- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.581
ayy inşallah canım tüm isteyenler hamiş kalsın inşallah
hayır ben adet öncesi hiç bir belirti yasamam reglin geldigini bile wc ye gitmeden anlayamam yani
oyy bu ay umutlu degilim ama Rabbim kısmte ettimi hiç birsey engel olmuyor tabi
günaydın kızlar tünaydın mı desem saat kaç oldu ben yatıp kalkıp uyumaktan kendime gelemedim
bizim üst komşunun biraz önce tamda yatak odasının üzerinde matkap çalıştırmasının üzerine kalktım ben kalktıktan sonrada bıraktılar sinir oldum
canım valla insanlarla uğraşması zor bizimde yukarıdaki komşu gece 12 1 fark etmiyo evlere bi güzel süpürge tutuyor...
canım valla insanlarla uğraşması zor bizimde yukarıdaki komşu gece 12 1 fark etmiyo evlere bi güzel süpürge tutuyor...
Bizim alt kata da ogrenciler var facebookta msj sesi msn sesi bile geliyor canim ve gece gec saatlerde muzik :) ama ben de erken uyanip muzik aciyorum odesiyoruz:)
valla test deme eczane bir kosuluk yerde ama beklicem yaaa hüsrana ugramak istemiyrum erkenden regl gecerse o zman yaparım oyy heycan yaptım gene
günaydın canım gıcık olurum öle komsulardan yaa bir cumartesisi var insanların bırak yatsınlar demi calısanmı var hastamı var hamişm, var
Bizim alt kata da ogrenciler var facebookta msj sesi msn sesi bile geliyor canim ve gece gec saatlerde muzik :) ama ben de erken uyanip muzik aciyorum odesiyoruz:)
ya kızlar bunların hepsi psikolojikmi yaa... hergün kullandıqım sıvı sabun bile bana farklı kokuyor..akşam mutfaqın camından bir et kokusu geliyor anlatamam resmen burnumun direqi kırıldı.. kasıklarım diqer hamileliklerimde olduqu gibi aqrıyor... ve idrarım kokuyor...hamileyken idrar kokarmış...eqer bütün bu belirtilere hamile deqilsem yani hepsi psikolojikse ben kafayı sıyırdım demektir.. rahimde bir ısınma bir farklılık var bunu çok rahat hissedebiliyorum..ama bebekmi yoksa kistlerin hereketimi onu bilmiyorum...ama ben normal ben deqilim bu ay farklıyım... eqer bütün bunlara raqmen hamile deqilsem birdaha size gelipte şu belirtilerim var demicem...çünkü artık hiçbir belirtiye kendimde inanmıcam...
ne kadar düşüncesiz insanlar var yaaa. ben o konuda şanslıyım ev tününden rahatım üst kattakinin misafiri gelse ertesi gün hemen zilimi çalar kusura bakma ses oldu rahatsız ettik der halbuki öle sesleri olmaz ama ii insanlar işte
ya kızlar bunların hepsi psikolojikmi yaa... hergün kullandıqım sıvı sabun bile bana farklı kokuyor..akşam mutfaqın camından bir et kokusu geliyor anlatamam resmen burnumun direqi kırıldı.. kasıklarım diqer hamileliklerimde olduqu gibi aqrıyor... ve idrarım kokuyor...hamileyken idrar kokarmış...eqer bütün bu belirtilere hamile deqilsem yani hepsi psikolojikse ben kafayı sıyırdım demektir.. rahimde bir ısınma bir farklılık var bunu çok rahat hissedebiliyorum..ama bebekmi yoksa kistlerin hereketimi onu bilmiyorum...ama ben normal ben deqilim bu ay farklıyım... eqer bütün bunlara raqmen hamile deqilsem birdaha size gelipte şu belirtilerim var demicem...çünkü artık hiçbir belirtiye kendimde inanmıcam...
bizim önceki evde yeni evlenmiştik misafirlerimiz oluyordu misafirden kastım ailelerimiz 4 katlı binanın en üstündeydik her katta 1 bina.saat 12 de bir ses olsa alttaki 1 yıllık evli çift hemen sopayla tavana vururdu gün içinde birden müziği açıp kapatan dengesizlerdi.ben çok tanımadığım için evine 1 defa gitmiştim bayramda davet etmişti.ben hiç davet etmedim bi kıskançlık vardı.bizdede digitürk var eşim maç izlemeyi sever onun eşininde sevdiğini öğrendim zırt pırt eve gelen evden çıkmayan böyle erkek ortamlarının çok olduğu yerleri sevmem.yüz vermedim iyide yaptım.
neyse o binada e haliyle iki daire var birisinde yaşlıbir amca diğerinde bir yaşlı kadın bizde üstte yeni evli iki çift.adam bizim aileden birilerini görünce sürekli nereye kime gidiyorsunuz falan diye sorardı millet orda yanlız kalmaktan kafayı sıyırdı herhalde.ben böyle şeylere çok kızarım kapalı kapıyı birisi açıyorsa demekki birilerinin habei vadır.bir gün eşimi bile tanımamışlar manyakladı yaa hakikaten.
benimde diğer oturduğum evde üst katta benimle aynı yeni evli bi bayan vardı oda çok sinirimi bozuyodu gecenin 2 si olmak bi sesler geliyo varya onlatamam ben konuşmuştum onla ondan sonra gitmiş beni ev sahibine şikayet etmiş sinir şey sanki ses yapan benmişim gibi bende ev sahibi bana deyince anlattım .yüzsüzlüğünde bu kadarı olur yani dedim tatlım ya. bi keresindede iç çamaşırı benim balkona düşmüş ben yoktum evde eşim evdeydi eşimden istemiş iç çamaşırını terbiyesiz şey çok sinir olmuştum ozaman ondan sonrada hiç konuşmadım onla öyle insanlarla muhatttap olunmaz çünkü
ayy ne manyakmış insan istemez bile,yüzsüzlük bu insan nerde olursa olsun dengesiz yüzsüz olunca kendini belli ediyor bu iş yeride olur evde sinirim böyle tiplere bana insan lazım insan gibi insan değil
Hamileyimmmm sabah kan verdim inanamadim
ayy ne manyakmış insan istemez bile,yüzsüzlük bu insan nerde olursa olsun dengesiz yüzsüz olunca kendini belli ediyor bu iş yeride olur evde sinirim böyle tiplere bana insan lazım insan gibi insan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?