

cok mutlu oldum cnm ne güzel darısı bize inşallah saglıcakla al bebişini kucagına

arkadasımmm moral bozmak yok mayısta beraber olcaz gibime geliyor benim

amin canım amin inşallah..ben artık eskisi gibi heyecan yapmıyorum daha sakinim.önce ben sağlıklı olayımki bebğimde sağlıklı olsun.testlerin sonucuna göre yolumuza devam edicez Allah ın izniyle.

bende artık heyecan yapmıcam canım... pembemasalın dediqi gibi oluruna bırakıcam herşeyi... öbür türlü çok stres oluyoruz...

kızlar bu arada irmegan ve pembemasal hiç gelmemişler bugün :26:

gerçi doğru insan tatil yaparken daha fazla yoruluyo.benim eşimde ev kuşu.tatilde evde otursun tüm gün dvd film izlesin.

kızlar test aldım geldim
ama sonuç negatif
yani silik bile cizgi yok adetim 2 gün geçti normalde sekmez
acaba gecen ay kürtajdan dolayımı geciktim anlamadım gitti
p.tesine kadar gelmezse kkırmızılar doktora giderim
buarada kala kasık agrılarım devam ediyor gögüslerim sızlıyor midem yanıyor
ahh enginsenayla bu cektigimiz nedir Yarabbi hayırlara cıksın inşallah

neyse kızlar bnim doktorum uzak ben bugün yoruldum aytıcam az yine uğrarım görüşürüz
tamam canım sen dinlenki bebişimizde iyi olsun...bende zaten birazdan temizliqe başlıcam..sonra yine yazışırız
cok mutlu oldum cnm ne güzel darısı bize inşallah saglıcakla al bebişini kucagına

arkadasımmm moral bozmak yok mayısta beraber olcaz gibime geliyor benim

moralim çok iyi canım Rabbim ferahlıqını verdi çok şükür...
inşallah dediqin gibi olur cnaım hayırlısıyla...
bu arada ben incir kürüne başlıcam yumurtaların gelişimi ve çatlaması için çok faydalıymış

bende artık heyecan yapmıcam canım... pembemasalın dediqi gibi oluruna bırakıcam herşeyi... öbür türlü çok stres oluyoruz...

kızlar bu arada irmegan ve pembemasal hiç gelmemişler bugün :26:

ne kadar stres o kadar uzağız bebklere.Allah ım ne zaman uygun görürse o zaman gönderiyo bebişleri.ben artık oluruna bıraktım.Allah ıma sığındım.

senacımm,eğer yumurtlamanda sorun yoksa bence yapma bu kürü.çünkü çok yumurta yapıyo ve çatlamayınca kiste dönüştürüyo.bal+çörelotu+tarçında aynı şekilde.

yaa evet canım yaa...inanırmısın oturuyorum şuan başım felaket dönüyor..nasıl silicem ben yarın camları :44: eşim duysa kıyametleri koparır..ona demeden sileyim bari...

kızlar bana kısaca sena diyebilirsiniz

neskafe sevmiyorum zaten çayda içmiyorum tatlım kolada öyle midemde reflü olduğu için içmiyodum anlıcan onlardan uzak duruyodum zaten

aferimm sanaaa :)) .günde 1 soda içebilirsin canım.doktor bana öyle demişti.6 öğün yiyeceksin ve sofradan aç kalkacaksın ki karnına baskı oluşturmasın demişti.

hehehe ben öyle yapıyorum senacımmm.ama eğer başın dönüyosa boşver camları ya.Allah korusun.benim en sevmediğim iş cam silmektir.

ya Allah hayırlar versin inşallah.du bakalım.biraz daha bekle.zaten adetin üstünden 10 gün falan geçince zaten belli olur hmile olup olmadığın ultrasonda.zaten doktora gidicem diyosun.

Tatlim cook gecmis olsun seni iyi anlayan biri olarak tum iyi niyetlerimi gonderiyorum. Once kendine cook iyi bakk beslenmene dikkat et, kan yapici seyler ye bi surede korun derim ama onu doktor solemistr sanirim. En kisa zamanda mujdeler verelim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…