- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.621
cnm benim kayınvalidem çok iyidir. Allah razı olsun ondan[/QUOTE
ayyyyyyyy benimde kayınvalidem çok iyidir hakkını yememek lazımmm. canım aman Allah bozmasın...
cnm benim kayınvalidem çok iyidir. Allah razı olsun ondan[/QUOTE
ayyyyyyyy benimde kayınvalidem çok iyidir hakkını yememek lazımmm. canım aman Allah bozmasın...
benimkide iyidir sen ne kadar iyi olursan oda iyi oluyor tabi bu benim fikrim.
herkes kayınvalideye kaçtı biz kaldık
senin bat ne zamandı tatlım?
benimkide iyidir sen ne kadar iyi olursan oda iyi oluyor tabi bu benim fikrim.
herkes kayınvalideye kaçtı biz kaldık
senin bat ne zamandı tatlım?
evvet orasıda bir gerçek tabiki... benim bata var 4 mayıs beklentim ama düzensiz olunca kestirmek zor.
evvet orasıda bir gerçek tabiki... benim bata var 4 mayıs beklentim ama düzensiz olunca kestirmek zor.
hayırlısı canım valla biz bekliyoruz bebişleri canları ne zaman isterlerse geliyorlar çok nazlılar yaa bizi doğmadan önce doğduktan sonra hep peşlerinde koşuştururyorlar sıpalar
nehirasi canım senin az kaldı sanırsam bat a yanılıyomuyum.
kızlar bende bır sey sorcam BAT 23 nısan...bende bu ay mukus gıbı beyaz akıntı oldu acaba bu belırtı mıdır
evet canım benim geçen ay düzensizdi 30 gün hesaplarsak 29 nisan.
nomal düzende 27 nisan.
bende perşembe sabah yapayım test diyorum
canım terst yap eğer hamileysen çıkar yada kan testi ile kesin sonuç alabilirsin.
selaaammm kızlar nasılsınızz...??? yeni bir hamişimiz varmışş.. çok sevindim adına hayırlı uğurlu olsun... kayınvalideden konu açılınca normalde iyiydik ama perşembeden beri aramız limonii... ben tamamen psikolojik olarak çökmüş durumdayım( söylediğim bişeyii hiiiç tahmin edemeyeceğiniz bir yere çekmiş aklım hayalim durdu vallaaaa :O
selaaammm kızlar nasılsınızz...??? yeni bir hamişimiz varmışş.. çok sevindim adına hayırlı uğurlu olsun... kayınvalideden konu açılınca normalde iyiydik ama perşembeden beri aramız limonii... ben tamamen psikolojik olarak çökmüş durumdayım( söylediğim bişeyii hiiiç tahmin edemeyeceğiniz bir yere çekmiş aklım hayalim durdu vallaaaa :O
ne olmuşki... canım psikolojini bozma sen bebiş için lazımsın annişi... stres yok bebiş var...
canım bence eşinde olduğu zaman yada ayrı olarak çek bi köşeye konuş yoksa canın daha sıkılacak.
herkes aynı değil aynı şeyleri düşünemeyiz onun yaşınıda düşünerek sen konuş yoksa evet hatalı ki konuşmuyor der haberin olsun.
benimde sinir görümcem var kıskanıyo bizi yaa bundan bir kaç yıl önce eşimi adam yerine koymuyordu yaptığı işi ciddiye bile almayanlar şimdi bende nasıl yaparımın peşinde.
paraya ihtiyacı var çok çok afedesin kıçını kısıp çalışmıyor sonrada sanki havadan para gelecek.bi iş vamış kendisinin yapabileceği birşey değil eşimi öne sürmeye çalışıyormuşki güya işi kendisi ayarlamış olacak falan fistan bu kadar bencillik olurmu.tırlatmış yani herşeye bir kılıf buluyo sinir oluyorum.
geçen gün kayınvalidem için doktordan randevu almış düşün yani 1 hafta önce.neyse beni aradı yarın işin varmı annemi hastaneye götürürmüsün oğlu okuldan gelecekmiş öğleden sonra yetişemezmiş sanki 1 hafta önceden bilmiyor.bide diyorki annem anlatamaz derdini falan filan.bende internetten girip baktım aynı gün öğleden önce randevu var aradım bak içine sinmeyecekse erken saatte randevu var sende götüebilirsin dedimyok canım estafurullah olurmu hiç falan dedi demediki ben götüreyim.akşam eşim geldi anlattım iyi yapmışsın dedi
ablam ammada bombacıymış dedi.bu tek değil.hep öyle sinir yaa kusura bakma aklıma geldi dayanamadım anlatayım dedim.
