- Konu Sahibi pembemasal
- #5.641
irmegancım boşver kafana takma tatlım. kız nehirasi gitmedinmi sen yatmaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
irmegancım boşver kafana takma tatlım. kız nehirasi gitmedinmi sen yatmaya
kızzzzzzz sana diyozzzzzz hadi git yat..
gunaydin zuzu :) benim reglime 4 gun var ama bu ay da olmadigini biliyorum (hem test yaptim hem de atesim dustu).
günaydınn herkese
canım nasılsın? nasıl gidiyor? var mı bi değişiklik gün geçtikçe....
bu 6. ayin mi?benim de 4. ayim bitti sayilir. Artik burc hesaplamayi falan biraktim. Olsun da ne zaman olursa olsun :)
Doktora gidiyor musunuz?
düşük yaptım üç ay önce bişey yoktu tüm tahlillerim temiz daha erken die bidahada gitmedim bi üç ay daha deneyeceğim olmazsa eşimi göndericem:))
düşük yaptım üç ay önce bişey yoktu tüm tahlillerim temiz daha erken die bidahada gitmedim bi üç ay daha deneyeceğim olmazsa eşimi göndericem:))
geçmiş olsun tatlım
canım çalıştıqım yerde çok sigara içiyorlardı eşim daha fazal çalışmamı istemedi bende istifa ettim...şuan göz ucuyla ilanlara baksamda bebek düşündüqüm için eşim çalışmamı istemiyor..iş stresi çekmeni istemiyorum diyor...bene bebeqe konsantre olmuş durumdayım..bakalım hayırlısı...eşine Rabbim en kısa zamanda hayrılı bir iş nasip etsin..erkeqin işsiz kalması çok zor bir durum... ne iş yapıyor canım eşin.
tatlımm eşim personel şefi,insan kaynakları departmanı. sen çok iyi yapmışsın işten ayrılarak iş stresinden bile olmayabilir biliyormusun.... ben bile hamiş kalırsam bölümümü değiştireceğim çok gürültülü ve stresli bir işim var. eşimle bugün iş görüşmesine gittik 2. mülakata çağırdılar inş. olurda başlar dua et tatlım. sanada herşeyin hayırlısını diliyorum vee tez zamanda bebiş müjdesi vermeni istiyorumm:))
geçmiş olsun tatlım
çok şükür ki geçti canım, saoll
irmegancım tatlım senin bilgin varmı sorduğum soru hakkında?
irmegancım tatlım senin bilgin varmı sorduğum soru hakkında?
seastirecim, sanırım 6. haftada kese görünüyormuş, ben 6. haftamın içinde doktora gidicem ilk kez.. ama emin değilim yine de..