Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

merhaba kızlarr, nasılsınız?? bu sabha yine güzel bi hamile haberimiz var, çook tebrik ediyorum.. keşke Banu olsa, liste de olsa, o zaman görüdkçe artan hamile sayısın, motivasyon artıyordu.. yanlış hatırlamıyorsam, irmegan mı devm ettiricekti listeyyii,, ama tamamen yanlış hatırlıyo da olabilirim..

kızlar, biliyorsunuz ben kan değerimi dün sabah aldımm, eşime sürpriz olmadı, 3-4 gündür silik çizgileri onla takip ediyorduk, ama olsun, yine de kanda da çıkınca adam da bi emin oldu, bi bşka sevinçliydi dün, bana dün kocamann bi buket enn sevdiğim lilyumlardan almışş, çok sevindimm :)

bir de biz dayanamayıp dün akşam annelere söyledikk, acaba çok mu erken söyledik.. ama sonuçta onlar ailelerimizi, Allah korusun bir aksilik olsa, bir sorun çıksa yine onlarla paylaşıcaz üzüntümüzü diye düşündük.. ama daha keseyi, kalp atışlarını duymadan pek de kimseye söylemeyelim dedik, ne biliyim, insan korkuyo..

ben de dr. araştırmasına girdim, Ankara da olanlar bilir, Ank. oldukça bereketli gerçekten çok iyi isim yapmış dr lar var, bakalım şimdilik Jineklinik ten Hakan Turan yakın geliyo bana, bir de Ahmer Erdem var.. bakalım, inş iyi olur herşey..

Son düzenleme:
inşallah birer birer sizlerden de güzel haberleri aldığımız günler gelir.. umutluyum ben, hepimizin adına herşey ççok güzel olsun inşallah..

görüşmek dileğiyle..

gunaydin zuzu :) benim reglime 4 gun var ama bu ay da olmadigini biliyorum (hem test yaptim hem de atesim dustu).

canım umutsuzluğa düşmek için çok erken desemde bendede 2 gün belirti vardı göğüs sızlaması karın agrısı gibi ama demekki yumurtlama dönemim sona erdi diye düsündüm ne biliyim turp gibiyim ne agrı var ne sızı psikolojik belirtiler bile yok:))) benim bat 1 mayıs bakalım neler bekliyor beni, ama bu ay çok etkilenmem gibi geliyor alıştım galiba...

[tesekkurler cnm cevap için.. ama en az adet gununuz gecsın dıyolar ya o yuzden cıkmaz dıye dusundum..neyse yaprm belkı:)) bde acaba gercekten belırtımıdır boyle mı olur akıntı yoksa daha farklı mıdır??? off hamıle arkadaslar cevap yazın lutfen

zuzu19 tatlım sana bişey sorcam sağlık ocaklarında gebelik için idrar testide yapıyolar ya onda da değer çıkıyo mu yoksa sadece negatif yada pozitif mi yazıyo tatlım bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…