Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım valla insanlarla uğraşması zor bizimde yukarıdaki komşu gece 12 1 fark etmiyo evlere bi güzel süpürge tutuyor...

canım valla insanlarla uğraşması zor bizimde yukarıdaki komşu gece 12 1 fark etmiyo evlere bi güzel süpürge tutuyor...

ne kadar düşüncesiz insanlar var yaaa. ben o konuda şanslıyım ev tününden rahatım üst kattakinin misafiri gelse ertesi gün hemen zilimi çalar kusura bakma ses oldu rahatsız ettik der halbuki öle sesleri olmaz ama ii insanlar işte

valla test deme eczane bir kosuluk yerde ama beklicem yaaa hüsrana ugramak istemiyrum erkenden regl gecerse o zman yaparım oyy heycan yaptım gene

bugünüde atlatırsan pazartesiye kalır malum eczaneler yarın kapalı

günaydın canım gıcık olurum öle komsulardan yaa bir cumartesisi var insanların bırak yatsınlar demi calısanmı var hastamı var hamişm, var

sabah 7 de kalktım eşim gitti 10 gibi yattım uyuyana kadarda komşum atağa geçti sağolsun
6 yaşlarında oğlu var büyüdükçe yaramazlığı ses konusunda biraz azaldı.kadın her gördüğündede çok ses yapıyor değilmi diye soruyor.
her zaman matkap olayı olmuyo kadın kırk yılda bir yapmış ama ben uyuyormuyum
hamile olabilirmiyim falan diye hiç düşünmemiş çok düşüncesiz çookk

sizikinler tam düşüncesizmiş bizim binada bile hafta içi 9,30 10 falan olur sabahları temizlik yapılır binanın kuralı diye birşey yok tabi ama erkenden olmaz.akşam çok geç saatte birşey falan kırıldıysa süpürgeyi açmam sabah açarım.

Bizim alt kata da ogrenciler var facebookta msj sesi msn sesi bile geliyor canim ve gece gec saatlerde muzik :) ama ben de erken uyanip muzik aciyorum odesiyoruz:)

ayy süpermiş ama buda kısır döngü olur bi orta yolunu bulmak lazım

yok kararlıyım yapmıcam test falan yaaaa

kızlar buarada kız kardeşim gelcek ben bi poaca yapımına gireyim görüşürüz

ya kızlar bunların hepsi psikolojikmi yaa... hergün kullandıqım sıvı sabun bile bana farklı kokuyor..akşam mutfaqın camından bir et kokusu geliyor anlatamam resmen burnumun direqi kırıldı.. kasıklarım diqer hamileliklerimde olduqu gibi aqrıyor... ve idrarım kokuyor...hamileyken idrar kokarmış...eqer bütün bu belirtilere hamile deqilsem yani hepsi psikolojikse ben kafayı sıyırdım demektir.. rahimde bir ısınma bir farklılık var bunu çok rahat hissedebiliyorum..ama bebekmi yoksa kistlerin hereketimi onu bilmiyorum...ama ben normal ben deqilim bu ay farklıyım... eqer bütün bunlara raqmen hamile deqilsem birdaha size gelipte şu belirtilerim var demicem...çünkü artık hiçbir belirtiye kendimde inanmıcam...

E butun bunlar uzerine bi test alip bak canim ask olsun oyle duruyorsun bi de hem sen tecubelisin ben sahsen artik her agriya adetimdir adetim diye yaklasiyorum:)

bizim önceki evde yeni evlenmiştik misafirlerimiz oluyordu misafirden kastım ailelerimiz 4 katlı binanın en üstündeydik her katta 1 bina.saat 12 de bir ses olsa alttaki 1 yıllık evli çift hemen sopayla tavana vururdu gün içinde birden müziği açıp kapatan dengesizlerdi.ben çok tanımadığım için evine 1 defa gitmiştim bayramda davet etmişti.ben hiç davet etmedim bi kıskançlık vardı.bizdede digitürk var eşim maç izlemeyi sever onun eşininde sevdiğini öğrendim zırt pırt eve gelen evden çıkmayan böyle erkek ortamlarının çok olduğu yerleri sevmem.yüz vermedim iyide yaptım.
neyse o binada e haliyle iki daire var birisinde yaşlıbir amca diğerinde bir yaşlı kadın bizde üstte yeni evli iki çift.adam bizim aileden birilerini görünce sürekli nereye kime gidiyorsunuz falan diye sorardı millet orda yanlız kalmaktan kafayı sıyırdı herhalde.ben böyle şeylere çok kızarım kapalı kapıyı birisi açıyorsa demekki birilerinin habei vadır.bir gün eşimi bile tanımamışlar manyakladı yaa hakikaten.

al bendende okadar canım aynı belirtileri yasıyoruz ama ben hala ümitlenmiyorum psikolojiktir diye
inşallah gercekten hamileyizdirde bu belirtileri gögsümüzü gere gere söyleriz
ahh ahhh anaların hakkı gercekten ödenmezmiş ...bebegimiz olsun diye yasadıklarımıza bak

benimde diğer oturduğum evde üst katta benimle aynı yeni evli bi bayan vardı oda çok sinirimi bozuyodu gecenin 2 si olmak bi sesler geliyo varya onlatamam ben konuşmuştum onla ondan sonra gitmiş beni ev sahibine şikayet etmiş sinir şey sanki ses yapan benmişim gibi bende ev sahibi bana deyince anlattım .yüzsüzlüğünde bu kadarı olur yani dedim tatlım ya. bi keresindede iç çamaşırı benim balkona düşmüş ben yoktum evde eşim evdeydi eşimden istemiş iç çamaşırını terbiyesiz şey çok sinir olmuştum ozaman ondan sonrada hiç konuşmadım onla öyle insanlarla muhatttap olunmaz çünkü

canım olabilir illaki piskolojik olacak diye bir kaide yok belki hamilesindir olabilir hafta içi test yap ben peşembe sabah yapmayı düşünüyoum.

benimde ateşim dün baya yüksekti karnım yanıyordu.
bugünde var gözlerim yanıyor vucudum halsiz.dün gece mutfakta elim sürahiye çarptı gece gece eşim yeni gelmişti temizledi.
ben günde 2,5 -3 litre su içen biriyim ama böyle koşarak tuvalete normalde gitmezdim.
idrar kokusunu bilmiyordum.
kasığım ağrıyor hemde yumurtlama dönemine başladım başlayalı.
rahimdeki ısınma nasıl oluyor?
ben wcye gittiğimde sıcaklık hissediyorum aynı şeymi?
bide idrar rengi değişirmi

ayy ne manyakmış insan istemez bile,yüzsüzlük bu insan nerde olursa olsun dengesiz yüzsüz olunca kendini belli ediyor bu iş yeride olur evde sinirim böyle tiplere bana insan lazım insan gibi insan değil

ayy ne manyakmış insan istemez bile,yüzsüzlük bu insan nerde olursa olsun dengesiz yüzsüz olunca kendini belli ediyor bu iş yeride olur evde sinirim böyle tiplere bana insan lazım insan gibi insan değil

evet cnm öyle insan kendini belli ediyo bende bu tip insanlara katlanamam asla

kızlar bişey kafama takıldı benim haftaya bat peki ya hamileysek bu arada ilişkiye girersek bebişe bişey olumu?

kesinlikle haklısın canım yaaa insan bi sorar eşiniz evdemi diye yoksa tekrar gelir istersin ben dayanamıycammmmm yuuuuuh diyorum kusura bakmayın kızlarrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…