- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.601
kızlar bişey kafama takıldı benim haftaya bat peki ya hamileysek bu arada ilişkiye girersek bebişe bişey olumu?
Hamileyimmmm sabah kan verdim inanamadim
Hamileyimmmm sabah kan verdim inanamadim
canım 2 gün önce yaptım negatif çıktı..arkadaşlarda senin batına daha var bukadar erken çıkmaz dediler...bilemedim valla...benim bat 30 nisan...ya kafayı yedim herşeyi belirti sanıyorum yada hamile kaldıqım andan itibaren herşeyi hissetmeye başladım...yok artık hayatta erkenden test yapmam...1 mayıstan önce bana test mest yasak...E butun bunlar uzerine bi test alip bak canim ask olsun oyle duruyorsun bi de hem sen tecubelisin ben sahsen artik her agriya adetimdir adetim diye yaklasiyorum:)
canım ben 2 doqum yaptım hepsinde aynı belirtiler oldu...ama işin psikolojik boyutuda olduqu için emin olamıyorum..yoksa teste falan bakmayıp kesin hamileyim dicem okadar eminim nerdeyse... yada kistlerden dolayı bu belirtiler oluyor anlamadım gitti ben bu iş...al bendende okadar canım aynı belirtileri yasıyoruz ama ben hala ümitlenmiyorum psikolojiktir diye
inşallah gercekten hamileyizdirde bu belirtileri gögsümüzü gere gere söyleriz
ahh ahhh anaların hakkı gercekten ödenmezmiş ...bebegimiz olsun diye yasadıklarımıza bak
canım olabilir illaki piskolojik olacak diye bir kaide yok belki hamilesindir olabilir hafta içi test yap ben peşembe sabah yapmayı düşünüyoum.
benimde ateşim dün baya yüksekti karnım yanıyordu.
bugünde var gözlerim yanıyor vucudum halsiz.dün gece mutfakta elim sürahiye çarptı gece gece eşim yeni gelmişti temizledi.
ben günde 2,5 -3 litre su içen biriyim ama böyle koşarak tuvalete normalde gitmezdim.
idrar kokusunu bilmiyordum.
kasığım ağrıyor hemde yumurtlama dönemine başladım başlayalı.
rahimdeki ısınma nasıl oluyor?
ben wcye gittiğimde sıcaklık hissediyorum aynı şeymi?
bide idrar rengi değişirmi
kesinlikle haklısın canım yaaa insan bi sorar eşiniz evdemi diye yoksa tekrar gelir istersin ben dayanamıycammmmm yuuuuuh diyorum kusura bakmayın kızlarrrr...
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrHamileyimmmm sabah kan verdim inanamadim
kızlar bişey kafama takıldı benim haftaya bat peki ya hamileysek bu arada ilişkiye girersek bebişe bişey olumu?
Liste yapcak kimse yokmu kızlar ne kadar olmuş hamile bakardık
doğru zamanı bekliyordur canım hayırlı olsun her şeyin.
hayılısı de canım ... Allahım hayırlısı ne zamansa o zaman vericek.. üzme kendini ...
sıkma canını napalım buay kısmet degilmiş..gelecek ay inşaşşalh
lalinadaaa
canım gerçekten ümitlenip hüsrana uqramak çok zor...ama Allahtan gelene razıyız...Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin üzme kendini cnm....
ahhhh ahhh bende dedim ama inan bilmiyorum topik listesiz hamişler aldı başını gidiyooooooor...
tatlım gözün aydın çook sevindim bitanemdeğerin kaç tatlım
Canım haftasonu olduğu için deger baktiramadim sonuc salı ya kadar çikmiyodu sadece negatif pozitif baktılar adetim bugün olması gerekiyodu test yaptım silim çizgi çıktı icim hiç rahat değil gecen sene dış gebelik geçirmiştim o yüzden sonuca tam olarak sevindirdim bile kalp atışını duymadikcada emin olamıyorum bana dua edin
tebrikler canım
e şimdiB soruyu biliyorsun
batın ne zaman,belirtiler varmıydı.eşine süpiz yaptınmı
kızlar kayınvalidemle görümcem çaqırmışlar oraya gidicez..namaz kılıp hazırlanayım...akşama görüşürüz
kızlar kayınvalidemle görümcem çaqırmışlar oraya gidicez..namaz kılıp hazırlanayım...akşama görüşürüz
kızlar şimdi benide kayınvalidem aradı ekmek yapıyomuş gel sıcak etmek ye dedi oraya gidicem bende hazırlanıp çıkcam görüşürüz
bu kayınvalidelere ne oluyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?