canım bizde stres çok bebişte yokkaynımla ilgili bi durum vardı geçmiş olsun dememişim ben kaynıma, kaynım kayınvalideme söylemiş ( ki özellikle yüz yüze söyledim geçmiş olsun diye kaynıma ) bunu bana söyledi bende olayı anlattım böyle böyle ben geçmiş olsun dedim ama oğlun çok soğuk davrandı bana dedim.. o sizden küçük siz büyüksünüz idare edeceksiniz biz bir aileyiz arada öyle yapabiliyo siz nazını çekeceksiniz o bekar felan dedi.. bende siz kanından canından ailesisiniz siz nazını çekersiniz ha bende bi yere kadar çekerim ama ne de olsa bi yerden sonra el kızı oluyosun hem benim kendime göre sıkıntılarım var kimsenin nazını çekebilecek konumda değilim bu aralar dedim... bu lafa çok alındı el kızı demeyecektin biz bir aileyiz felan dedi e tabiki aileyiz o konuda benim hiç bir sıkıntım yokki anne dedim... neyse ertesi gün içime oturdu aradım anne eğer seni kırdıysam üzdüysem özür dilerim dedim cahilliğime ver dedim yok kırılmadım üzülmedim ama bi burukluk oluştu nihayetinde dedi.. biz kayınvalidemle aynı binada oturacaktık ev yapıldı bitti birisi 4+1 diğeri 3+1 biz 3+1'e oturacaktık neyse benim el kızı lafımdan 4+1'e oturmak istediğimi anlamış düşünebiliyomusunuz kızlar yaa... ben ki hiç kimsenin 1 kuruşuna dahi tenezzül etmezken onlar bu konuda benim fikrimi sorduklarında ben bilmem sizin kararınız ne ise bende ona uyarım derken bu fikri çıkarmış benim el kızı lafımdan.. şok oldum resmennn :s dün bu moralle annemlere gittim bide.. ağlamamak için kendimi çok zor tuttum orda ((( ( bu arada ne çok doluymuş içim meğer iyi oldu döktüm içimi :)
canım bizde stres çok bebişte yokkaynımla ilgili bi durum vardı geçmiş olsun dememişim ben kaynıma, kaynım kayınvalideme söylemiş ( ki özellikle yüz yüze söyledim geçmiş olsun diye kaynıma ) bunu bana söyledi bende olayı anlattım böyle böyle ben geçmiş olsun dedim ama oğlun çok soğuk davrandı bana dedim.. o sizden küçük siz büyüksünüz idare edeceksiniz biz bir aileyiz arada öyle yapabiliyo siz nazını çekeceksiniz o bekar felan dedi.. bende siz kanından canından ailesisiniz siz nazını çekersiniz ha bende bi yere kadar çekerim ama ne de olsa bi yerden sonra el kızı oluyosun hem benim kendime göre sıkıntılarım var kimsenin nazını çekebilecek konumda değilim bu aralar dedim... bu lafa çok alındı el kızı demeyecektin biz bir aileyiz felan dedi e tabiki aileyiz o konuda benim hiç bir sıkıntım yokki anne dedim... neyse ertesi gün içime oturdu aradım anne eğer seni kırdıysam üzdüysem özür dilerim dedim cahilliğime ver dedim yok kırılmadım üzülmedim ama bi burukluk oluştu nihayetinde dedi.. biz kayınvalidemle aynı binada oturacaktık ev yapıldı bitti birisi 4+1 diğeri 3+1 biz 3+1'e oturacaktık neyse benim el kızı lafımdan 4+1'e oturmak istediğimi anlamış düşünebiliyomusunuz kızlar yaa... ben ki hiç kimsenin 1 kuruşuna dahi tenezzül etmezken onlar bu konuda benim fikrimi sorduklarında ben bilmem sizin kararınız ne ise bende ona uyarım derken bu fikri çıkarmış benim el kızı lafımdan.. şok oldum resmennn :s dün bu moralle annemlere gittim bide.. ağlamamak için kendimi çok zor tuttum orda ((( ( bu arada ne çok doluymuş içim meğer iyi oldu döktüm içimi :)
sabahki uykumu komşum matkapla bozmuştu yine uykum geldi hazır bebiş falan yokken güzellik uykuma yatayım
sabahki uykumu komşum matkapla bozmuştu yine uykum geldi hazır bebiş falan yokken güzellik uykuma yatayım
bende siz kanından canından ailesisiniz siz nazını çekersiniz ha bende bi yere kadar çekerim ama ne de olsa bi yerden sonra el kızı oluyosun hem benim kendime göre sıkıntılarım var kimsenin nazını çekebilecek konumda değilim bu aralar dedim.
canım yaa stresli bir zamanına gelmiş herhalde biraz terslemiş gibi olmuşsun sanki:26:
kayınvalidenin evi oraya bağlaması ilginç.
canım üzme kendini biliyorum tatlım bebiş yokda bebişe zemin hazırlamak için stres yapmamak gerek. ahhhhh işte olmasa iyi olur böyle şeyler ama ne yaparsın insanoğlu lafı her yere çekebiliyo. sen yinede çok düşünme kendine edersin amaaaaaaan ufffff sıkıntı etme valla sıkılıyorummmm... haydi gülelimmmm :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?