Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

selam kizlar nasilsiniz ben yemegi yaptim salatayi tatliyi kocise bu aksam super bi ziyafet cektiricem yine daha yeni oturdum arada film de izledim inanin son 1 haftadir kafam cok rahat cocuk olayini kafama takmiyicam dedim dedim harbiden ise yaradi:) Allaha kalmis ama su kisten kurtulmak icin sogan kurune devam bakalim bat 29 nisan da kirmizi karti yerim o illaki de umarim kistim de gider sizde ne var ne yok

pembemasal nasıl başardın bebek stresini aklından atmayı. ben çok abartıyorum sanırım artık oldu mu olacak mı diye düşünmekten kafayı yememe az kaldı sanırım ki daha yeni yeni denemey başladık bugun adet olmam lazım ama daha gelen yok. o bile çok umutlandırıyor beni

Vallah canim baska seylerle ilgileniyorum ne bilim icimi ferahlatan kisilierle gorusuyorum havalar isiniyor gezip tozuyorum yoksa koku geldi hamilemiyim sanci geldi hamilemiyim ooo kafayi yiyicektim sanki lisedeyken hic kasigima agri girmezdi de hic arkadaslara size de kizartma kokusu gelmedimi dememisim gibi :) evren ters isliyor kalbimde dualarimda sakli artik bebis istegi ama pes etmiyicem butun engelere yeticek enerjim var:)

ohhh dökrütmişsün şeker şimdiden afiyet olsun ellerine saglık
bizim bugun yemek geciştrme olcak azcık ondan azcık ondan
neysem cok dogru söylüyorsun su stresi atma olayını bende yapmıcam diyorum bi bakıyorum kendimi dinliyorum onun için kendimi elişine ve kuran okumaya verdim dinlememk için herseyin hayırlısı

zuzu19 tatlım sana bişey sorcam sağlık ocaklarında gebelik için idrar testide yapıyolar ya onda da değer çıkıyo mu yoksa sadece negatif yada pozitif mi yazıyo tatlım bilgin varmı

negatif pozitif cıkıyor canım ben gecen hamilelikte yaptırmıstım

rabbim çok aratmadan versin bebişleri bu ay da olmazsa ben de artık düşünmemeye çalışacağım. dün test yaptım negatif çıktı şimdi de eee neden adet olmuorum ozman die düşünmeye başaldım.şizofren olma yolunda ilerliyorum sanırım:)

Cocugu 3 aydir dusunuyorduk kac test gitti cope ama artik almiyicam doktora gidicem benimki 2 aylik olur her halde :)

başla calışmalara ve gün aşırı devam et bence canım anlattıgın yumurtlama akıntısına benziyor

kızlar size bişey sorcam çarşamba günü yaptırdığım testin sonucu 73.37 idi hatfaya perşembeye kadar baya yükselmiş olur ve kese görünür demi kızlar
tabi, canım inşallah yükselmiştir ve kese görünür ben düşük yaptıgım bebegi ögrendigimde 4.5 haftalıktı doktora gittim görmüştük keseyi
kızlar bişey kafama takıldı benim haftaya bat peki ya hamileysek bu arada ilişkiye girersek bebişe bişey olumu?
olmaz bacım bişicik olmaz ALLhın izniyle

aynen canım bende 1 dogum 1 düşük yaptım kızımda 3.4 haftalıkken ögrenmiştim hamile oldugumu hamile olduguumu ögrendikten sonra daha cok belirti yasadım ama düşükte hemen her belirtiyi yasadım şimdi kafam karısıyor hayırlısı yaaa

hayırlısı olsun canım kısmet ne zman bakaım

Hamileyimmmm sabah kan verdim inanamadim
gözünaydın darısı bizlere olsun inşallah

birdaha cocuk istedigime ieminmiyim suan onu soruyorum kendime
3 yasındaki kızıma zor güç bela yarım saatti yarım tabak makarnayı yeiremedim yaa resmen yutmuyor yanagına biriktiriyoru duruyor orda töbe töbeee
2.nasıl olur acaba

Merhaba kızlar...keyifler nasıl inşallah iyidir gerçi okudum geçmişinizi iyi gibi:)))Yeni hamişleri duyunca sevindirik oluyoruz ne güzel mevla bizlerede nasip eder inşaallah.

merhaba canım hoşgeldin nerelerdesin sen bir cee diyip kacıyorsun

:))Canım benim geliyorum geçmişinizi okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorumkı ne cok kaynatıyonuz hee:))Her girişimde kendime söz veriyom okumayacam diye anaa bır bakıyorum ortada konu var ee başını bilmeden ortakta olamıyon mecbur okuyom hızınıza yetişene aşk olsunP Nuriş seni merak ettim çok kız çalışmalar ne alemde durulduk sankim biraz kikikikikiki

kız calışma falan yok benimde halim yok valla en son yumurtlama günlerini degerlendik sonra tık yok
ama yumurtlama günlerinden beri acaip kasık sancısı var bildigin karnımın altı kasıklarım sancıyor anlamıs degilim
ama bu ay ümit yok gibi azcık ilişkiyle cocukmu tutar

Son düzenleme:

o hiç belli olmaz ayda bir kez yapanlar nasıl hamiş kalıyo canımcımmmm...

meraba kızlar.. ben geldim yine.. çok garip bir dönem yaşıyorum.. 12 gündür adet olmayı bekliyorum.. bu hayatımda ilk kez başıma geliyor.. (gelecek zamanı buldu) bebek için kendimi öyle bir germişim ki yumurtam çatlamamış ve kist oluşmuş.. doktor adet söktürücü verdi yarın bitiyor söylediği miktar ama hala tık yok.. ALLAHIN işine bakın kızlar.. kırmızılar gelmesin diye yalvarırken şimdi gözlerim yolda.......... ALLAH HER ŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…